IRC-Galleria

Huomenta!!Lauantai 22.04.2006 20:16

Nyt on sit kyllä asia niin, että päällänsä taitaa olla vuosisadan kooma :D

Eilen oltiin istten kyllä ihan nassukat baarissa, jossain vaiheessa viskoin puhelinta niin että se meni puk-koodiin..satana.. ja meinasin muistaakseni joutua kissatappeluunki ku joku muija tuli mutiseen, että toivonko mä biisejä.. no totta v..ssa, mitä mä siinä muuten notkun.. Ja saan kyllä pyytää biisejä vaikka koko illan hemskutti.. onnex dj oli hjyvä kaveri.. nii tuli tosi hjyvää musiikkia.. lallallaa

sitten kaverit lähti syömään ja jotenki mä en ehtiny mukaan.. sitten kiersin arbankerbanin ja bela rosan, eikä kavereita missään.. Ja Nitalla oli mun kotiavaimet.. sitten näin jotain kesseleitäkin matkalla, onnex sain yhen tutun puhelimesta soittaa Nitalle.. Käppäilin Nitalle ja heittelin multaa sen ikkunaan.. Kyllä siinä kohtaa tuli jo itkuki tirautettua.. sit onnex Nita tuli kotiin, mut ei löytäny avaimia kassista..Ne olikin mun takin taskussa ollu koko ajan.. Ihme juttu.

Sit Tessu oli päässy pissalle, mut en kyl siit mitään muista.. Hihna vaan oli vaihtanu paikkaa.. Sit olin alkanu ettiin sitä puk-koodia, lukenu mm. kännykän ohjekirjaa på svenska.. ja sit oli väsy tullu.. kahelta iltapäivällä heräsin ku kaikki valot oli päällä, ja puoli neljä ku koira meinaa oksentaa uudelle matolle. On se kyllä kiltti ku jaksaa niin kaun odottaa pihalle pääsyä. Ois pitäny hakee auto Kirsiltä, mut aattelin sillon et tuskin oon viä ajokunnossa.. Mut nyt vetäsen pizzan nassuuni ja lähen käpötteleen Kirsille, ku meen Jokioisille kummipoikaa kattoon :)

Ja semmote kiva poika oli kirjottanu ja pysytyin lukeen sen viestin vasta nytten..

Taneli kiittää ja kumartaa ihania ystäviään loistavasta illasta ja pyytää myös nöyrimmästi anteeksi.

Rakkkaudella: Party animal

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.