IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 06.04.2009 14:38

kylläpä löytyi taas yksi ärsyyntymisen aihe lisää - nimittäin uimahalli ja sen käyttäjät.

voi vittu, että vituttaa, kun siellä mummelit ja mammelit ui selkää ja niillä kestää siirtyminen radan päästä päähän n. vittu puol tuntia ja sit vesijuoksuun on varattu joku vittu nelkyt rataa ja siel ne mummot vaa juoruu eikä ees juokse.

voisko tulla sellanen rata, jonne tyrkättäis kaikki raihnaset vanhukset ja sellanen, jossa sais uida kaikki himouimarit ja sit semmonen, johon meitsi vois mennä ja jossa olis reippaasti uivia. mielellään nuoria. ne ei jauha paskaa samalla tavalla, ku paapat.

kyllä mä ymmärrän, että se uimahalli kohtaaminen on helvetin tärkeetä mummoille ja papoille, ku ne pääsee vähä harjottamaan sosiaalista elämää siellä, mutta vittu kun tarttee uida nii hitaasti. tai sitte pärskiä sitä vettä ympäriinsä.

myöskin musta uimahalleihin vois tulla sellanen kielto, että jos on alle 16-vuotias tai ei ui tosissaan nii sais vain ja ainoastaan lilluu niissä poreammeissa tai uimahyppäillä tai tehä jtn muuta, mutta altaaseen ne ei sais tulla. meni n. 50 kertaa hermo, ku kaks semmosta nuorta poikaa veti ees taas sitä rataa poikki suunnassa ja roikku niissä radat erottavissa kellukkeissa ja apinoi. vittu.

semmosta tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.