IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

pimpamTorstai 14.05.2009 01:47

mä ajattelin kirjoittaa muutaman virkkeen tätä maanmainiota päiväkirjaa, kun irc-galleria sellaiseen on luonut mahdollisuuden.

oikeastaan mulla ei ole mitään kerrottavaa tai kirjotettavaa. en oo tehnyt yhtään mitään, en edes yhtään mitään, joka voitaisiin luokitella "todella tyhmäksi" tai edes "vähän tyhmäksi." en ainakaan muista, että olisin sekoillut PAHASTI mitään? johtunee varmaan siitä, etten ole ollut humalassa, kuin kaksi kertaa ja viimeisten arvioiden mukaan nuo kerrat ovat sujuneet kutakuinkin ihan nappiin.

kohta kolme viikkoa sitten flamingossa olin kyllä totaalisen päissäni. ehkei olis kannattanut juoda niitä kaikkia viskisiduja ja salmareita? osasin kuitenkin pitää, yllättävää kyllä, pääni kiinni juuri oikeaan aikaan.

viime lauantaina olin vain vähän väsynyt ja heikosti humalassa. mutta eipä siitä sen enempää, sillä se ilta päättyi sangen yllättävästi.

luin tänään jim carrollin koripallopäiväkirjat loppuun. se leffa, joka aiheesta on tehty kymmenisen vuotta sitten(?) on kyllä ihan toisenlainen, kuin se kirja. lähinnä muo vaan ärsytti lukea sitä kusipäävittuhomo-tekstiä, kun itekin päästelee suustaan semmosia sammakoita. en oo yrittänyt kyllä yhtään skarppaa ton kiroilun kanssa ja se on musta ihan ok.

tänään esim. tyhjän ravintolan pöydässä mietittiin mitä kaikkea ruokaa inhoaa ja mähän inhosin aika paljon kaikkea ja kaikkihan maistui luonnollisesti "aivan vitulta." saanen huomauttaa, että paikka, jossa tarjoillaan ruokaa, on oiva kohde istua ja haukkua kaikkea "aivan vitun makuiseksi."

mä aloitin äsken lukemaan eva braunin päiväkirjaa. oon tähän asti viisastunut sellaisella tiedolla, että hitlerillä oli vaikeuksia naisten suhteen, homo hän ei kuitenkaan ollut vaikka joissain antinatsijenkki-dokkareissa niin saatetaan väittääkin. mitähän oliskaan tapahtunut, jos hitler oliskin ollut vaan homo eikä suinkaan niin sekopäinen, kuin saatiin todistaa?

oltaisko me tässä?
miltä maailma näyttäis? olisko esim. fasaanit kielletty lailla?
olisko suurta lamaa ja sikainfluenssaa?

sitä sopiikin pohtia vichyn ja evan ääressä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.