IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 28.09.2007 20:49

PARTY PARTY..

Luulin et tänään ois töitä, mut noup, joten tämä neitonen laittaa tänään ykköset niskaan ja lähtee viihteelle :) Harvat vapaa illat täytyy käyttää todellakin hyväksi!! Rai rai. Täytyy vaan hillitysti humaltua, kun on huomenna töitä ja lääkityskin vielä päällänsä. Mut nyt jou man, tarttee pistää töpinäksi. Perästä kuuluu!!

Jeah. Oon tänään jo popitellu siivotessa niin että koko Turuntie on raikunu. Ja tanssahdellu samalla. Kyl tänään taas on niin kiva päivä.

TsauWau!!

Pusi pusi..Lauantai 22.09.2007 21:13

.. nättimys päivimys.. Ihana lähtee koht koirien kans lenkille, ja siit sit töihin. Jee, kiva taas päästä töihin, ollu jotenki niin tylsää vaan möhkötellä kotona.

Totesin et mun ei kannata käydä ollenkaan kaupassa, kun sillä välin kun käyn niin otukset on syöny jotain yms vessapaperia, vöitä, papiljotteja ja nyt pussillisen ruisleipiä. Meneköös pussillisesta maha sekaisin. Joo, annan koirilleni ruokaa, just eilen kävin ostaan melkein 50 egellä niille ruokaa, 15 kilon pussin ja kuivalihaa.. Mutta kun niil on pohjaton maha. Ihme ylipäätään et on elossa.

tänään heräsin kaheksalta!! Mut lenkitettyäni piskit nukahin uuestaan ja onneks elli herätti mut puol kaks. Oon vaan metsästäny pahvilaatikoita, jotka on maan alla, käyny sumpitteleen setterissä ja ostaan viltsulle lahjan. Enää vaan noin 10 päivää kun saa ottaa kuppia. Nonna ois tarjonnu mulle ilmasen siiderin, mutta sanoin etten voi juoda kun oon autolla. Ja Nonna sillai et sori, kunhan sulla on se lääkekuuri. Mikä lääkekuuri, ai niin perkele!

Mut syömään, koirat pissalle ja töihin, ny tulloo jo kiire, mikä ei oo mitään uutta..

Lisää ystiksiä tanzain banzaihin!

Sovin Noren kans et se soittaa mulle maanantaina ja alkaa pakottaan mua tekeen taas opparia, jeah, alan suunnitteleen valmistumispippaloita ni on joskus pakko valmistuakin, kun ei toi valmistumistatuoinnin ottaminenkaan mua inspannu..

Moon baaritanjanen, erinomainen :)

Hymyile, niin ne luulee et oot normaali, yeah right, kaikki tietää et mun lääkitys ei o kohallaan, mut kuka välittää, mineen ainakaan :)

Meni taas hermot..Perjantai 21.09.2007 23:15

.. kun ulkoilutin koiria. Yhdeltä pihalta karkas nuori koira, niin että ne omistajat ei aluks edes huomannu. Omat koirat kävi ihan kuumana, kun tää nuori piski tuli perässä. Sitten kun se omistaja huomas koiran karanneen, niin se raahas mukanaan semmosta palosammuttimen kokosta natiaista.

Eihän ne saanu sitä koiraa kiinni, se natiainen vaan nauro ja kirku, mun omat koirat kävi tässä kohtaa vielä kuumempina, Pörrö vielä pelkäs sitä natiaista. Eli tää nuori koira juoksi edellä, Tessu perässä, sit natiainen ja partaukko, ja viimisenä Pörrö peläten kaikkia, ja kaikki rynni mua ympäri. Vähänkö olin hiilenä ja kädet ihan punasina. Sormet jäi hyvin Pökön kettingin väliin.

Olis tehny mieli sanoo sille natiaiselle, että turpa kiinni, sille ukolle, että ensinnäkään se koira ei tule luokse jos jahtaat sitä, eikä asiaa ainakaan auta, et lyöt ja torut koiraasi sen jälkeen kun se on antanut kiinni!!! AARRGGGHH, miks ihmiset ei tajuu. Eikä minkään näköistä anteeksi pyyntöä yms. et sori kun toi meitin koira pääsi irti. Eihän mun omat koiratkaan tossa tilanteessa ois käskystä istumaan menny, kun kauheeta härdelliä.

