IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

friday fridayPerjantai 08.02.2008 19:51

::O whoo. huomenna tampereelle vilkun kaa! apuaaa, korn! ei luoja, jo huomenna. ihan mieletöntä. kamala nälkä muuten. boingboing, off we go.. pitäisi ehkä keskittyä joskus johonkin kunnolla :---) mutta eenhän minä suotta.
hoh, fyssast 8½ kokeesta. ihan kivaa, i'm satisfied. hmm, ensi viikolla kampaajalle, iik? kyl, koska en enää luota kampaajii. ne tekee musta aina kauheen näkösen. kynii kuin minkäkin pahasen kanan. not cool! haha, lainasin muuten eilen kivan runokokoelman. tää on näit äidinkielen luettavii juttui mut ilpo tiihonen on ilmeisesti aika hyper. eros on kokoelman nimi ja sieltä löytyy sangen mehevää lemmenlyriikkaa. luv it.
kirjotan hölmösti. lukeekohan näitä kukaan. vaikkei lukiskaan, niin mulla ainaki on kivaa ku puran tavaraa tänne. yay, positiivisuutta? alan koht jo löytää sitä muualtakin kun sosiaalisista kanssakäymisistä. ehkä oon sittenki iloinen veikko. kamala sana. vihaan veikkoa. boing again.
hoppahopparhoppadehoppat. iskä ajaa pihasta. wrum sanoo moottori ja renkaiden alla narskuu hiekka. nyt oon taas yksin. ja tässä on oikeesti tosi kylmä. kurjaa. kohta pitää mennä laittaa pizzaa paistumaan. nam? "ei olee." haluaisin joskus sanoa jotain mukavaa ja fiksua. sitä ei kyllä irtoa multa, harmi. nojoo, voisin sitten vaikka iskeä tähän jotain sentimentaalista paskaa.
en nyt taida vaan osata edes sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.