IRC-Galleria

11-12.6.2006 Pekingissä Maanantai 12.06.2006 22:13




Su:11-Ma:12.6.2006 Pekingissä ollaan!

Su aamulla 06.00 oli lähtö Wuhanista, Pekinggis oltiin 09.55 ja hotelliin päästiin ennen 12.
Kamat hotelliin, kartan osto hotellin infosta ja lähdimme vähän seikkailemaan lähiympäristöön.
Päädyimme Tian anmenin aukiolle, eli taivaallisen rauhan aukiolle. Olimme sillä sopivaan aikaan kun oli sotilaallinen lipun lasku tangosta alas. Kiellettyyn kaupunkiin emme enää kerinneet, joten sinne menemme tulevina päivinä. Hotelliin paluu matkalla käytiin mäkkärissä syömässä, kun ei parempaakaan ruokapaikkaa näkynyt. Masu täynnä oli hyvä palata hotelille ja ladata akkuja seuraavaan päivään:)

Ma päästiin siinä 12 nurkilla hotellilta lähtemään reissuun, määränpäänä oli Olympic Park joka oli täydellisesti vaiheessa, nostureita joka puolella. No 2 vuotta aikaa vielä rakennella Olympialaisia varten suoritus paikkoja valmiiksi.
Olympic Parkin nähtyämme suuntasimme taksilla kohti Summer Palacea, jossa oli upeita palatseja ja hienot näköalat kukkuloilta. Paluumatkalla piipahdimme länsimaalaisessa ravintolassa, jonka bongasimme eilen. Salaatti, Pippuripihvi ja uuni Peruna annos tuli syötyä. Että oli hyvää! Ja taas hotelille. Tässä illalla saimme netin toimimaan bisnesluokan huoneessamme. Huomenna olisi tarkoitus lähteä kiinan muurille, mikäli ilma on suotuisa. Nyt illalla alkoi ukkostaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.