IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 09.06.2007 21:07

MÄÄ TYKKÄÄN MUN PISAMISTA!!

(Ois vaan joku joka tykkäis musta ja mun pisamista, möh)

1.6.Lauantai 02.06.2007 17:51

PÖRRÖ TÄYTTI 1 VEE!! ONNEA MUN KOIRA NEIDILLE!!!!!

Voi että..Lauantai 02.06.2007 17:50

.. huonekalumuuttopäivät torstaina.. Pökö on sen verran tehny tuhoa, että sänky ja kaks sohvaa lähti etsimään uutta elämää Kiimassuolta. Sitten mun uus sohva kannettiin kuudennesta kerroksesta ja sänky viidennestä kerroksesta, huh huh. Housutkin siinä touhussa hajos. Ja ne ja kaks hyllykköä vielä mun tokaan kerrokseen. Lihakseni ovat löytäneet itsensä, vähänkö on persuskin kipee.

Lähdin sen jälkeen ansaitulle "yhdelle". No olihan siinä muutaman jälkeen lähdettävä Niskaan "rauhalliseen " karaokeiltaan. Aluks menikin kauheen kivasti, mutta.. yhtäkkiä alko nuorisoo tunkeen ikkunoista ja ovista ja terassin kaiteen yli ja savupiipusta saakka. Voi mahoton sitä meininkiä. Porukkaa oli enemmän kun pipoo ja viikonloppusin. Ja voi sitä elämän ääntä. Huh huh, kyllä sitä tunsi niin itsensä vanhaksi ja hiljaiseksi ja vähän juovaksi ja ja.. ( Enhän minä ollut tuollainen päiväkodista karannut tuon ikäisenä enhän.)

Ei vaan on se hienoa kun porukka valmistuu ja elämä on avoinna. Kun joskus itsekin valmistuisi.

Joops. Pörrö jaTessu oli torstai aamuna tapaamassa eläinlääkäriä. Pörröllä oli paha korvatulehdus ja sai antibioottikuurin ja kortisonipistoksen ja korvatippoja. Sitä kehuttiin erittäin rauhalliseksi yksivuotiaaksi. Tais vähän näytellä siellä lekurissa.. hih.

Ihana päivä, lähen tästä ny Nirden terdelle ja Setteriin poikkeen.. Vähän tän illan työvuoro jännittää kun ei tiä tuleeko työkaveri koska vai tuleeko ollenkaan ja kuka ees tulloo.. No moon boss!!

Terv. Aurinkoinen tanzai

Wihii..Perjantai 25.05.2007 23:08

..tänään skuuballe!!

Ja mulla on ihan viden kähee letti!! Jos tänään muistais ottaa kuvia niin huomenna si näätte!!

törkeen mageen rööda!!

Keskiviikkona sitten oltiin palkintomatkalla! Firma tarjos juomat, ruuat, kyydit ja keikan Nosturissa, De La Soulia oltiin kattomassa, oltiin aika blink blink ja aika naamat!! Ei voi mitään kun pomo tarjoo, niin onhan sitä kohteliaisuuttaan otettava kuppia!! Ei voi mitään kun kuuluu parhaimpaan työryhmään :D

rai rai: mun höröskööppi:

"Mielialasi on korkealla ja sen huomaavat kaikki.
Ihailijat pörräävät ympärilläsi kuin kimalaiset."

Moon valmis!!

Friday fiiliksillä:Taneli

Olen häirikkö..Keskiviikko 16.05.2007 03:39

.. ja mun koirat on.. vituttaa kusipääihmiset! Mun vikahan se kai oli, kun en huomannu sitä ukkoo käppäilemässä pimeessä ja mulla oli Pörrö vapaana.. no anyways Pökö pelästy sitä äijää ja alko juosta rundia ja äijä alko raivoon soittavansa poliisit.. ymmärrän kyllä että tommosta koiraa voi pelästyä, mutta vituttaa silti.. ei kai sitä nyt sit enää voi pitää missään vapaana, tai poliisit takavarikoi sen.. Pikku-Pökö telkien takana..

:(

Vitun whittu! Hankkikaa ihmiset elämä! tiedätte sit ainakin kenen koirista vaahdotaan Forssan lehden yleisöpalstalla..

HIBII!!!Keskiviikko 09.05.2007 18:50

Löytöjä löytöjä!!

Löysin viime kesän hitti-poppi-kattoterassi-levyt!!

