IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

13.03.08 20:17 <nakira> GAY-PÄIVÄ Perjantai 14.03.2008 22:14

nukuin tänään yhdestä viiteen. mukavasti sinällään. ensin olin lukenut n. kahdestatoista yhteen potteria. kun heräsin viideltä niin jatkoin potteria ja luin sitä siihen asti kunnes isäni tuli vetämään minut ylös sängystä vahtimaan uunia. siis haloo, vahtimaan uunia! no katoin siinä sitten mäkihyppyä ja tajusin että bjoern-einar rumoeren (eehhehehhehhee onpas hauskaa) on hot. ggrrrr. ja sitten mitäs muuta, ach so! sturm der liebe und robert saalfeld :::D you see, i'm gay. jag älskar män. sdl:stä vielä sen verran, että en tajua miks se idiootti charlotte ei nyt mee hoitoihin sen das/der/die Krebsinsä kanssa! varmaan muuten die, koska kaikki paska on aina feminiinistä. muistan kyllä aina kravatin suvun (se on die). kravatilla ja naisella on niin monia samanlaisia ominaisuuksia kyllä!
olen tässä diagnosoinut tautiani, ja en kyllä oikein ole päässyt mihinkään lopputulokseen. tätä on nyt ollut kerran kuussa, äiti sano et tää on hormonaalinen nuha. epäilen. inhottavaa, 36,2 celsiusgraadia lämpöä, eli ei periaatteessa kuume. joku sanoisi tähän ettei ollenkaan kuume, mutta jos ottaa huomioon normaalin lämpöni (n. 34,9) niin voisi KENTIES harkita uudelleen.
mulle ostettiin tuhottomasti nenäliinoja. ihanaa. varastoon kaikkia tulevia nuhia varten. no, kohtahan on kesä ja heinät. sitä odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.