IRC-Galleria

pushing daisies.Torstai 16.04.2009 02:50

mulla oli tänään ihan kivaa. näin ensin jannican. me oltiin surkeita photo playssa. mä olen oikeastaan aika yllättynyt tästä, koska yleensä surkeutta ei meihin voi liittää. joku toinen päivä sitten paremmin?

kävin myöskin kirjastossa. myyrmäen kirjasto on siitä paska paikka, että se on pieni pinta-alaltaan ja siellä on hyvin vähän mitään oikeeta superkiinnostavaa luettavaa. sieltä puuttuu esimerkiksi kokonaan tietokirjallisuuden hylly, joka käsittelee musiikkia. nyt sitten voi nimittää nörtiksi, jos tahtoo. mä kannan kyllä kategoriani ylpeydellä.

kirjaston jälkeen suuntasin jumboon, joka sekin on aika paska paikka. siellä ei esim. ollut yhtäkään tosi kivaa valkosta hupparia samulle. samu on hyvä tyyppi, se putoaa ykkösestä kymppiin olevalla kivuus-asteikolla yhteentoista.

kirjastosta lampsin mun kerran viikossa rakkauden luo. tällä kertaa musta saattoi jopa olla jtn hyötyä sille, sillä lupasin suunnitella tatuoinnin. sille. sitten sillä voi olla jotain muisteltavaa kiikkustuolissa, kun se tatska on venyny ja ryppyinen, että "olipas paska muija, ku suunnitteli näin surkeen tatskankin."

me käytiin vielä illalla kokeilemassa onneamme photoplayn suhteen. no eipä natsannut. kyllä siinä oli ihmettelemistä, kun pelattiin taas niin surkeasti eikä muistettu mitään. vähän kyllä hävettää olla näin paska nörtti :/

tänään oli ihan kiva päivä. loppujen lopuksi oon aika iloinen, että osaan kirjoittaa suomen kieltä ja käyttää välimerkkejä. olen myös iloinen siitä, että en ole hullu psykopaatti turusta. mä olen mielummin erikoisääniä päästelevä tytär vantaalta.

american dad waits. olispa se oikea ja tällä hetkellä mun sängyssä alastomana? no eipä ole. taaskaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.