IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hei vain, olen ollut tänään kotona ja katsonut isäni kanssa blondin kosto 2:n ja naisten ampumahiihtoa, selostus oli på svenska.
heräsin 06:30 ja olin jo innoissani lähössä kouluun, mut sit ku mittasin kuumeen, niin damn. 37,9 celsiusta ja olo huononi vaan aamun mittaan. no, ei sillä, en kyl olis halunnukaa saksan tunneille, mut nyyh, jäi abijutut ihan väliin :<
hehee. mutta tosiaan, täällä nyt sitten leikin pikkuprinsessaa. isi ja äiti palvelee. mut joudun juomaa jotain kauheit litkui. vihaan THERAFLUTA. älkää kokeilko! pitää kattoo jos huomen vaik jaksais raahautuu paracetamolin voimalla koululle. :----)
harmittaa. meni ystävänpäivä ihan ohi. en kyllä pidä ystävänpäivästä, tästä suomalaisesta versiosta. you know why. mutta niin, näin vain sellaista unta, jossa unelmieni prinssi tunnusti rakkauttaan minulle ystävänpäivänä. heh, nolo. mie mietin vaan, et jos se oliski ollu enneuni tai jotain tämmöst shaibaa, ni nyt meni elämän suuri rakkaus sivu suun. okei, oon ehkä jossain kuumehourees. itseasias ei kyl nyt enää pitäis olla. mutta vetoan siihen. nolottaa varmaan heti kun klikkailen hiirellä tota hyväksy kohtaa.
en vielä tee sitä. koska kerron myös tässä sen, että inhottaa myös siksi, että eilisen kampaajan jäljiltä aamulla oli vielä semihyvä kampaus hiuksissa. mutta meni sekin hukkaan ! haha.
aivan. ja salillekaan ei pääse, yhy.
mutta on tää ihan kivaa. haluisin vaan nähä ihmisii. nyt ois hauskaa jos tost takaoikealla olevasta ulko-ovesta tulis tänne kaverei 8) haha, ei kyl.
nyt lemmen viemää >>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.