IRC-Galleria

AVO-messutKeskiviikko 25.01.2006 23:09

oli tänään, vaan me abit emme olleet siellä. Tulin kouluun aikataulunmukaisesti kello yhdeksäksi, näin "Joan-chanin" vain vilaukselta, ja minun olikin jo juostava toiseen päähän koulua ehtiäkseni uskonnontunnille. Kymmeneltä lähtivät ykkös- ja kakkosluokkalaiset Pirkkahalliin niille AVO-messuillle. Oisin kernaasti lähtenyt itsekin, mutta kahden tunnin hyppy (estetiikan kurssilta) ei sallinut sen suurempia poissaoloja, joten menimme sitten Störlin kanssa Martille katsomaan Madventursia.

Lounaana koulussa oli riisiä ja kanaa (namskis!). Tämä koulupäivä oli kyllä sangen tylsä, koska se kaunis ja ihana ihminen, kenenkä kanssa halusin tänään keskustella, oli Sarankulmassa ja sen sijaan piti vain istua kaikenmaailman aineiden tunnilla odottaen kotiinpääsyä.

Koulupäivän päätyttyä lähdin linjan 16 bussilla kaupungin suuntaan, mutta se täyttyi TAYSin pysäkillä sen verran, että päätin sitten Sammon lukion pysäkillä jäädä siitä ja jatkaa 19:lla loppumatkan. Menin asemalle katselemaan käynnykkä-IRC päällä kello neljän lähtöjä, ne katseltuani lähdin linja-autoasemalle, jossa treffasin killerpopin, jonka kanssa vietinkin loppuillan Tampereen asemaravintolassa nestemäistä leipää nautiskellen ja joukkoliikenteestä keskustellen. (mulla ei oo tapana viikonloppuna juoda, lähinnä toisinaan keskellä viikkoa killerpopin kanssa tuoppi-pari :P)

...

Toivottavasti huomenna pääsen oikeesti juttusille Söpösen kanssa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.