IRC-Galleria

Olis vaikka mitä tekemistä vielä mutta kun ei vuorokausikaan tahdo riittää siihen mitä pitäs yhden päivän aikana keretä tekemään.

Tänään olikin vapaapäivä minulla, mutta ei saanut aamulla nukkua pitkään ku Kanu soitti et lähetään kengittämään se hevonen. Käytii siellä sitten, ja tulin takas kotiin.

Sirja meni mun vapaapäivästä huolimatta hoitoon, tykkää nii kovasti olla siellä. Hoitotätiki tuntuu Sirpukasta tykkäävän. :)

Piti sit siinä ruveta muka siivoamaan ja nurtsiki olis ollu hyvä leikata, mut en kerenny mitää ruveta tekemään kun piti jo lähtee tallille moikkaamaan Tankkia. Käytiin maastoilemassa pitkä kävelylenkki Sonjan ja Haikin kanssa. Lopuksi otin vielä vähän ravia ympyrällä pellolla, ja ai että se poika liikku tänään niin pehmeesti ettei oo tosikaan. : ) Ehkä meistä vielä joskus tulee ratsukko.

Tulin kotiin ja Mikko oliki sillä välin siivoillu ja leikannu nurtsin.

Syötin tytön, ja annoin sen itte käyttää lusikkaa, ekaa kertaa. Tyttö oikeen innostu siitä, ku huomasi, että mie tykkään ku se uittaa lusikkaa lautasella ja työntää sitte suuhun. Tekniikka ei ollu oikeen hallussa vielä, sitä palapaistia ja kasviksia tais olla seinillä, lattioilla, mun paidalla ja hiuksilla enemmän ku meni Sirjan suuhun, mutta joskushan sitä lusikkaaki pitää opetella käyttämään.

Sitte tyttö vielä suihkuun ja hampaiden pesulle, ja nukkumaan.

Itte jäin vielä touhuamaan, tulin käymään koneella nyt ja kauhee väsy olis. Täytyis keretä vielä yks koneellinen pyykkiä pestä tänään, yks on just pyörimässä.

Ilmotin muuten itteni ja Tankin kisoihinki tänään, ja nyt jännittää aika pirusti. :D Ekat kisat mulla ja Tankilla. Kokemuksen takia lähdetään sinne, odotukset ei luonnollisestikaan ole järin korkeella tuon viimeaikasen ongelmavyyhdin takia, mutta kyllähän se kiva olis jos läpi päästäs siitä he c:stä. Kisat olis sitte ens sunnuntaina, Jossu lupas lähteä kuljettamaan sinne. Täytyy ruveta miettimään mitä tarvitaan mukaan sinne ja miten muuten valmistaudutaan. Harjotella ei enää hirveesti kerkeä mutta jotain hienosäätöä vielä täytys yrittää tehdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.