IRC-Galleria

voivoivoi mikä darramus!Torstai 16.10.2008 15:11

voi pyhä sylvi mä vaan sanon.

oltiin eilen jannicalla ja antilla vähän juomassa tuotetta. itsehän join sitten viinipullon siihen pohjille ja olin n. 15 minuutissa humalassa. viinin jälkeen me lähdettiin joskus puol yheksän? aikaan käymään lunassa yksillä. en kyllä ymmärrä miten ne duunarit siellä voi olla niinkin vittumaisia ja tylyjä. eniten muo rasitti semmonen vuosiluokkaa -89 oleva kyyppari, joka ihan varmasti tiesi kaikesta kaiken ja toi sen myös hyvin selkeästi esiin.

sen jälkeen lähettiin städäriin, joka on ihan hirveä paikka. ei siitä sen enempää. rööki makso 6,5euroa.

meijän oli tarkotus mennä ekana pacificoon, mutta sitten mä näin petjan jonkun vitun tenkan edessä ja mulle tuli hetkellinen muistinmenetys ja aivovaurio ja me mentiin sinne vitun tenkkaan. tenkassa oli karaokea, tai no siis lähinnä vaan jotain epämäärästä muminaa, jota jotkut saattaa lauluksikin kutsua. siinä vaiheessa mä join jo kossua ja russiania.

vikana me eksyttiin pacificoon, joka olikin sitten taas semmonen sävellys, ettei paremmasta väliä. istuttiin ekaks kahen semmosen jantterin kanssa sohvilla. mä juttelin sen toisen kanssa ja se vaikutti ihan kivalta. sitten siihen sen viereen pöllähti joku tyttö, joka anto hirveen pahaa öögää mulle, joten päätettiin vaihtaa paikkaa. itsehän olin siis toki vain ja ainoastaan jutellut tän pojan kanssa, jonka nimeksi paljastui ville.

baaritiskillä sitten näin sen uudestaan, kun se oli n.5 kertaa pyöriny siinä meijän eessä epämääräsesti ihan, ku ettien jotain. aloin juttelemaan sen kanssa, kun se tytteli pöllähti jälleen paikalle ja alko riuhtomaan sitä villeä, että miks sä suutelit tota ja osotteli muo. se alko tivaamaan multakin, että mitä me oikeen tehtiin ja mä otin juomani ja sanoin, et vittu mä lähen nyt menee tästä, et ku mulla ei oo osaa eikä arpaa tähän juttuun, et soronoo. pitihän sen sitten vielä tulla mun luo "selvittämään" asiaa.

ja musta paras asia "selvittää" joku juttu, on alottaa keskustelu lauseella: mä en haluu minkäänlaista riitaa. jaaha, no mitäs vittua sä sitten haluat, kun sä tulet keuhkoamaan siihen mun naaman eteen siitä, kuinka mä oon lääppiny sun jtn surkeeta poikaystävää, joka sitäpaitsi pölli bissepullon siitä tiskiltä, kun stondailtiin venaamassa mun juomaa. ja niinkö tää vitun markkinatalous toimii, että varastetaan vaan, jos ei oo rahaa, kun ei jakseta tehä töitä vaan mielummin tehään biittejä joillekin nevareille. tai sepolle, ihan sama. mitä jumalauta?!

teki toki mieli alkaa korottomaan ääntä sille urpolle ja sanoa, että painuisitko nyt jo vittuun siitä, mutta otin asian rauhallisesti ja sanoin, että mitään ei ollu tapahtunu, että mees nyt vaan juttelemaan sen poikaystäväs kanssa.

sitten me lähdettiin ja sen pituinen se. vittu mitä sekoilua.

ps. jouduin korottamaan toki ääntäni kerran, kun semmonen läski mies tuli ehdottomaan mulle paremmat päivänsä jo nähneinä, että mennää tonne automaatille, mä nostan rahaa sulle ja sit tapahtuu juttuja. en säästelly sanojani, kun kerroin mitä mieltä olin tästä niin loistavasta ehdotuksesta. vittu mikä kyrpä, saanen sanoa.

pps. miks mussa lukee uhka? kenenkään kundin kanssa ei voi puhua ilman, että joku tulee kiljumaan mulle, että mitä vittua mä teen.

ppps. tästä lähin oon vaan hiljaa enkä ees vastaa kun kysytään, koska pelkkä vastauskin näyttää olevan jo varatun miehen pokailua vaikka se kysymys liittyiskin ihan näin yksinkertaiseen asiaan, kuin kunnallispoliitiikkan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.