IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

good day!Maanantai 21.07.2008 17:51

hei ja hyvää päivää. tehdäkseni jotain, kirjoitan tänne. luin aamulla sinuhea. kävimme isäni kanssa kaupassa ja oli pitkät kassajonot. nyt kuuntelen the feelingiä. katselin myös aiemmin tänään h&m:n postimyyntiluetteloa. löysin itselleni syksyksi villatakin. alkoi muuten minulle viimeinen lomaviikko. tasan viikon päästä aloitan prismassa kassa-apulaisen hommissa. en tiedä onko se hyvä vai huono asia. minulle on ehdotettu yhtä työtä eräästä paikasta kouvolasta. en ole vain varma kannattaisiko se. vanhemmat vastustavat ideaa. itse olisin valmis työhön kuin työhön.
aleksis ja lilly ovat tänään seurustelleet 9 kuukautta. mielestäni sangen pitkä aika tuo. olen iloinen heidän puolestaan.
tuli tänään mieleeni, että missä kesä viipyy. voisin huolia auringonpaistetta viimeisille vapauden hetkilleni. äiti palasi tänään töihin. tuntui kummalliselta, kun hän ei enää aamulla häärännytkään joka puolella. oli jopa hiukan tylsä päivän alku. mutta parempaan päin on mennyt. illemmalla lähden eerolle. menemme leffaan katsomaan mamma mia!:n. olen innoissani.
hyvää loppupäivää kaikille jotka sattuvat lukemaan tämän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.