IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 08:16

jos joku otti tuon eilisen kirjotuksen henkilökohtasesti niin anteeksi siitä.. sitä ei ollu tarkotettu mitenkään sillä tavalla.. eilinen oli vaan kaikin puolin niin paska.. mikään ei menny niinku oisin halunnu, mun toiveita ei ollu huomioitu millään lailla, ja sit se saatanan eukko viel jakso soittaa suutaan niin pitkään että olisin voinu lyödä sitä..

ehkä tää päivä menee paremmin, kun ei tartte sen naamaa kattoa.. tai mene ja tiedä sit et mitä illalla..

anteeks tuge!!!

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 01:10

aaaaaaargh!!!! kyllähän taas kyrsii ihan kaikki... pitäis yrittää revetä joka paikkaan.. tänäänkin töissä mun piti olla sellasella kassalla et istun ikäänku väärinpäin siinä.. mutta ei prkl, eihän sitä oltu muutettu.. niin olin sitten tauottajana ja oli kiva ku ei kuullu puoliakaan.. PRKL!!!!! ja sitten siellä pitää olla se yks kaikkitietävä ämmä jota voisin vetää turpaan.. ja sitten tota yhtä naista mä en nyt vaan jaksa.. se vaan höpöttää ja höpöttää mut mä en jaksa vaan kuunnella.. sit himas naristaan siitä ku ei tee mitää.. ja nyt sit viel tää yks avain.. ku olis tajunnu antaa sen jo ajoissa, niin ei tarttis huomen ennen töihin menoa palauttaa sitä.. no ei siinä minkään..

nyt vaan alkaa taas pinnaa kiristää niin paljon että huomenna varmaan räjähtää kuuppa kokonaan.. no toivottavasti en haasta riitaa tiettyjen ihmisten kanssa niin on kaikki hyvin..

nyt nukkumaan, ja viidelt ylös

[Ei aihetta]Perjantai 07.09.2007 17:44

ei enää kuin pari tuntia niin pitäis lähteä kentälle päin.. tai siis joo kaks tuntia.. onneks on laukku about pakattu, aloin kyl pakkaa vast klo11 tänään aamulla.. jep jep.. ei iskeny paniikki ollenkaan.. viel pitäis kaupassa pyörähtää ja siivoo tää koppi et noi saa sit tol ajal vaihdettuu mun lakanat.. :)

ei enää kauaa!!!

KOS HERE WE COME!!!!!!!!

[Ei aihetta]Tiistai 04.09.2007 06:15

sleepless in helsinki.. ei tuu uni, väsyttää, mut ei väsytä.. on niin paljon ajatuksia että haluis huutaa ne ulos.. ja itkupotkuraivaritkin varmasti auttais.. ja pari muutakin asiaa joita haluan, et jos ne sais niin sekin..

[Ei aihetta]Tiistai 04.09.2007 01:49

kyllähän sitä taas voidaan paaaaaljon paremmin.. oon vaan bb:tä kattonu ja hengaillu.. ja niin lauantaina sain(kun äiti oli jemmannu jonnekin sen kuoren) meiän matkaliput.. ai niin siis perjantain kosille.. jeij... med hakasen veljekset.. :) nyt siis on enää sellanen nelisen päivää niin viuuuuuuuuuh!! nokka kohti kosia.. :) ei tuu ikävä näitä viileitä ilmoja..


in KOS 7.9.-14.9.

