IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

wohow blogx0rTiistai 25.10.2005 23:53

Tulihan tämä bloggausominaisuus vihdoinkin julkiseksi. Nyt sitten skriivaileen jos jotain erityistä tapahtuu... Hitto, siirtyäkkö tähän vai jäädäkkö LJ-teiniksi?

Kävelin tänään Tipotien pysäkiltä asti (kyllä, sen niminen tie on Tampereella) koko Pispalan halki rataa myären ihan Lielahden asemalle asti. Siis Liatsun assahan on enää/vielä vain jokin kymmenraiteinen ratapiha, mutta upeannäköinen, koska siitä haarautuu Porin ja Pohjanmaan radat. Joku fillarisetä ylitti polkupyörä olallaan Pohjanmaan radan, pyöräili vähän aikaa Paasikiventien puolta radasta ja sitten palasi takaisin radan toiselle puolelle. En ymmärtänyt että mitä järkeä koko touhussa, tulla ensin keskeltä metsää neljän raiteen yli sepelipellolle ja sitten palata takaisin. o_O Myös joku sauvakävelevä papparainen ylitti radan ja kävelin hänen perässään Liatsun kauppakeskuksen puolelle Paasikiventietä asti. Bussipysäkillä oli joku ikaalilainen mummo kenen kanssa juttelin mukavia ja valiteltiin kuinka Tampere-Ikaalinen-vakiovuoro on myöhässä. Sitten tuli meikäläisen onnikka ja menin sillä kotio.

Muita havaintoja radan varrelta: InterCity 53 Rovaniemelle pysähtyi klo 15:07 Pispalassa Haulitornin/Ahjolan (ja radan alikulkutunnelin) kohdalla, koska vastaantulevasta suunnasta tuli toinen juna, ja Pohjanmaan suuntaan on tällöin odoteltava ennen Lielahden asemaa, koska siitä eteenpäin on vain yksi raide. (ellei kohtausraiteita mm. Ylöjärvellä lasketa mukaan) Oli letkeetä kävellä seisovan junan ali Pispalassa 8-)

Kirjoitin hetki sitten vaihteeksi pitkän pikaratikan ylistyspuheen Tampereen kaupungin keskustelusivuille. Julkaistaneen 1-2 päivän sisällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.