Mitä jos mun koirat ois ollukin vihaisia ja purru sitä piskiä. Kuka sen ois korvannu..

AAARGGh kauheeta angstia.. Nooh, muuten ei oo tänäänkään tullut tehtä mitään järkevää.. Tai no olinhan mä Setterissä kahvilla ööm viis tuntia. Voisin melkein kääntää osotteeni sinne. Tyhmä perjantai, kun ei voi olla töissä, eikä juoda (siis onhan mun elämässä muutakin, or not). En tiä jaksaako mihkään sit ees lähteä, näkee sen sitten.

Huomiselle ois ollu vaihtoehtona, a)17h töitä, b)9h töitä tai c) saikkua, mutta kun saikkua ei saa kun toisesta paikasta, koska toisessa paikassa on ollu töissä alle kuukauden. Taisin valita ton been. Onneks on posken turvotus jo vähän laskenu, mutta nappia menee entiseen tahtiin..

Eipä mitään, hyvää viikonloppua vaan kaikille :)

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 00:33

Ei whiddu, ei kyllä lääkkeet auta yhtään. Aijaijai..

Mä Tartteisin nyt semmosen päästä silittelijän.. Löytysköös vapaaehtoisia??

Koht saa taas nauraa BB-Saulia, mutta kun nauraminenkin sattuu! Ja äskön tais pari tikkiä irrota, kun raivosin Tessulle kun se vaan märisi..

Ei oo helppoo, ei o.

Lisää lääkettä nassuun.

Oon tänään puhunu varmaan vähemmän, kun silloin kun opin puhumaan. Kun musta ei oo seuraa kenellekään ja naama on edelleen lentopallona, niin kaivaudun taas peiton alle.

Jos mua ei oo viikonloppuun mennessä näkyny, ni sit on tabut tainnu auttaa oikein kunnolla.

MÖH

Viiminenkin viisaus viety..Keskiviikko 19.09.2007 17:31

.. tiedä sitten onko sitä koskaan ollutkaan..

Juups, kello soi kahdeksalta, niin heräsin 9.49. Klo. 10.00 oli aika viisaudenhampaan poistoon, että vähän pukkas kiirettä. Autokin sattui olemaan juuri sopivasti Setterin parkkiksella eilen nautittujen muutaman ansiosta. Koirat äkkiä pihalle ja taksilla päräytin terveyskeskukseen. Sieltä Elli tuli mua onneks hakemaan, kun olin sopivasti buukannut kampaajan heti siihen perään. Tupakkia ja kahvia yms. nautintoaineita ei ois saanu ottaa pariin tuntiin/koko päivänä, mutta olihan se perskeles ihmisen nyt aamukahvit- ja sauhut saatava.

Siitä sitten kampaajalle, vähänkö oli tuskaa olla siellä. Magee fleda tuli kylläkin taas. Nyt sitä ollaan kotona, naama aivan totaalisen turvoksissa. Oon pari 600 buranaa vetäny, mutta kun ei auta. Tartteis kai käydä ostaan pullo kirkasta ja ottaa kokovartalopuudutus. Onneks oli sentääs viiminen viisaudenhammas mikä piti ottaa pois. Yleensä kuulemma on pari juurta, niin mulla niitä oli kuusi. Sitten vaan hampulääkäri totes, että kun juuret oli niin lähellä leuan hermoja, niin ei kannata ihmetellä jos leuka on tunnoton vielä viikonkin päästä. Nice! Saikkua tuli perjantaihin asti ja lisääkin kuulemma saa. Saa nyt sitten nähdä pääseekö perjantaina tai lauantaina töihin.. Sekin vielä!

Pistän tänne heti uuesta tukasta kuvia, kunhan toi naaman turvotus laskee. Vaikka eihän se tukka naamassa kasva, mutta kuiteskin.. Nyt leuka on ihan turvonnu ja naama kun lentopallo. Luulen tietäväni miltä tuntuu, kun ois saanu turpaansa..