[Ei aihetta]Perjantai 31.08.2007 02:45

this f**king flu is ridiciolous.. i'm not sick but feeling like a hell..

anyone want to share this feeling with me.. :)

[Ei aihetta]Maanantai 20.08.2007 15:56

sinne se mun tyttö sit lähti.. oli ehkä elämäni vaikeimmat viimeset tunnit, ku sai kokoajan purra hammasta ettei vaan itke.. ainakin siihen asti ku päästii kentälle.. siellä se sitten on puol vuotta, tulee vasta mun synttäreille takas.. tai parasta olis tulla siihen mennessä.. oltii aamulla vähän jälkee puol viis siin sen porukoiden luona, ku se sano heippa äitilleen.. sit kentälle, törmättiin atteen ja kataan siinä samalla, laurakin saapu siskonsa kanssa just siihen samaan aikaan.. tossa joskus puol kuuden jälkeen muut lähti paitsi minä ja haksu.. oltiin viimeseen asti.. kuuden pintaan mekin sitten lähettii.. nyt odotellaan väliaikatietoja, kun tuo lentoaika sinne on niin pitkä ja joutuu vaihtaa useamman kerran konetta..

tyttö oot ihan ylirakas, ja tärkeä mulle! tule ehjänä takas kokemuksia rikkaampana.. äläkä unohda meitä missään nimessä!!!!

[Ei aihetta]Maanantai 20.08.2007 02:39

reilu 5 tuntia, niin romahdan

tylsistyttääLauantai 04.08.2007 01:04

1. Oletko jutellut tänään tytölle/pojalle johon olet ihastunut?
*kyllä olen

2. Oletko tajunnut tänään jotain uutta?
*en mitään sen enempää ku aikasemmin

3. Oletko tänään puhunut exälle?
*kyllä yhdelle niistä

4. Oletko kaivannut tänään jotakin?
*ihastusta, ja muita immeisiä

- Viimeisin Henkilö -

5. joka makasi sängyssäsi?
*tuge

6. joka sai sinut itkemään?
*annina, ei kovin kivaa itkua

7. jonka kanssa menit viimeksi leffaan?
*tuge ja jysse

8. jonka kanssa menit shoppailemaan?
*tuge

9. kenen kanssa olit suihkussa?
*eipä taida kukaan ollu viel

10. joka sai sinut nauramaan?
*pliisu, tuge, haksu, annina

11. joka sanoi sinulle rakastan sinua?
*en oo kyllä kuullu pitkäään aikaan

12. joka laittoi sinulle viestiä keskellä yötä?
*annina

-Yleistä-

13. Lempipaikka?
*oma sänky ja rooma

14. Tatuointeja?
*yksi löytyy

15. Mitä pelkäät eniten tällä hetkellä?
*koulun alkua, anninan lähtöä, sitä et ei saada asioihin selkoa ennen sitä, tulevaa muuttoa

