IRC-Galleria

tardif

tardif

ei tiedä pitäisikö alkaa aktiiviseksi?

Mainontaa!!Keskiviikko 16.05.2007 20:51

Jos mä saisin kaikki ne rahat, jotka menee niiden mainosten painamiseen, jotka ihmiset kantaa suoraa, avaamattomana roskiin, olisin kuulkaas rikas tyttö.
Mut ei niin tietenkään käy. On aika ihmeellistä kuinka niinkun esineen arvo voi laskea hirmuisesti, kun se kulkee kädestä käteen. Vaikka jos mietitään noita mainoksiakin. Ensin ne tulee painokoneesta ulos ja silloin ne saa jonkin arvon, se arvo sisältää sen summan kahisevaa, joka tuon mainoksen tekemiseen on kulunut ja sit vielä pikkusen ekstraa, jotta kirjapainon omistaja pystyisi pitämään huolta siitä että painokone syytää mainoksia vastakin.
Ja sit ne mainokset kuljettaa joku johonkin. Josta joku ne ehkä vielä roudaa johonkin muualle. Ja sitten ehkä sieltä mainosten jakaja nappaa iison mainosnipun mukaansa. Jakaja lajittelee mainokset ja tekee sen kaikista fyysisimmän homman, kiikuttaa ne mainokset loppukäyttäjän punaiseen boksiin tai sitten ovesta olevasta kaistaleesta sisään asti.
Mut vaikka viimeinen homma on kovin, siitä saa huonoimman palkan. Salaisuus piilee siinä, että sitä viimeistä hommaa pystyy tekemään kaikki. Työvoimaa on aina saatavilla vaikka palkka on paska, koska mainostenjakajiksi pääsee sellaisetkin ihmiset, jotka eivät minnekään muualle enää pääse.

Taas tuonne boksiin oli ilmestynyt semmoisia omakotitalofirman mainoksia. Mistähän ne on saanu päähänsä, että mulla olisi jonkinlaista tarvetta niinku vaihtaa tää nykyinen luukkuni johonkin sikakalliiseen superhienoon omakotitaloon? On tainnu segmentointi mennä pikkuisen pieleen, koska ei täällä asu kun persaukisia opiskelijoita. Eikä niillä kyllä ole mitään pitkälle vietyjä suunnitelmia, vaan kunhan selviäisi edes huomiseen-mentaliteetti.

Kovasti mun ostovoimaa kalastellaan, vaikka ei siinä oikeastaan vuokran, netin ja puhelin laskun jälkeen ole kauheasti kalasteltavaa. Luulen että siihen kaslasteluun kulutetaan loppupeleissä paljon enemmän rahaa, kun mitä multa ostovoimana koskaan saadaan takaisin. Mut maailmassa pitää olla mahdollisuuksia, oli se sitten miten kallista hyvänsä. Kai se sitten kuitenkin kannattaa, kun firmat sitä tekee. Ehkä ne saa myös täysosumia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.