Nyt otan Pökön kainaloon, pistän jääpussin poskeen ja meen möhkötteleen peiton alle sohvalle. Tekis mieli kauheesti syödäkin jotain, mutta vähän vaikeeta, kun täytyy tuppoja pitää suussa ja purra hampaita yhteen. Voi virveli kun tekee kipiää :( :(

Täytyy toivoo, että lääketokkura iskis päälle ja sais nukuttua ees pienet päikkärit.

Ihana ilma muuten. Just tollanen ihanan lämpöinen syyspäivä, tuuli vähän liehuttelee puiden oksia ja lehdet liikkuu tuulessa. Aurinko maalaa lehtiin ihania syksynsävyjä..

BB-Sauli oli eilen muuten ihan loistava, vähänkö nauroin sitä :)

Mut se on soronoo tai jotain.

Tanzai-Banzai

***Keskiviikko 19.09.2007 00:06

Päiväpöhnä-paras pöhnä.. or not!

Joops, Setteriin piti lähteä vaan päiväkahveelle ja kuinkas sitten kävikään. Kolme cideria tuli juotoa ja taas pöhnä päällä. Auto jäi sinne parkkiin. Pomo pyyteli lähteen Tampereelle ryyppään, onneks ei tullu lähettyä. Aamulla ois sit viisaudenhampun poisto ja heti perään tukka operaatio, pistän huomenna uuesta tukasta kuvaa :) Vähän noloo, mennä sinne kampaajalle heti hampaan poiston jälkeen, mutku tuli jo buukattua samalle päivälle..

Kotio ku pääsin ni tulihan se taas öklöpöklöolo. Eipä ollu tullu muuta syötyä kun synttärikakut, eikä nekään kauaa viihtyny. Oiwoi..

Hitsi vieköön kun on niin saamaton elämässä ja koulujutuissa ja kaikessa.. Kohta rohkaistun ja ja..


:)

[Ei aihetta]Maanantai 17.09.2007 18:36

"Huoneessa kuuluu vain musiikki,
tuntuu kylmänväreitä,
patteritkin kylmät,
mikään ei lämmitä.

Tyhjää.

Sydämeen taas sattunut.
Ulkona vain lehdet havisevat
tuulen mukana.

Sävelet kaikuvat seinissä,
koira tulee ja painaa kuononsa syliisi,
kyynel vierähtää poskelle,
ulkona pisarat piiskaavat ikkunaa,
sisällä muistot piiskaavat sydäntä.

Järki ei ymmärrä mitä sydän on kokenut."

Mun elämästäni..Maanantai 17.09.2007 17:34

10 vuotta sitten (1997) minä...

1. olin melkein 14-vuotias..
2. olin yläasteella..
3. Seurustelin ensimmäisen kerran..
4. Hain pienen Tessun asumaan meille.
5. Asuin Vaulammilla ja ratsastin Ypäjällä.

5 vuotta sitten (2002) minä...
1. kirjoitin ylioppilaaksi..
2. Ajelin autolla..
3. aloitin työt Jokioisten Valtsussa..
4. Olin töissä hetken myös jätskityttönä
5. Olin pieni ja vaalea

4 vuotta sitten (2003) minä...
1. Aloin opiskella matkailua ammattikorkeessa ja sain paljon ihania uusia ystäviä
2. Erosin pitkästä suhteesta
3. Muutin Forssaan ekaa kertaa asumaan yksin omaan kämppään.
4. Touhusin ja harrastin Pussikoirissa
5. Lopetin ratsastamisen


3 vuotta sitten (2004) minä...
1. Sain äitiltä Pösö vanhuksen..
2. Opiskelin ja ryyppäsin
3. Vaihdoin töihin siwaan ja työskentelin myös matkailuneuvonnassa
4. Otin ensimmäisen tatuoinnin ja lävärin 20-vee lahjaksi
5. Leikkasin pitkän tukkani lyhyeksi ja värjäsin vaaleasta punaiseksi


2 vuotta sitten (2005) minä...
1. Kärsin pahasta atopiasta ja olin reissussa 2 viikkoa Gran Canarialla
2. Muutin Turuntielle Siwan yläkertaan
3. Olin kaikissa Siwoissa töissä
4. Tulin onnelliseksi tädiksi
5. Uurastin koulussa, tuutoroin paljon vaihtareita.

