IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)

[Ei aihetta]Lauantai 28.07.2007 22:53

voiko ehkä elämä olla vaikeampaa.. vasemmassa ranteessa jännetupentulehdus ja toisessa alkava..kipu vasemmassa säteilee tuonne kyynärpäähän asti ja oikeassa vielä vain ranteessa..sormet niin turvoksissa kun vaan olla ja voi..ja rystysiä ei olekaan kahteen päivään nähty..eli toisin sanoen molemmat kädet paketissa.. buranaa 2-3 kertaa päivässä..ja yötä vasten puolikas panacod et saa nukuttua..jep jep..kiva kiva..
ehkä jotain kaunista.. P.Diddy laulamassa i'll be missing you..

pakko myöntää että siinä on ollut nainen oikeassa paikassa, erittäin hieno ihminen.. täytyy kiittää ja kumartaa työstäsi!!

ja nyt Elton John vielä laulamassa candle in the wind(ei laulanut sitä lopuksi, kävin kuuntelee youtubestä)"My first thoughts are that I should not let people down, that I should support them and love them." - Princess Diana -
!!!! HUOMENNA !!!!

huone siivottu ja nyt pitäis muka sit yrittää pakata..on noi vaatteet tossa vieressä mutta se et ne menis tonne laukkuun.. niin nääh..ehkä sit illalla tai huomen aamulla.. ei jaksa nyt miettiä moista.. :)
..JAIKS.. Ei siis tosissaan montaa päivää enää.. Tämä, huominen ja maanantaina lähtö..Eli siis kahden päivän päästä tähän aikaan odottelen tuolla Helsinki-Vantaa-lentokentällä ensimmäistä lentoa Müncheniin ja sieltä sitten toinen Pariisiin.. Ihana päästä jonnekin, jonnekin pitkälle.. Siellä kun en ole koskaan käyny, tai siis on paljon paikkoja missä haluaisi käydä mutta sitä ei vaan ole tullut lähdettyä.. Nyt siis uusi paikka taas ja uudet kujeet.. Jokseenkin on sellanen tunne et vois olla jo maanantai, pääsis lähtee.. Mutta sitten toisaalta, on jotain vähän selvittämättömiä asioita täällä päässä niin ne ois kiva saada selviks.. Mutta minnekäs ne täältä häviäis..

Pitäis siivota ja pakata.. Mutta on vaan niin poikki, hih, eilen alkoi loma... Kaks ja puol viikkoa ei Prismaa... JÄJ!!! Joo ja en tosissaan sinne meinaa astua.. Tai no se kyl nyt sit taas riippuu.. Viikon päästä ehkä pakko.. Mut sit nyt onneks viikko erossa kaikesta siellä, ja samoin sit se toinenkin viikko.. Mummin luokke chillailee, ja lyömään aivot ihan kokonaan narikkaan.. Siellä jos jossain sielu ja hermot oikeesti lepää..

Mutta kai se on pakko alkaa vaan laittaa vaatetta päälle ja alkaa siivoomaan.. Tuo Tugetsikin ilmestyy jossain vaiheessa tänne..

Adios Amigos!

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.06.2007 03:19

oikein paljon onnea mun rakkaalle 20 vuotta täyttävälle miehelleni!! ollaan nyt sit vanhoja yhdessä.. :P

[Ei aihetta]Maanantai 11.06.2007 23:48

Timbaland feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give it to me


if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body
so give it to me give it to me give it to me..::PaRtYpArTyPaRtYpArTy::..
(pakko päästävä)

[Ei aihetta]Lauantai 09.06.2007 02:18

Beware Paris, Tuge and Tsiba are coming.. Lock all doors and shut the windows.. :)

Gwen Stefani - 4 in the morningMaanantai 04.06.2007 02:56

I give you everything that I am
I'm handin' over everything that I've got
Cause I wanna have a really true love
Don't ever wanna have to go and give you up
Stay up till Four In The Morning and the tears are pouring
and I want to make it worth the fight
What have we been doing for all this time?
Baby if we're gonna do it, come on do it right

[Ei aihetta]Lauantai 02.06.2007 13:55

ONNEA JA MENESTYSTÄ KAIKILLE VALMISTUNEILLE, YLIOPPILAILLE, PERUSKOULUN PÄÄTTÄNEILLE JA MUILLE KESÄLOMANSA ALOITTANEILLE!!!

[Ei aihetta]Tiistai 29.05.2007 23:34

päivä tammersterissä.. oli kiva päivä, tosi erilainen.. ei tarttenu hengaa tääl stadis vaan.. pääs vaihtaa hetkeks maisemaa ja se piristi, jotenki oli sit taas kiva tulla tänne hulinan keskelle.. meil oli nuorten kokous, pääsin meikattavaks, siitä kuva myöhemmin.. ja sit illalla, no en tiiä.. varmaan oon vaan kotona.. ja huomenna! nään mun lapset!!! vähän on ollu ikävä niitä, lähen niiden mukaan kevätretkelle.. jipjei!!