IRC-Galleria

juon kahvia kolme kuppia. mustana. Torstai 22.01.2009 15:05

no voi hitsi. en mennyt taaskaan kouluun. muo huijattiin, tavallaan, ja musta on aika hyvä tietää niin paljon, että 20e voitiin määritellä 42 pelinä.

vai oliko niitä enemmän?

tänään on töitä, huomenna ei ole mitään. lähetin sähköpostia opettajille, että harmillista, oon kipee. kuumetta ja kaikkee. noh, enhän mä oikeesti oo, mutta musta on kivempi istua kotona, kuin koulussa tekemättä mitään.

lamk:n ennakkotehtävät tuli. ne tuntuu suhteellisen helpolta ja mietinkin, että voisin tehä jokasen eri tekniikalla nii pääsisin esittelemään laajasti osaamistani(?) mä en oo tosin yhtä hyvä maalaamaan, kuin mitä mä oon piirtämään, mutta silti tarpeeks hyvä to pullit off. u know.

mä näin todella kummallista unta eilen. oltiin meijän luokan kanssa jossain thaimaassa tai kreikassa tai jotain semmoista, ja mutsikin oli siellä ja muhoska. olin just menos uimaan, ku oli nii kiva ilma, mut yhtäkkii alkoki satamaan lunta. menin suihkuun ja just, kun olin saanut hoitoaineen päähän, kaikki rynni sinne suihkutiloihin suorittamaan jotain tehtävää. en oikein pystynyt ymmärtämään miks se tehvänanto pidettiin siellä' suihkutiloissa ja päätin ettiä toisen suihkun.

eikä missään tietenkään ollu vapaata suihkua! sitten seisoin siinä hämmentyneenä, että mitäs vittua nytten sitten. ja hoitoaineet päässä.

onneks mä heräsin. olis menny muuten taas kiroiluks.

ulkona sataa lunta. se on jossain määrin aika kaunista. toivotaan, että "hyvä sää" jatkuu ja kevyt pakkanen kestää maaliskuun alkuun asti, jonka jälkeen lumet sataa pois ja tulee pirteä kevät ja paljon keltasia, rumalta haisevia kukkasia teiden varteen.

ja sitten voiskin tulla se kauan kaivattu intiaanikesä. musta olis nääs järin väärin, jos meidän nuoruudessa ei olis kertaakaan inkkarikesää. jokainen sukupolvi tarttee sen yhen yyber lämpimän kesän mitä muistella vanhana, kun on ryppynen.

eikö niin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.