Jee jee bileet!!

Heitä paita vittuun!

Nyt vaan äkkiä Pauke Ja Nirde tänne!

Ei oo mun vika jos Talsoila soi ja siwan katolla on kuumia chickejä!

Äkkiä lämpöö ja siiderii ja KESÄ!!

Ootan jo!


Pakko lähtee ajeleen ja popitteleen ja vetään röökiä! Jeah!

Tanzai

Viikko vituiks..Torstai 03.05.2007 04:50

.. Niinhän se menee et juna kulkee tsuku-tsuku.. joo-o, Vieremästä heräsin vappupäivänä ja kävelin sieltä kotiin, hiano oli si mennä töihin Setteriin iltaan, hoh hoh.

Ja tänään kun heräsin ja lähdin piskejä pissattaan niin joku ukko hakkas ovella ja kysyin et mitäs mitäs.. nii se vaan totes että teille tullaan nyt sit huomenna vaihtaan ne ikkunat. Sillain et mitä vittua, ihme kun huomenna ei heränny siihen kun joku ukko repii ikkunoita seinästä irti ja huomaat olevas alasti.. hui.

Oli kuulemma kaks viikkoa sitten asiasta informoitu, mutta kun oli tullu informaatioon katko.. ihme.. olin vähän kireenä sille ukolle, vähällä oli etten usuttanu Pörröä sen kimppuun.. Ja mun onnella ne repii ikkunan mukana myös mun nettikaapelin ja telkkarinjohdon, niin sittempä täällä onkin mukavaa. Ja mun onnella nää saakelin siwan seinät hajoo käsiin ja sitten ollaan ilman ikkunoita, seiniä, kaapelia ja telkkaria.. ja pian myös ilman Pörröä kun se hyppää katolta alas.. voiee voiee..

että pieni tyttö ja kaksi (kilttiä OIKEESTI) koiraa etsivät väliaikaista kotia, jos koko paska hajoo.. Yhyy, huomenna äitille evakkoon..

Nyt pitäis kauheesti irrotella ikkunaverhoja ja ottaa kaikki kräsä pois ikkunan eestä, mihin ne kaikki tavarat ja sohvat laittais.. voiee voiee.. aamulla joku kolkuttaa just kun on päässy nukkuun..

MÖH.

tANSKI

Klara Vappen hela natten!!Maanantai 30.04.2007 21:07

kaikille vaan hauskat juhannukset!! Olkaa kaikki vappupalloja ja humaltukaa simasta ja tippaleivistä! Grillatkaa kinkkuja ja tehkää aprillipiloja! Nauttikaa toistenne ja naapurin sedän seurasta! Muistakaa päästää myös kaverit ja kissat välillä pissalle!

Mutta pulloja ei saa rikkoa!! Ja autolla tai pyörällä ei saa ajaa kukaan! Ei edes poliisi. Kannattaa ottaa kartta mukaan että löytää kotiin. Auttaa asiaa jos se on paikkakunnan kartta, eikä esim. Aasian kartta. Ja kandee ottaa valokuva parhaista ystävistä, jotta loppuillasta muistaa kenen mukana on tullut. vaikka mitä väliä sillä oikeestaan on, kun kuitenkaan aamulla ei muista kenen mukaan on lähtenyt. Miten se nyt menikään, jos ei heilaa vappuna niin ei koko kesänä ( eiku ei kakaraa uutena vuonna..) Mitäs väliä sillä on kun luvassa on kuumia kisuja kainaloon tänäpä ja ehkäpä vielä huomennakin. ja munkit kunniaaan! Omat ja kaverin!

Rai rai ja rok rok!!

With big lööv: Tanski

" Ettei nyt vaan sattuis mitään.."

Kymysyksiä.Lauantai 28.04.2007 21:55

Tahdon tietää!

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

MY NINE NAMESTiistai 03.04.2007 15:42

1. YOUR REAL NAME:
Tanja Anna Marita Iivanainen

2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle.)
Tanizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal)
Blue dog

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, and current street name)
Anna Turuntie

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name, first 3 letters of mom's maiden name)
Iivtaora

6. YOUR SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink).
Pink Cider

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, any letter of your middle name, 2nd letter of your moms maiden name, 3rd letter of you dads middle name, 1st letter of a siblings first name, last letter of your moms middle name)
Avnrrsa

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (mothers middle name)
helena

9. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one your pets)
Black Pearl (Pörrö)