IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

prklLauantai 05.11.2005 17:17

Ei ollu järin kivaa herätä kolmelta yöllä siihen että eräs neiti soittaa ja puhuu puol tuntii pienessä humaltilassa ettei olla sittenkään yhdessä. Koittais päättää jo vähitellen...

Kai sitä pitää illalla päätyä johonkin kompromissiin, tosta vaan en luovuta.

...

Meille tulee parin tunnin päästä pariskunta jonka mies puhuu nur auf Deutsch. Pitää siis harjotella tota saksan keskustelu-meta-puhetta. :Å

...

Mut päivän paras juttu: tilillä oli yhtäkkii 3 361,34 euroo :D ... luulin olevani varaton :P

lol illanviettoSunnuntai 30.10.2005 05:09

Käytiin just pikkuserkun kans kaupungissa. Mentiin ekaks Pub Wiktoriin, käytettiin kauppakalenterin etukupongit (pilsner urquell 0.5 ja olvi III 0.6) yht. 5,80, mää tarjosin.
Sit mentiin O'Connelssiin (irkkupubi), siellä oli ihan mahtava tunnelma. Pikkuserkku tarjos guinnesii joka oli hyvää vaik maksoki 5€. Ilmaseks mulle joten iha jees.
Sit käytiin Café Europassa joka oli iha täysi. Siellähän on kuvattu Star Wreck: In the Pirkinningin kohtaus, jossa Pirk paljastaa suunnitelmansa ja ottaa vahingossa Lollo-lehden Tiedä-lehden sijasta. Katoin sit jonkun City-lehtee ja siinä oli Timo Vuorensolan (wreckin ohjaaja) kuva ja haastattelu. Olin sillee et kas tossakin "PASKA TIMO". Sit menin tilaan kaakaoo minttusiirapilla (nam) ja huomasin et ei jumalauta tossa pöydässä istuu Ruorinainen. Yhdessä vaiheessa loin katsekontaktin mut siihen se jäi. ;D
Pyörittiin sit ympäri kaupunkii ja käytiin kattoon josko Laternaan mahtuis (ei, Schattenin pikkujoulut), eikä kyl YO-talollekkaan viittiny mennä (muutaman euron pääsymaksu). Mentiin sit Siperiaan ja katottiin josko siellä olis jotain sopivaa. Wayne's oli kiinni, Höyryssä oli täyttä ja kallista ja Be-bopissa oli jonoo ja pääsymaksu. Mentiin sit Tammerkosken länsirantaa pitkin, ylitettiin Hämeensilta ja käveltiin Kyttälänkatuu pitkin ettien pubia. Oli vaan yks räkälä ja sit jotain Cumuluksen tyyriitä K-24-mestoja.
Päädyttiin asemalle ja mentiin sit ykköslaituria pitkin Seman ohi ja autolaiturilta käveltiin takas O'Connelsiin. Pikkuserkku tilas taas Guinnesii ja mää otin jotain muuta, jotain lontoolaista joka ei ollu yhtä hyvää. Sit sain houkuteltuu pikkuserkun tilaan mulle vielä yhden Guinnesin ja se me juotiin sit. Tuli valomerkki ja lähdettiin hyvissä fiiliksissä pois.
Käveltiin siihen kohti ratapihaa mihin jäätiin, käveltiin Helsingin suuntaan vähän matkaa, ohitettiin R-junaa (pikkuserkun mielestä siin oli pakki pääl ku luki 'R'), käveltiin radan vartta ja pälätettiin. Sit tuli risteys, mentiin sit tien suuntasesti (Tampereen valtatie) Ratinan suvannon yli, sit Hämeenpuistoon, Satamakadulle, Samskolanin ohi ja sit kiirehdittiin Mariankadulla koska bussit oli just lähdössä.
Ehdittiin aivan juuri ajoissa bussille, Pyynikin uimahallin pysäkin kohdalle saavuttuamme bussi juuri tuli ja hyppäsimme siihen. 2€ yömaksu (vain multa!), aika bussissa meni nopeesti, puhuttiin kovaa, oltiin yhtäkkii perillä ja sit käveltiin meille. Selasin jotain junakuvei vartin ja päätin kirjottaa tän. Pikkuserkku nukkuu tossa vieressä ja nyt mä meen nukkuun.

PS: Kirjotan tän vielä huippunousuissa, joten en ota vastuuta. =)

plaeKeskiviikko 26.10.2005 17:24

Lisäpalvelut
Palvelu Päättymispäivä
Irkkaajaksi tunnistautunut käyttäjä Ikuinen
VIP-jäsenyys 29.01.2006
Testiryhmä 2 31.12.2005

...

testiryhmä :D

wohow blogx0rTiistai 25.10.2005 23:53

Tulihan tämä bloggausominaisuus vihdoinkin julkiseksi. Nyt sitten skriivaileen jos jotain erityistä tapahtuu... Hitto, siirtyäkkö tähän vai jäädäkkö LJ-teiniksi?

Kävelin tänään Tipotien pysäkiltä asti (kyllä, sen niminen tie on Tampereella) koko Pispalan halki rataa myären ihan Lielahden asemalle asti. Siis Liatsun assahan on enää/vielä vain jokin kymmenraiteinen ratapiha, mutta upeannäköinen, koska siitä haarautuu Porin ja Pohjanmaan radat. Joku fillarisetä ylitti polkupyörä olallaan Pohjanmaan radan, pyöräili vähän aikaa Paasikiventien puolta radasta ja sitten palasi takaisin radan toiselle puolelle. En ymmärtänyt että mitä järkeä koko touhussa, tulla ensin keskeltä metsää neljän raiteen yli sepelipellolle ja sitten palata takaisin. o_O Myös joku sauvakävelevä papparainen ylitti radan ja kävelin hänen perässään Liatsun kauppakeskuksen puolelle Paasikiventietä asti. Bussipysäkillä oli joku ikaalilainen mummo kenen kanssa juttelin mukavia ja valiteltiin kuinka Tampere-Ikaalinen-vakiovuoro on myöhässä. Sitten tuli meikäläisen onnikka ja menin sillä kotio.

Muita havaintoja radan varrelta: InterCity 53 Rovaniemelle pysähtyi klo 15:07 Pispalassa Haulitornin/Ahjolan (ja radan alikulkutunnelin) kohdalla, koska vastaantulevasta suunnasta tuli toinen juna, ja Pohjanmaan suuntaan on tällöin odoteltava ennen Lielahden asemaa, koska siitä eteenpäin on vain yksi raide. (ellei kohtausraiteita mm. Ylöjärvellä lasketa mukaan) Oli letkeetä kävellä seisovan junan ali Pispalassa 8-)

Kirjoitin hetki sitten vaihteeksi pitkän pikaratikan ylistyspuheen Tampereen kaupungin keskustelusivuille. Julkaistaneen 1-2 päivän sisällä.
- Vanhemmat »