IRC-Galleria

Moi! 5.6-10.6.2006 Viimeiset päivät Wuhanissa!

Ma:5.6.2006 Käytiin apinatarhassa, ne apinat oli aivan kesyjä söi kädestä ja ne oli siellä tarhassa vapaana häkeistä. Kaikesta omaisuudesta sai pitää kaksin käsin kiinni, etteivät apinat pöllisi tavaroita.
Vesipullotkin jotkut apinat sai aukaistua tai sitten ne tekivät terävillä hampailla reiän pohjaan ja siitä lipitti juotavat. Ne olivat hauskoja veijareita ja kuvia niistä on muistoina.
Illalla shoppailtiin tässä lähikujilla pikku putiikeissa.

Ti:6.6.2006 Käytiin elektroniikka kaupoissa, muistikortin lukijan ja usb2 muistitikun ostin, elektroniikka ei täällä ole juurikaan halvempaa kuin suomessa, joten suuremmat vempaimet kannattaa ostaa melkein suomesta.
Illalla kulta vei minut sitten 3h hierontaan,oli kivaa. Kolme kiinalaista tyttöä oli mua hieromassa, hieronta oli lantiosta ylöspäin, sormet, korvan lehdet, päännahka/hiukset sai kyytiä, kasvoista puristettiin finnit pois ja nenällekin tehtiin perusteellinen ulkoinen puhdistus. Se oli täydellinen yläkropan hieronta ja aikaa siinä meni kolme tuntia ja hereillä pysyminen oli vaikeaa. Kullan kanssa oltiin samassa huoneessa, puheseuraa oli joten sikeeseen uneen en vaipunut.

7.6–10.6.2006
Ke käytiin Wuchanin keskustassa 2-3h shoppailemassa ja illalla oli pientä aloittelua yläkerrassa ja käytiin Wuchanin yöelämässä, jossain uudessa paikassa. Nyt ei tule paikan nimeä mieleen.
To aloiteltiin pakkausta ja lähetettiin postissa paketti suomeen kun painoa laukuissa on liikaa.
Illalla piti ottaa 18.30–19.30 päikkärit ja lähteä kavereiden kanssa juhlimaan. Mutta herättiin 23.30 vasta ja jatkettiin unia. Kunnes yksi yläkertalainen 02.30 tuli herättämään minut ja hakemaan juotavaa. Sitten ei tullutkaan enää unta, otin jääkaapista oluen ja menin yläkertaan kun siellä oli bileet aamuun 5 saakka. Sitten taas maate ja aamulla jo 09.00 olin taas hereillä.
Pe jouduttiin lähettämään lisää paketteja taas suomeen, kun ei matkalaukkuihin saatu tavaroita mahtumaan. Iltapäivällä kullan koulu järjesti kiinalaisen taiteilijan esittelyn meille ja käytiin syömässä kiinalaisittan. Illalla oli aloittelua yläkerrassa ja sitten lähdettiin katsomaan MM-jalkapalloa ravintolaan skriiniltä. Saksa-Costa Rica. Joskus 3 maissa oltiin jo nukkumassa kotona.
Nyt la aamupäivällä tehdään viimeisiä pakkauksia ja kämpän siivousta ja ilta päivällä on kullan koululla kokous ja illalla mennään seisovaan pöytään syömään.
Huomenna Su 11.6.2006 on aamulla lento Pekingiin ja siellä olemme vielä viikon ja palaamme sitten suomeen runsaan viikon kuluttua. Ei ole tietoa vielä että saammeko nettiä Pekingissä.
Joten tämä saattaa olla viimeinen päiväkirja kiinasta kirjoitettuna.







Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.