IRC-Galleria

kaahee loppurutistus alkaaKeskiviikko 25.04.2007 21:39

Mä alan pikkuhiljaa luottamaan jo siihen että valmistun keväällä. en voi uskoa todeksi. On niin kauan opiskellut jotain ku vaan voi muistaa. :D vielä olis joitain tehtäviä ja sitte opinnäytetyö, ja sitte tää on ohi, ohi ohi ohi jee. :D

Tietysti tuntuu tosi oudolle ettei yhtäkkiä enää opiskeliskaan eikä istuis siellä koulun penkissä silloin tällöin. Ja vähän ihmetyttää, että mitä mä sitten alan tekemään ja minne säntään, ku koulu loppuu. :D

Sirjan kanssa ollaan ihan kahdestaan miun kämpillä. Sirja tuossa leikkii dubloilla ja nukella, ja selittää sekavia. Oli isällä tänään hoidossa. Meil oli hauska päivä koulussa, kaikki oli tosi ilosia ja energisiä työssäoppimisesta tultuaan. :)

Helppo toisaalta tää jakso koulussa, ei oo muuta ku keskiviikko, torstai ja perjantai koulua. Opinnäytetyö on 8.5. Sitte on kaikkia hauskoja reissuja viel, mm. lähetään kylmäluomalle yönylireissulle luokan kanssa, ja sitte olis viel luokkaretki, josta ei meinata päästä sopuun, mut eiköhän me jotain kivaa tehdä sitte kun viimeinen tilaisuus varmasti yhtenä luokkana tehdä jotain. Vaikka toivooki että sais tuolla porukalla vielä muulloinki pitää kivaa. :)

Niin, tosiaan, muutenkin ollu taas kaikenlaista tekemistä. Eilen kävin shoppailemassa, Sirja sai uudet housut (2kpl), kevättakin ja leluja. Ja itselleni ostin muovailuvahaa. Hähää. :D Äsken päivitin seuran nettisivut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.