IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)

..::wise and kinda strange thoughts::..Keskiviikko 31.10.2007 02:22

Joku puhui jonkin aikaa sitten unelmiensa toteuttamisesta.. Viime päivinä minä itsekin ole pohtinut moista. Mitä olenkaan oikeasti saanutkaan aikaiseksi? Paljonko on jäänyt unelmia toteuttamatta? Tällä hetkellä takana on yksi kesken jätetty koulu, yksi epäonnistunut kotoolta poismuutto, paluu takaisin vanhempien nurkkiin, uusi koulu, monta epäonnistunutta suhdetta, pettämisiä ja petetyksi tulemisia, selkäänpuukotuksia, valehtelua, ystävien menetyksiä, riitoja, muistinmenetyksiä juomisen vuoksi, yhden yön juttuja, epäonnistuneita säätöjä, paljon ihastuksia joista yksikään ei ole edennyt suhde-tasolle, paljon ylimääräistä häsläystä, paljon matkoja, pois Suomesta niin lämpimiin kuin hieman viileämpiinkin paikkoihin..

Toisinaan sitä tulee ajatelleeksi, että on tapahtunut niin paljon pahaa itselleen että miksi ei tapahtuisi jotain hyvääkin.. Kaikki vaan alkaa tuntua niin epätoivoiselta.. Sitä haluaisi niin muuttaa pois kotoa, taas.. Mutta toisaalta vastaan pistää se, että ensi vuodelle on niin paljon sellaisia suunnitelmia, että rahaa tarvitsee.. Esimerkiksi ensi kesä, tarkoitus olisi olla koko kesä Kosilla tai ainakin ensin lähteä sinne ja jos sitten ei kiinnosta olla siellä niin jatkaa matkaa eteenpäin.. Tarkoitus olisi toteuttaa niitä haaveita.. Niitä, joista voin jäädä paitsi ellen nyt uskaltaudu tekemään mitään.. Siksikin julistan ensi vuoden kokonaan unelmien toteuttamiselle! Tästä edespäin minä olen tämän näytelmän päätähti, minä, eikä kukaan muu.. Nyt alan vihdoinkin tekemään niitä asioita mitä minä itse haluan tehdä, asioita joita minä olen unelmoinut tekeväni.. Nyt on kaiken sen aika..

Sitä kuulee sanottavan, että elämää eletään vain itseään varten, ei minun kohdallani.. Olen niin monesti antanut muiden ihmisten vaikuttaa päätöksiini ja tekemisiini.. Elämä olisikin niin paljon helpompaa kun ei antaisi muiden ihmisten vaikuttaa millään lailla.. Tekisi juuri niin kuin oikeasti haluaa.. Täällä ollaan vain yhden kerran, ei kenellekään anneta toista mahdollisuutta muuttaa asioita.. Elät vain kerran, elä sen mukaisesti.. Ei pidä paikkaansa.. Aina tulee jokin este.. Yleensä kyse on ajasta, seurasta tai rahasta.. Raha ehkä kaikista yleisin.. Siksi nyt teenkin aivan älyttömästi töitä, jotta olisi sitä rahaa tehdä mitä haluaa.. Sitä kun haluaisi niin paljon mutta yleensä rahat ei anna myöden.. Ja sitten kun jotain tekee niin joutuun elämään seuraavan kuukauden tosi tiukilla.. Tätä nykyään matkatkin maksaa niin paljon, että joutuu monta kuukautta säästämään, että pääsee lähtemään.. Life is a bitch.. Totally.. Elämä on..

En ainakaan itse voi laulaa, että elämältä kaiken sain, koska sitä ei todellakaan ole käynyt.. En ole saanut kaikkea mitä olen halunnut.. Mutta olen tyytyväinen siihen mitä olen jo saanut.. Kun vaan oikeasti osaisi elää niin, että totetuttaisi itseään ja tekeisi niitä asioita joita haluaisi tehdä.. Mutta tosiasia on se, että koko elämäänsä ei voi elää niin että tekisi aina niin kuin itse haluaa.. Vaikka kaikkia ei voikaan miellyttää, niin aina jokin kompromissi löytyy.. Tai ainakin yleensä on löytynyt..

Elämä ei todellakaan ole mitään ruusuilla tanssimista.. Niin paljon uhrauksia joutunut tekemään muiden puolesta/takia.. On asioita joihin oleen luullut saavani vaikuttaa mutta mielipiteelläni ei lopulta olekaan ollut mitään merkitystä.. Elämä jossain muualla kuin Suomessa.. Sanotaan että ollaan rikkaita kun meillä on neljä vuodenaikaa.. ja paskat! Syksyn ja talven voisi skipata ihan kokonaan.. Noina aikoina on niin harmaata, sateista ja kylmää eli ihan perseestä.. Voisi olla kokoajan vain kesä..

Sitä miettii elämää ja kuolemaa, ja kuinka elää elämänsä niin että olisi mahdollisimman pitkään elossa ja kokis mahdollisimman paljon.. Koskaan ei voi tietää mikä on se viimeinen.. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu ja mitä päivä tuo tullessaan.. Pitäisikin yrittää tehdä kaikkensa jotta toiveet toteutuisivat ja tietäisi oikeasti eläneensä kunnolla!

Toteuttakaa unelmianne, älkää antako niiden jäädä unholaan! Kuten sanoin, olemme täällä vain tämän kerran. Elä kuin viimeistä päivää!

[Ei aihetta]Tiistai 23.10.2007 15:04

gosh!!!!!!!!!! siis jos nyt jotain haluis niin haluisin lähteä täältä pois.. jonnekin niin kauas... anninan luokse olisi kiva!!!!!!!!!

