IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1. Listaa asioita 10 eri läheisellesi, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne!

1. on ihmeellistä, miten ollaan päädytty tähän pisteeseen, jossa molemmat varmasti tietää, että toinen on olemassa aina toista varten, tapahtui mitä tapahtui. sulle voin kertoa kaiken, en häpee mitään. kaikki on suoraa ja mutkatonta. välillä toisaalta jotkut pienet jutut turhauttaa ja hiertää, kun jossain jopa merkityksettömässä asiassa ei ajatukset natsaa, mutta yleensä meillä on aika samanlainen ajatuksenjuoksu. sinusta on tullut minulle yksi tärkeimmistä ihmisistä elämässäni. ja kun nyt oon alkanut miettiä, ei edes olla tunnettu kovin pitkään. toivon, että kehittäisit itsessäsi omaa tunne-elämääsi! voin hyvillä mielin sanoa, että uskon meidän olevan aina ystäviä, ja se on paljon.

2. alkaa heti hymyilyttää kun ajattelen sinua. meillä on loistavat muistot viime vuosilta ja tiedän että monia yhtä ihania vielä paljon edessä. olet toinen sellainen ihminen, jonka luokse voin aina juosta hädän hetkellä. sinussa ihanaa erityisesti on se, että vaikka ei oltaisikaan nähty aikoihin, käyttäydyt kuin oltaisiin sisaruksia ja heti otat avosylin vastaan kaikkine virheineni- toivon että myös sinä tunnet samoin. nähdään harmillisen vähän, mutta tiedetään molemmat toistemme kiireistä ja ymmärretään se, ettei tarvitse olla joka hetki toisessa kiinni, koska ei me mihinkään kadota vaikka eletäänkin omia elämiä omilla temmoilla. sinulle voisin soitella enemmän ja myös toisinpäin!

3. sinua mulla on ikävä. oltiin joskus parhaita ystäviä, mutta nyt tiettyjen tapahtumasarjojen jälkeen ei edes tunneta toisiamme enää. osasyyllinen asiaan olen minä, mutta voisit itsekin avata joskus silmäsi realiteeteille. ihmetyttää se, miten kuvittelet itsesi maailman keskipisteeksi. sinulle ei koskaan saa sanoa mitään vastaan, mutta sinä saat kohdella muita täysin oman tahtosi mukaan. mutta kaikesta huolimatta, olet minulle edelleen tärkeä, ja olen valmis yrittämään ystävyytemme uudelleen rakentamista. osaat olla herkkä ja tunnerikas ihminen, siksi sinusta pidän. haluaisin löytää sen puolesi jälleen.

4. oi, oot niin lähellä mutta niin kaukana! mikä meitä riivaa, ei koskaan ehditä näkemään. hassua miten juuri sinä tulit mieleeni seuraavaksi. olet äärimmäisen miellyttävä ihminen juuri siksi, ettei sinua tarvitse nähdä usein, mutta silloin kun näemme, tunnen selvän yhteyden välillämme. sussa on se jokin niin samanlainen osa kuin mitä koen itsessäni olevaksi. oot aina tehny mun olon iloiseksi kun ollaan tavattu ja aina oon saanu keskustella mieltä painavista jutuista. en osaa sanoa sinusta mitään negatiivista, oot mulle aina se suloinen hengenheimolainen, johon tutustuin kolmisen vuotta sitten. kunpa vain et aina uskoisi kaikkia juttuja mitä kuulet :--)

5. ala-aste. sinä. minä. sielunsisaruus. jo silloin tunsin niin, ja tunnen edelleen. huvittavaa, kun niin pienenä tiesin sinun olevan ikuinen ystävä. olet todellinen tukipilari, vaikkei nähdäkään paljoa. nykyään on toisaalta tuntunut, etten tiedä nykyisistä kuvioistasi tarpeeksi, mikä on kurjaa. haluaisin sinun kertovan omista ajatuksistasi ja kuulumisistasi useammin, jottei joka kerta kun tavataan, tarvitsisi käydä läpi puolen vuoden historiaa. tiedät minusta paljon, ja sinulle koen voivani puhua aivan kaikesta. olet jo monen vuoden ajan ollut osa elämääni, ja vaikuttanut sen eri osa-alueisiin suuresti. kiitän sinua siitä. toivoisin sinun tietävän, että olet mielestäni viisas ja hyvä ihminen, vaikka usein itsestäsi muuta väität. älä vaadi itseltäsi liikaa ja luota kykyihisi. olet rakas.

