IRC-Galleria

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D EI VITTTTU :DKeskiviikko 29.07.2009 01:42

NAURATTAA NIIN VITUSTI :DDDDDDDDD Ihmettelin ku äiti on alkanu yhtäkkii kyselee kaikkee juomist ja hakiksist ja sanonu et " Älä valehtele, kyl äiti tietää...." Oon olllu iha Woooot mut sit tajusin:D:D::D Se oli lainannu mun kännykkää pari viikkoo ni menin nyt sit kattoo ni siihe kännykkää oli tallentunu KAIKKI mun viestit !!!!!!! EI VITTU SIEL ON KAIKKKKI KEITTOVIESTIT esim. just ennen mökkireissuu " Nita voi hankkii meille 2 litraa viinaa " Ja kaikkii Ean viestei et se on iha jurris ja promille iha vitusti ja kaikki maholliset suunnitelmat ja keittoviestit jonku puolen vuoden ajalt D:DD::DD Eka olin et " EI VITTU" ja nyt naurattaaaa niin perkeleeesti ! :D:D:D:D: OIkeee rysän päältä kiiii minä ja kaverit :D Mut chilleint täs on et se vaa kuittailee, ei mtn rangaistuksii tai puhuttelui :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I JUST LOVE MY MUM !!!!!!!!!!!!!

BeeerliiniiiLauantai 25.07.2009 03:26

Siistiähän siellä oli :D:D nyt ei oikee muista mitä kaikkee tapahtu. Mut shoppailtii, huristeltii U-Bahnilla,chillailtii ja sillee. Aina kaikki tuijotti meit ja turkkilaiset huuteli kaikkee, enm tajuuu ku ei me meijän mielest näytetty niin erilaisilt ku saksalaiset :D Käytii vähä syömäs ja drinksuil, aijaijai Caddy's Dream oli hyvää. Ainii sit valvoin kivasti öitä ku Ea huuteli ja vikis unissaa -.- :D Mut hauskaaa siellä olii!

ÄITEEEEN kootut :

Ollaa ean kaa pesee meikkei vessas yms. Sit ea tiputtaa kamat lavuaarii, alan taputtaa sillee miten noi poitsut aina tekee ni äiti tulee oven taakse: " Are you spanking each other? "

Hississä pientä säätöö ja yritetää saada niit ovii kii ni tää yks ettii ovien sulkunappii ja painaa hälyytysnappii -.-

" Jumalauta jätkät, tulee kohta lekalla päähän!"

" Älkää menkö liian lähelle kaiteita "

17. - 23.7 <3Perjantai 17.07.2009 03:20

Aijai otettii ean kaa kuuma kuva ja sit äänitettii siihe kommenttii ni ei vittu revettii niin saatanasti ku Eal tulee KUUUMAA ääni<3<3<3<<3 paras video :D

10 tunnin pääst Berliinniiin ;) Alkoholijuomat K16 ! haaahaa ;) darrassa takas.

10 päivää Berliinii ! ;)Keskiviikko 08.07.2009 02:23

Möksäreissu<3Perjantai 03.07.2009 17:22

Oli kyl siistit 5 päivää möksäl kavereiden kaa :DD Maanantain ja tiistain chillailtii yms, ja keskiviikkon sit alko kunnon toiminta :D:D Oli vitun hauskaa mut vitusti draamaa ja sekoiluu;D Juomapelis saara keksi sika hyvän säännön ja kaikki kokoaja vahingos mokaili ja joutu juoda kokoaja :DDD drinkdrink 5 aamuu asti :D Ainii nimiä mainitsematta eräät oli illan tähtiä:;DDD:ja vittu hosu löydettii illan aikan 3 kertaa makaamast keskel tiet -.- Torstai aamul kaikki iha töööt :D Meil oli sit Ean kaa PK:t ja oltii ainoot sekasi :;DD oli sika chillii :D Käytii sit uimas vaatteet pääl ean ja annikan kaa ja illal viel alastonuinnil ean,millan ja katjun kaa :D:D sitä se humala ja hetken mielijohteet tekee... mut suosittelen<3

Tänää sit bäkkk bussil ja kaikki oli iha väsyneit ku tuli valvottua ainaki viimeset pari päivää :D:D Sit ku tultii viel stadist koteihi ni tapahtui kummia :D mul oli laukus kananmunapaketti (älkää kysykö) ja sit no hosun kaa jtn säädettii ni se yks muna meni vähä rikki. Sit hosu keksi et sit ku bussin ovet aukee ni se heittää sen munan ulos. Se kuitenki sit livisti ja anto sen munan tommille ja tommi sen sit heitti ja se mäjähti bussin seinää ihan kissen taakse :D:D:D: ei vittu kissen huppari oli ihan MUNASSA ja kaikki naureskeli et "Kisse sai munaa (ja vielä takaaapäin ;)) " Tommil hyvä sihti ;)

ps. Kiitti ealle,annikalle,hosulle,millalle,katjulle,saaralle,tommille,kisselle ja verkulle mökkireissust ;D Oli sika kivaaaaaaaa, elokuus uudestaa ;)

