IRC-Galleria

JOOTiistai 25.08.2009 19:22

Nähtiin Joulupukki tänään ratikassa <3 Otin kuvankin <3 Ja lähetettiin sen metroon, mut mokattiin<3

?!Tiistai 25.08.2009 00:41

Mikä vittu Hellua vaivaa?

Ens keskiviikkon kouluu 12 h, eikä sitä mitenkää korvata. Sit perjantain ois NASUTUS klo 17.30 eteenpäin ?!? On parempaaki tekemist perjantai illal ! Ei voinu tehä tota sit koulupäivän aikana. Mut ihan sama, en oo menos. Sit viel jonku Ulla Pullan kaa jumalauta johonki teatterii joskus syyskuus illal maksaa saatana 15 € ! HUOH....

[Ei aihetta]Perjantai 07.08.2009 01:31

Haaa meikä sai uuden puhelimen :)))))) Nokia 5800 XpressMusic <3

lkjbhasoipåä'f'Keskiviikko 05.08.2009 22:13

Nyt on ryytyny fiiilis. Oon valvonu melkee 35 h putkee :// Oli siistii Eal ja stadis porukoiden kaa yöl/aamul ;D;D;D Mentii Ean ja Hosun kaa 06.30 stadii ja chillailtii kampis ja käytii vähä ostaa Red Bullii ja kahvii et pysytää hereil D:D: sit shoppailtii jtn.

Ps. Parhaita juttuja lens mut kaikkea ei voi muistaa :)) Mut kivaaaaaa oli, tänks guys! Ainii ja tytöt valvo, pojat (nössykät) nukku vaa eal...kyllä ne naiset vaan kestää paremmin... eiku MITÄ?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D EI VITTTTU :DKeskiviikko 29.07.2009 01:42

NAURATTAA NIIN VITUSTI :DDDDDDDDD Ihmettelin ku äiti on alkanu yhtäkkii kyselee kaikkee juomist ja hakiksist ja sanonu et " Älä valehtele, kyl äiti tietää...." Oon olllu iha Woooot mut sit tajusin:D:D::D Se oli lainannu mun kännykkää pari viikkoo ni menin nyt sit kattoo ni siihe kännykkää oli tallentunu KAIKKI mun viestit !!!!!!! EI VITTU SIEL ON KAIKKKKI KEITTOVIESTIT esim. just ennen mökkireissuu " Nita voi hankkii meille 2 litraa viinaa " Ja kaikkii Ean viestei et se on iha jurris ja promille iha vitusti ja kaikki maholliset suunnitelmat ja keittoviestit jonku puolen vuoden ajalt D:DD::DD Eka olin et " EI VITTU" ja nyt naurattaaaa niin perkeleeesti ! :D:D:D:D: OIkeee rysän päältä kiiii minä ja kaverit :D Mut chilleint täs on et se vaa kuittailee, ei mtn rangaistuksii tai puhuttelui :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I JUST LOVE MY MUM !!!!!!!!!!!!!

BeeerliiniiiLauantai 25.07.2009 03:26

Siistiähän siellä oli :D:D nyt ei oikee muista mitä kaikkee tapahtu. Mut shoppailtii, huristeltii U-Bahnilla,chillailtii ja sillee. Aina kaikki tuijotti meit ja turkkilaiset huuteli kaikkee, enm tajuuu ku ei me meijän mielest näytetty niin erilaisilt ku saksalaiset :D Käytii vähä syömäs ja drinksuil, aijaijai Caddy's Dream oli hyvää. Ainii sit valvoin kivasti öitä ku Ea huuteli ja vikis unissaa -.- :D Mut hauskaaa siellä olii!

ÄITEEEEN kootut :

Ollaa ean kaa pesee meikkei vessas yms. Sit ea tiputtaa kamat lavuaarii, alan taputtaa sillee miten noi poitsut aina tekee ni äiti tulee oven taakse: " Are you spanking each other? "

Hississä pientä säätöö ja yritetää saada niit ovii kii ni tää yks ettii ovien sulkunappii ja painaa hälyytysnappii -.-

" Jumalauta jätkät, tulee kohta lekalla päähän!"

" Älkää menkö liian lähelle kaiteita "

17. - 23.7 <3Perjantai 17.07.2009 03:20

Aijai otettii ean kaa kuuma kuva ja sit äänitettii siihe kommenttii ni ei vittu revettii niin saatanasti ku Eal tulee KUUUMAA ääni<3<3<3<<3 paras video :D

10 tunnin pääst Berliinniiin ;) Alkoholijuomat K16 ! haaahaa ;) darrassa takas.

10 päivää Berliinii ! ;)Keskiviikko 08.07.2009 02:23

Möksäreissu<3Perjantai 03.07.2009 17:22

Oli kyl siistit 5 päivää möksäl kavereiden kaa :DD Maanantain ja tiistain chillailtii yms, ja keskiviikkon sit alko kunnon toiminta :D:D Oli vitun hauskaa mut vitusti draamaa ja sekoiluu;D Juomapelis saara keksi sika hyvän säännön ja kaikki kokoaja vahingos mokaili ja joutu juoda kokoaja :DDD drinkdrink 5 aamuu asti :D Ainii nimiä mainitsematta eräät oli illan tähtiä:;DDD:ja vittu hosu löydettii illan aikan 3 kertaa makaamast keskel tiet -.- Torstai aamul kaikki iha töööt :D Meil oli sit Ean kaa PK:t ja oltii ainoot sekasi :;DD oli sika chillii :D Käytii sit uimas vaatteet pääl ean ja annikan kaa ja illal viel alastonuinnil ean,millan ja katjun kaa :D:D sitä se humala ja hetken mielijohteet tekee... mut suosittelen<3

Tänää sit bäkkk bussil ja kaikki oli iha väsyneit ku tuli valvottua ainaki viimeset pari päivää :D:D Sit ku tultii viel stadist koteihi ni tapahtui kummia :D mul oli laukus kananmunapaketti (älkää kysykö) ja sit no hosun kaa jtn säädettii ni se yks muna meni vähä rikki. Sit hosu keksi et sit ku bussin ovet aukee ni se heittää sen munan ulos. Se kuitenki sit livisti ja anto sen munan tommille ja tommi sen sit heitti ja se mäjähti bussin seinää ihan kissen taakse :D:D:D: ei vittu kissen huppari oli ihan MUNASSA ja kaikki naureskeli et "Kisse sai munaa (ja vielä takaaapäin ;)) " Tommil hyvä sihti ;)

ps. Kiitti ealle,annikalle,hosulle,millalle,katjulle,saaralle,tommille,kisselle ja verkulle mökkireissust ;D Oli sika kivaaaaaaaa, elokuus uudestaa ;)

:))))))))))))))))))))))))))Maanantai 29.06.2009 01:36

Oltii tänää Seurasaares ottaa aurinkoo ja uimas, mut en ruskettunu paljoo :// Mut hei huomen lähetää möksälle ea, minä ja milla :P Annika,Hosu,Katju ja Saara tulee sit peräs BÄRTILIN kyydil ja sit pojat :PP Tulee parasta ;))
> See ya perjantain ;)