Vuosi sitten (2006) minä...
1. Aloitin työt Setterissä
2. Ostin itselleni Chryslerin.
3. Sain parhaan ystävän=Pauliina
4. Ostin itselleni toisen koiran, rakkaan Pörrön
5. Vietin elämäni parhaan kesän ja jamiteltiin siwan katolla, otettiin kuppia ja arskaa

Tähän asti tänä vuonna (2007) minä...
1. Olin hetken töissä Subilla
2. Olen tehnyt opparia ja aion valmistua
3. Aloitin työt Statuksessa
4. Ollut sinkkuna kohta 4 vuotta.
5. Puurtanut Setterissä ja nauttinut elämästä.

Eilen minä... (sunnuntai)
1. Olin 3 tunnin yöunien jälkeen töissä Setterissä
2. Katsoin Maijan kanssa BB:tä
3. Vein koirat ulos muutamaan otteeseen
4. Mietin elämän kulkua
5. Nukahdin taas sohvalle

Tänään minä... (maanantai)
1. Kirosin sateista maanantaita..
2. Herättyäni vein koirat pihalle ja kävin niiden kanssa aamusumpilla Setterissä
3. Jauhoin Reetan kanssa työjuttuja
4. Soitin Statuksen ravintolapäällikölle
5. Poltellut ja kärsinyt tulevasta lenssusta

Huomenna minä...(tiistai)
1. Käyn ehkä meitin porukoilla..
2. vietän vapaapäivää rennosti :)
3. Koitan tehdä opparia ja siivota
4. Pelkään seuraavan päivän viisaudenhampaan poistoa.
5. Aion katsoa ainakin Paon.

Lähitulevaisuudessa minä...
1. Aion olla hyvä työntekijä..
2. Aion olla ja tehdä enemmän koirieni kanssa..
3. Aion vähentää työntekoa..
4. Aion valmistua ja pitää megabileet..
5. Toivon löytäväni jonkun kivan ihmisen ja toivon etten joudu olemaan koko loppuelämääni yksin..

Vähän liikaa informaatioita tuli ehkäpä kerrottua..

[Ei aihetta]Maanantai 17.09.2007 16:46

ASIA, MISTÄ OLET TÄNÄÄN:
1. ylpeä: Että aion aloittaa taas tekemään opparia ja valmistua kohta
2. iloinen: Että ei ole töitä ja saa vaan olla
3. yllättynyt: Kuinka elämä vie ihmeellisiin suuntiin
4. surullinen: Että on masis maanantai

NIMEÄ KAUPUNKI, JOKA ON:
1. mieluisin: Vorssa
2. ikävin: Isot kaupungit
3. nimeltään hassuin: -
4. seuraava matkakohteesi: Tampere

NIMEÄ HENKILÖ:
1. jota viimeksi pussasit: En o ihan varma, joku kiva se on ollut varmasti.
2. jolle viimeksi kerroit, että hän on tärkeä: En o tästäkään ihan varma, kaikille kerron.
3. jonka haluaisit nähdä: Yks kiva poika.
4. jonka kanssa puhut pisimmät puhelut: Pausku

PALJASTA KOLME ASIAA...
MITKÄ OLET JÄTTÄNYT TÄNÄÄN TEKEMÄTTÄ, VAIKKA NE OLISI PITÄNYT TEHDÄ
1. Syödä kunnon aamupala
2. Siivota
3. Maksaa laskuja

JOITA ET OLE TEHNYT PITKÄÄN AIKAAN
1. Tehnyt lettuja
2. Käynyt uimassa
3. Leikannut nurmikkoa, ei mull oo nurmikkoa :(

JOITA TEET JOKA PÄIVÄ
1. Ulkoilutan koirat
2. Mietiskelen
3. Halin hauvoja

MITÄ ET VOI VASTUSTAA
1. Hyvää seuraa
2. Hassuttelua
3. Päivän lehtien lukemista

MINÄ
1. olen: tyttö
2. tahdon: syödä aamupalaa
3. nukun: liian usein sohvalla
4. valvon: kun oon töissä tai ei tuu uni
5. kuuntelen: radioo
6. pelkään: läheisen menettämistä
7. saan: Setteristä aamukahvit
8. toivon: että kämppä ois siisti
9. en tahdo: työttömäksi
10. rakastan: Perhettä, ihania ystäviä ja mun koiruuksia.