:))))))))))))))))))))))))))Maanantai 29.06.2009 01:36

Oltii tänää Seurasaares ottaa aurinkoo ja uimas, mut en ruskettunu paljoo :// Mut hei huomen lähetää möksälle ea, minä ja milla :P Annika,Hosu,Katju ja Saara tulee sit peräs BÄRTILIN kyydil ja sit pojat :PP Tulee parasta ;))
> See ya perjantain ;)

JuhannuuusLauantai 20.06.2009 16:31

Ea,Hosu,Annika,Milla ja Katju tuli meille joskus neljän aikoihi sit vähä saunottiii ja piti grillailla mut ei oikee onnistunu ku oli satanu :/ säädettii sit sisäl jotain ;D ainii sit mikko tuli kans tänne ja myöhemmi anni ja pietaki. Pelattii juomapelii meijän pihal ja chillailtii ja lähettii sit joskus seittemän aikoihi Hietsuuuu :D Tsekattii pari kokkoo vastarannal ja lähettii sit joskus puol 23 ja venattii 15 min bussii -.- sit päätettii mennä rokkimäkkiiin :D Tultii sit meille Ea,annika,Milla ja mikko. Ea ja Mikko halus mennä saunaaan ja ne alko lämmittää sit sitä joskus yöl ja sauno vittu jtn 3 tuntii !Me vaa pelailtii korttiii Annikan ja Millan kaa ja syntyi kuumia mansikkakeskusteluja :D:D: Sit mentii joskus 3 aikoihi annikan kaa jo nukkuu ja m ja e jäi viel chillailee ku Mikko pysty lähtee vast 5 jälkee. Joskus 4 aikoihi ea tulee sit herättää mut et anna avaimet :D:D:D: JOO. No ne meni sit kierteleee tonne ja lopult Mikko oli kuulemma lähteny vast 15 vaille 7 :D:D:D Heräiltii joskus puol 11 -.-

ps. Aamul ihanaa video ja kuvamateriaalia ;)))

KOHTA HOSU TÄNNE JA SIT PONYYYY

rauhoittumishetkemmeMaanantai 15.06.2009 21:32

annika sanoo:
anna optimistisuuden vallata mielesi

HELLUUUN !Perjantai 12.06.2009 13:32

ChillMaanantai 01.06.2009 02:02

Oltii eile Hietsus viettää päättäjäisii porukal. Oli iha sika hauskaa ja tosi hyvä ilma<3 No siel riehuttii ja nähtii jtn tuttui ja lähettii sit joskus 23-00 aikaa paltsille ku siel oli meijän luokkalaisii, mut siel oli sit jäistä ni lähettii kävelee Ealle :DD Meijän piti kävellä johonki taksiasemalle mut vittu sit lähettiiki kävelee ja käveltii paloheinäst siltamäkee (lähelle puistolaa ja tapulii). Yritettii vaa liftaa kaikkii ohimenevii taksei mut ne vaa meni ohi tai vittuili :DDD No sit onneks loppuvaihees saatii taksi ja se heitti meijät Ealle :DD Kaikki oli taksis vaa :" ahh, aijai, ihanaa " , ku sai levätä ku oltii kävelty ikuisuuuus.Oltii Eal joskus 01.30 :D Oli aika ihanan likaset ja turmellut jalat kaikil, et oli pakko ottaa kuva :DD ehkä joskus kuvamateriaalia tännekki. Mentii sit nukkuu joskus 3 aikoihi ja VITTU nukuin sohval, ja oli kyllä perkeleen epämukavaa. Se oli ihan vino ja ahdas ja jalat ei menny suoraks, saatana nukuin varmaa 2 tuntii. Aamul oli ekaa kertaa kai darra, en oo varma :DD saatto johtuu muustaki.

Tultii meille sit jo 12 aikoihi ja otettii aurinkoo yms. mut sit lähettii Pikkukoskelle :D Saatana mun selkä palo :ss Sit säädettii meillä ja grillailtii vaahtokarkkei : Ea,Annika,Milla,Anni,Sanni,Saara,minä. Oli kivaaa !

En oo vielkää tajunnu et kesäloma on alkanu. Iha sika outoo :D