IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)

tälläisen tuolta bongasin.. :)Torstai 31.08.2006 18:03

Katso kännykästäsi 5 viimeistä tekstiviestiä ja listaa ne tänne. Haasta sitten ystäviäsi tekemään samoin.

rokki-sanna: voi kilin kellit.mä meen nyt malmille hengaa..emmä kehtaa enää tulla sinne tunnille.voitko soittaa tai piippaa kun pääsette.ni ottaisin sult ne monisteet.kiitos.(sannalta aina muutamat tunnit jää väliin niin mä toimitan sille niitä tehtäviä sit..:) mutta nyt kävikin niin et olin ite lähteny aikasemmin eikä mulla ollu niitä.. :( )

rokki-sanna: jeah..mää ilmestyn sit..see yah baybeh.. :) ;)

rokki-sanna: miauu,miauu mouu..mää tuun anaalilogian ja fysiologia tuuheron tunneille.en ehtiny enää toiselle opon tunnille,kakka.ajattelin vaa jos on jo ikävä,buahhah :D :)

paras veljeni: voi kuule. onhan noita rokkareita tullut jo nähtyä. ellien sivut on päivitetty.(kyse oli kun ilmoitin olevani samoissa kuvauksissa apocalyptican eican kanssa,ja elliethän on tiedettävästi el niklas!!!!)

annis: pääsin sinne kouluun!!!(rakaskultamussukka pääsi sinne kouluun minne olikin halunnu,vaikka mä sen jo tiesinki et sinne se pääsee!!!!!<3)


näitä "hyviä" viestejä löytyis tuolta omista kansioistakin mutta niitä ei ehkä kandee laittaa julkisuuteen..tai saan vielä lisää vihaa parilta henkilöltä niskaani..vaikka eihän sillä enää mitään väliä olekaan.. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.