IRC-Galleria

tänäänkään...Maanantai 10.09.2007 02:39

.. no kyl mie sentää jotain tein. Kirppu oli viime yön isänsä luona, mie rauhallista ja mukavaa koti-iltaa vietin. :) Tänää oli aamutallit, auto rupes kenkkuilemaan mulle mennessä, ei vissii tykänny oikee kylmäkäynnistyksestä. Ihan bancojäässä oli biili, sai vähän aikaa kökkiä autosa ja ihmetellä ku ei ollu jää-sitä-hommaa-millä-se-otetaa-ikkunasta-irti. Nahkat ulos ja jätin tallit viel siivoomati ku luulin et tyttäret tulee päivällä, mut ei ne tullukaan.

Kävin illalla ratsastamassa Tankkerolla, meni aika kivasti. Vähän ravia kaheksikolla ilman jalustimia. Kumpikaan, kaheksikko tai ilman jalustimia ratsastaminen, ei kuulu mun tapoihin yleensä, kaiffari oli vähän ihmeissää mut kulki yllättävän rauhallisesti. Tai sit mie vaan en oo ilman jalustimia semmonen vauhtihirmu, tai tuu niin vauhtisokeeksi tmv. Pitäs varmaan hivikistäki ottaa polkimet irti et ajaisin rauhallisemmin. Ruahaallisemmin. Melekee osaan kirjottaa.

Oon vissii onnistunu (taas) vilustuttamaan itseni kun hartiat ja pää särkee (vaihteeksi), droppia naamariin ja potemaan. Ei taho taas olla kipeenä.

P*rsiissä ja vatsalihaksissa tuntu ilman jalustimia ratsastaminen ja nyt on väsyneen oloiset lihakset. Pitää alkaa harrastamaan tota vähän useammin, jospa se alkais jossain vaiheessa jossain näkymäänkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.