[Ei aihetta]Maanantai 08.10.2007 21:13

Nyt tulee matkustettua paljon.. Ensin Kansas Cityyn, sitten maaliskuussa vko10 Roomaan, ja sitten kesäkuun alussa Pietariin.. Ja ehkä mahdollisesti vielä johonkin, tai siis tossa talvella, riippuu siitä paljonko saa rahaa kasaan.. Mutta nuo on nyt varmat minne oon menossa.. :) jeij, Anninan luo Kansasiin, lennän suoraan New Yorkiin JFK:n kentälle ja sieltä sitten Kansasiin.. En oo tyttöö 7 viikkoon nähnyt.. :/

Ja niin, sitten ilmeisestikin kesällä, ton Pietarin reissun jälkeen koko kesäksi Kosille.. Tekee duunii ja chillailee, se vasta helmi elämää.. Sit jos se ei miellytä niin sitten johonkin muualle, tai takaisin kotiin..

Matkailu kuulemma avartaa :D

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 08:16

jos joku otti tuon eilisen kirjotuksen henkilökohtasesti niin anteeksi siitä.. sitä ei ollu tarkotettu mitenkään sillä tavalla.. eilinen oli vaan kaikin puolin niin paska.. mikään ei menny niinku oisin halunnu, mun toiveita ei ollu huomioitu millään lailla, ja sit se saatanan eukko viel jakso soittaa suutaan niin pitkään että olisin voinu lyödä sitä..

ehkä tää päivä menee paremmin, kun ei tartte sen naamaa kattoa.. tai mene ja tiedä sit et mitä illalla..

anteeks tuge!!!

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 01:10

aaaaaaargh!!!! kyllähän taas kyrsii ihan kaikki... pitäis yrittää revetä joka paikkaan.. tänäänkin töissä mun piti olla sellasella kassalla et istun ikäänku väärinpäin siinä.. mutta ei prkl, eihän sitä oltu muutettu.. niin olin sitten tauottajana ja oli kiva ku ei kuullu puoliakaan.. PRKL!!!!! ja sitten siellä pitää olla se yks kaikkitietävä ämmä jota voisin vetää turpaan.. ja sitten tota yhtä naista mä en nyt vaan jaksa.. se vaan höpöttää ja höpöttää mut mä en jaksa vaan kuunnella.. sit himas naristaan siitä ku ei tee mitää.. ja nyt sit viel tää yks avain.. ku olis tajunnu antaa sen jo ajoissa, niin ei tarttis huomen ennen töihin menoa palauttaa sitä.. no ei siinä minkään..

nyt vaan alkaa taas pinnaa kiristää niin paljon että huomenna varmaan räjähtää kuuppa kokonaan.. no toivottavasti en haasta riitaa tiettyjen ihmisten kanssa niin on kaikki hyvin..

nyt nukkumaan, ja viidelt ylös

[Ei aihetta]Perjantai 07.09.2007 17:44

ei enää kuin pari tuntia niin pitäis lähteä kentälle päin.. tai siis joo kaks tuntia.. onneks on laukku about pakattu, aloin kyl pakkaa vast klo11 tänään aamulla.. jep jep.. ei iskeny paniikki ollenkaan.. viel pitäis kaupassa pyörähtää ja siivoo tää koppi et noi saa sit tol ajal vaihdettuu mun lakanat.. :)

ei enää kauaa!!!

KOS HERE WE COME!!!!!!!!

[Ei aihetta]Tiistai 04.09.2007 06:15

sleepless in helsinki.. ei tuu uni, väsyttää, mut ei väsytä.. on niin paljon ajatuksia että haluis huutaa ne ulos.. ja itkupotkuraivaritkin varmasti auttais.. ja pari muutakin asiaa joita haluan, et jos ne sais niin sekin..

[Ei aihetta]Tiistai 04.09.2007 01:49

kyllähän sitä taas voidaan paaaaaljon paremmin.. oon vaan bb:tä kattonu ja hengaillu.. ja niin lauantaina sain(kun äiti oli jemmannu jonnekin sen kuoren) meiän matkaliput.. ai niin siis perjantain kosille.. jeij... med hakasen veljekset.. :) nyt siis on enää sellanen nelisen päivää niin viuuuuuuuuuh!! nokka kohti kosia.. :) ei tuu ikävä näitä viileitä ilmoja..


in KOS 7.9.-14.9.

[Ei aihetta]Perjantai 31.08.2007 02:45

this f**king flu is ridiciolous.. i'm not sick but feeling like a hell..

anyone want to share this feeling with me.. :)

[Ei aihetta]Maanantai 20.08.2007 15:56

sinne se mun tyttö sit lähti.. oli ehkä elämäni vaikeimmat viimeset tunnit, ku sai kokoajan purra hammasta ettei vaan itke.. ainakin siihen asti ku päästii kentälle.. siellä se sitten on puol vuotta, tulee vasta mun synttäreille takas.. tai parasta olis tulla siihen mennessä.. oltii aamulla vähän jälkee puol viis siin sen porukoiden luona, ku se sano heippa äitilleen.. sit kentälle, törmättiin atteen ja kataan siinä samalla, laurakin saapu siskonsa kanssa just siihen samaan aikaan.. tossa joskus puol kuuden jälkeen muut lähti paitsi minä ja haksu.. oltiin viimeseen asti.. kuuden pintaan mekin sitten lähettii.. nyt odotellaan väliaikatietoja, kun tuo lentoaika sinne on niin pitkä ja joutuu vaihtaa useamman kerran konetta..

tyttö oot ihan ylirakas, ja tärkeä mulle! tule ehjänä takas kokemuksia rikkaampana.. äläkä unohda meitä missään nimessä!!!!