IRC-Galleria

tardif

tardif

ei tiedä pitäisikö alkaa aktiiviseksi?

Hard day morningPerjantai 20.04.2007 01:07

Maamme uusi hallitus astui virkaansa tänään. Olipas kylmä ja asiallinen aloitus. Onko minusta tulossa kylmä ja asiallinen ihminen. Shhh. Nyt yritän kunnella sisustani, että kuuluko sieltä mitään?

Huomenna täytyy herätä hävyttömän aikaisin. Minun tekee mieli hapankorppua. Itseasiassa minun tekee aika usein mieli hapankorppua. Hapankorppu ja Jenkki Power sininen on hyvä yhdistelmä.

Olin tänään ahkera. Mutta aina se ei riitä. Minä elän kamalan itsekästä elämää. Ajattelen suurimman osan päivästäni vaan itseäni. Kävin illalla kaupassa ja huomasin miten itsekäs oikeastaan olen. Ostin yhden jukurtin, puolen litran maidon, purkkaa, kaksi banaania ja mehua. Minun jälkeeni tuli nainen, joka osti ruokaa koko perheelle.
Hetken häpesin. Tunsin kuuluvani siihen marginaaliin, josta sosiaalipolitiikan luennoillakin oli puhuttu. Niihin jotka olivat köyhiä ja yksin. Ja joiden ostovoiman suuruudella ei ollut millekkään kaupalle mitään merkitystä.

Kassan päässä katselin hetken jäävuorisalaattia ja broilerfileitä, jotka liukuhihna toi. Minulla ei ollut salaattia. Vaikka ehkä pitäisi. Hanna Partanen sanoi olet mitä syöt ohjelmassa, että pitäisi syödä vihanneksia. Mutta ne olivat kalliita. Samoin kun tuollainen naisen ostama filepaketti.
Lähdin äkkiä pois.

Aamut ovat minulle paljon iltoja kamalampia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.