16. Missä haluat mennä naimisiin?
*Pyhän Pietarin kirkko Roomassa olis aikas hieno

17. Kenestä pidät?
*aika monista immeisistä

18. Pitääkö kukaan sinusta?
*luulisin

19. Tykkäätkö olla ihmisten kanssa?
*juuh

20. Oletko yksinäinen tällä hetkellä?
*joo ja ei

21. Laulu joka soi päässäsi tällä hetkellä?
* HIM:n Beautiful, uusin lemppari

22. Oletko ollut radiossa/tv?
*telkkarissa oon

23. Oletko ikinä pitänyt henkilöstä joka on kohdellut sinua huonosti?
*kyllä, ja joskus aika paljonkin pitänyt

24. Mikä laulu muistuttaa sinua ihastuksestasi?
*no jaa :)

25. Mitäs sinulla on päälläsi tällä hetkellä?
*yökkäri

26. Nimeä kolme asiaa jotka teet päivittäin?
*käyn galtsussa, avaan mesen ja pesen hampit

27. Paljonko sinulla on rahaa tällä hetkellä?
*ei ihan hirveesti ole

28. Onko sinulla sukat jalassa?
*eip

29. Kuka sai sinut rekisteröitymään galleriaan?
*oisko ollu yks karin, mun ensimmäiseltä riparilta missä olin isosena

30. Millä sivulla surffailet eniten?
*galtsu, youtube ja myspace

31. Onko sinulla kasveja huoneessasi?
*eip

32. Sattuuko sinua johonkin nyt?
*ranteisiin

huoh

??? random ???Keskiviikko 01.08.2007 05:25

Oletko koskaan miettinyt, että missä olisit tällä hetkellä, jos olisit jossain kohtaa elämässäsi valinnut toisin? Uskon, että monikin on, minäkin.. Viime aikoina huomattavasti enemmän.. On jotenkin sellainen kausi elämässä, jolloin kaipaa enempi ja enempi vain pois täältä. Ja tietyt tapahtumat ja asiat vain vahvistaa tätä tunnetta. Se vain tulee tuolta syvältä sisältäin, en oikein mahda sille minkään.. Olen tässä jo jonkin aikaa miettinyt koulun keskeyttämistä hetkeksi ja lähtemistä pois täältä, edes vain vähäksi aikaa.. Tai sitten käydä koulu loppuun ja lähteä sitten, se on tällä hetkellä kaikista eniten mielessä olevin ajatus. Jotenkin vain on ajatus siitä, että tämä ei ole se paikka missä mun kuuluisi olla. On niin paljon asioita mitä haluaisin tehdä toisin ja mistä en haluaisi luopua. Uhrauksia kun on vain joskus tehtävä, toisinaan niissä kärsii todella paljon, kuten olen tässä vuosien saatossa jo huomannut monesti ja toisinaan sitten niistä uhrauksista löytyy positiivisiakin puolia.. Puolin tai toisin, olen huomannut, että puolet tästä nuoruusiästäni näistä uhrauksista on ollut negatiivisia, tai että en ole saanut niistä mitään irti, ihan että niistä ei olisi mitään hyötyä.. Jollain tasolla teot elämässäni ovat johtaneet siihen että menetän ihmisiä ympäriltäni, niin läheisiä kuin vähemmän tärkeitä.. Se on edessä taas.. Matto alta ja sillai.. Tutut kyllä tietää mitä tarkoitan, ja tämäkin henkilö varmasti.. Tuntuu vain että se ei sitä usko kuinka pahalta se loppujen lopuks musta tuntuukaan kun se poistuu täältä.. Oon yrittäny olla suhteellisen vahva tän asian suhteen mutta tänään se jotenkin pääsi lipsumaan käsistä, tuli ensimmäiset kyyneleet niin että joku näki ne.. Ei tää oikeesti tuu olemaan helppoa mulle kun ei sullekaan.. Jotkut sanoo että elämän pitäisi olla helppoa ja jokseenkin että se kulkisi silleen mukavasti.. Jotenkin en vain kuulu tähän sakkiin sitten.. Elämäni aikana oon kokenu niin monet ojan pohjat ja aina sieltä on noustu ylös, kunhan vain noustaisi nytkin.. Tiedän että tähän on sun ajatus tämä: "onhan sulle ne täällä.." Se vaan kun ei ole niin yksinkertaista.. Jotenkin tulisi huojentava olo kun tietäisi että itsekin lähtisi pois.. Että olisi molemmat sitten yksin jossain.. Toisaalta yksin ei kyllä oo kiva olla, vaikka senkin olen tässä huomannut, että viihdyn aikas paljon omissa oloissani.. Oon saanu mietittyä sellasia asioita mitä ei ehkä yleensä miettis.. On tullut eteen uusia haasteita ja ehkä uusi työpaikkakin, en tiedä, se vielä ajatteluasteella.. Ehkä saan senkin tässä päätettyä.. Olen jotenkin oppinut taas itsenäiseksi, oppinu siihen että en välttämättä tarvitsekaan niin paljon henkilöitä ympärilleni kokoajan..

Tämä vain tälläistä ajatuksen juoksua.. Uskon että monilla samoja ajatuksia, nyt toin omani esille..

Pitäisi osata toteuttaa unelmiansa eikä vain miettiä että kyllä mä vielä joskus. Itse meinaan ainakin näin tehdä nyt. Ei ole mitään hävittävää.

I'm so done with this place right now!