IRC-Galleria

tardif

tardif

ei tiedä pitäisikö alkaa aktiiviseksi?

[Ei aihetta]Perjantai 14.09.2007 00:08

Karmaiseva pimeys on peittänyt maan. Toisia se rauhoittaa, toisia ei. Joku luontoäidin ystävistä on taas noennut lakanansa. Sitten se on levittänyt mustan lakanan koko pallonpuoliskomme ylle. Nyt se heiluttelee lakanaa, niin kuin vanhemmat joskus minun ylläni vastapestyä lakanaa.
Ulkona on kylmä. Pohdin täytyisikö alkaa kesäihmiseksi? Toisaalta se olisi vain itsensä kiusaamista, koska ei Suomessa kesäihmisenä olo ole realistista. Ei täällä sitä voi harrastaa. Koska se ei vaan voi olla harrastus, jos sitä harrastaa vaan muutaman kuukauden ajan. Pitää olla jotain semmoista, johon voi kunnolla sitoutua.

Liitän mun digiboksini Omituisten Otusten -kerhon jäseneksi.
Se ei ihan toimi juuri niinkuin sen pitäisi. Toisaalta on ihailtavaa uida valtavirtaa vastaan. Ainakin kun auktoriteettina on se suuri tekniikan Jumala, joka periaatteessa määrää mun digiboksiakin. Oikeastaanhan sen Jumaluuden olisi jo pitänyt siirtyä minulle. Ja minä tässä valitan siksi, koska näin ei ole tapahtunut.
Asiahan on nimittäin niin, että mun valkoreunainen Siemensini, ei käynnisty joka kerta kun sitä käsken. Oikeastaan se käynnistyy aika harvoin, silloin kun se itse haluaa. Usein ei silloin kun minä haluaisin.
Joten kun digiboksini suostuu käynnistymään, minulla on hyvä syy pitää tv:tä auki koko illan. En uskalla sulkea sitä, koska voi olla etten saa digiboksia taas aikoihin auki. Olen yrittänyt udella syytä tähän kummaan käytökseen, mutta puheyhteysvälillämme ei kertakaikkiaan vaan toimi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.