IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.10.2008 01:42

hey what's happening? loistavaa, ette ikinä arvaa. sain kuin sainkin miniduunin funfitin lapsiparkin hoitotätinä jee. on kivaa. =)
tänää on ollu kummallista. outoa suorastaan. käytii hyppytunnil nooran ja inkan kanssa kattelemassa niitä mekkoja. tasan yks kiva löyty (jossa näytin ihan kivalta) ja varasin sen lauantaihi asti. en varmaa vaa ehi siihe mennes muita ees tutkailee, ku en ees tiie mistä niit nyt vois löytää. ahdistavaa tämä pinnallinen maailma.
revin julisteita mun seiniltä aiemmin päivällä. tuntuu tosi orvolta ja kolkolta. tylsät ja rumat seinät ympäröi. mut kohta alkaa sit se kauan odotettu uudistus. en oo vaa ihan varma et kuka sitä on odottanu. varmaan äiti eniten. mut on hyvä saada muutosta. muutos on hyvästä. heh.
roope sano mua tänää mummoks. kiitos tästä kauniista kohteliaisuudesta, en oo ikinä kuullu ihanempaa.
huomen meen sinne lapsiparkkii kattelee ja sen jälkee tiian kaa body pumpii. kiireinen elämä jatkuu. mut se on ihan kiva. nyt ainakin ehtii näkee kavereita. mut ei siltikää tarpeeks. 24h/vrk on liian vähän. ja kun miettii et tää kiire vaa kasvaa ajan mittaan, aikuisena ei muu elämää ohjaakaan ku kiire. masentava ajatus mutta niin se luultavasti tulee olemaan.
oon aktiivinen pk:n päivittäjä. muuten se aktiivisuus onkin aika suppeaa. kelatkaaa, en jaksanu ees tehä mun lempifilosofista agree-disagree luetteloa. johan on nietzsche. luettelo olkoon pääni sisällä. "ajatelkaa päissänne!" -rpe
mutta. "lopultakin ihminen kokee vain oman itsensä." -fni
like that.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.