IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

21:21Keskiviikko 28.05.2008 00:29

tulin salilta ja nyt on hyvä olo. ai että mmh. filosofia pitäis olla hallussa ainaki pääpiirteisesti. vielä vois kertailla et varmast muistaa kuka edusti mitäkin suuntausta. otin just selvää mitä tarkottaa nihilismi. kiinnostavaa. joka ei tiedä, niin se on nykyiset asianlaidat kieltävä suuntaus. tai jotain suurinpiirtein siihen suuntaan.
kohta suihkuun kunhan mamma kommer ut från dit. en osaa enää ruotsia älkää vihatko mua! kaalikeittoo oli meillä tänään. piristävää.
oonpa hidas! mutta juu. rekolassa käväsin tänää siellä leiksalla kun oli koulutusjuttui. pelit ja leikit ehehee.... huippua.
JA VOI ELÄÄÄÄÄÄMÄ. tiesittekö että kuka pelkää mustaa miestä on nykyään kuka pelkää vierasta miestä! lol! ei_ole_totta! naurettavaa pelleilyä. musta mies, haloo, eihän se ees oo neekeri :::D tai mitää semmost, käsi pystyy jos joku on joskus skidinä kelannu et se olis joku tummaihonen dyyd siel ottaas kiinni! ite mie ainakii kuvittelin sen vaa mustapukuseks agentiks! ja sitä paitsi vieras mies kuulostaa paljon kamalammalta. sit pikkuset alkaa pelkää kaikkii vastaantulijoita. miehiä. tai sit voi kelaa et se on joku pedari! mut niiii, lolololol nauran vieläki.
semmosii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.