6. tällä hetkellä suhtautumiseni sinuun on ristiriitaista. olen kiitollinen kokemuksista, mutta myös vihainen siitä miten kohtelit minua. lisäksi olen pettynyt, ärsyyntynyt, surullinen ja vellon itsesäälissä vuoksesi. välitän sinusta edelleen. toivon, että vastaisuudessa et toimi näin, kuten nyt. ihmistä ei voi käsitellä kuin esinettä, jonka repii ensin tavallisesta ympäristöstään, käyttää jonkun aikaa miten itse jaksaa/haluaa, ja lopulta vikojen ilmettyä heittää romukoppaan. tiedän, ettei asia ole näin mustavalkoinen, mutta pääpiirteiltään se meni juuri niin. voisit kasvattaa itsessäsi kykyä ajatella myös muiden tunteita. et voi ikuisesti elää vain itsellesi. tiedän kuitenkin että olet pohjimmiltasi ihana ihminen ja myönnän että sinuakin on ikävä.

7. sinulla on hykerryttävän ihana tapa lukea ihmisiä. tuntuu, että olet kaiken aikaa tietoinen ympärilläsi tapahtuvista eri käänteistä ja että tarkkailet ihmisiä sekä tilanteita hyvin objektiivisesti ja analyyttisesti. se on hienoa, sillä jonkun täytyy huomata pienet muutokset ympäristössä. kanssasi on mukavaa ja olet hieno persoona. toivoisin muidenkin näkevän sinussa sen mitä itse näen. olen äärimmäisen onnellinen, kun olen saanut mahdollisuuden tutustua sinuun. haluaisin oppia sinusta vielä paljon lisää, sillä ystävyytemme on vielä alkutaipaleellaan, mutta suuntaamassa kohti loistavaa yhteistä tulevaisuuttamme! toivon, ettet kyseenalaistaisi liikaa ihmisten aikomuksia sinun suhteesi, ja että oppisit luottamaan syvemmällä tasolla esimerkiksi minuun.

8. voi sinä! sanoisin heti alkuun. olet niin suloinen ja ehkä hieman väärinymmärretty, että sinua tekisi aina mieli halata ja sanoa, että olet ihana! ansaitsisit vielä enemmän arvostusta ja ystävällismielistä kohtelua kuin mitä tällä hetkellä saat. on ollut hienoa tutustua sinuun paremmin tämän lukuvuoden alettua. en ikinä olisi uskonut sanovani mitään tällaista sinusta, vaikka tiesin aiemminkin sinun olevan paljon muuta kuin mitä päällepäin näkee. olet avannut mieltäsi ja sydäntäsi meille tavallisen hölmöille tallaajille, mikä saa minut arvostamaan sinua suuresti. kunpa tietäisit, että minä (ja tietääkseni muutama muukin henkilö) ajattelen sinusta näin. sinusta löytyy kaikki mitä toivoa saattaa.

9. voi myös sinä. en ole täysin varma mitä sanoa sinusta. tiedän, että olet fiksu ja mukava, mutta lähettämäsi viestit ovat hyvin arveluttavia aika ajoin. sinusta ei aina ota selvää. useimmiten olet hauska ja ihana, ja sinulta saa läheisyyttä (mikä on minulle tällä hetkellä äärimmäisen tärkeää), mutta joissain tilanteissa muutut jopa jäiseksi ja hyvin arvostelevaksi. silloin haluaa ottaa välimatkaa, eikä edes välttämättä enää lähentyä. teet sen varmasti huomaamattasi, mutta se tuntuu pahalta. myös se, että koitat olla vähän kaikille mieliksi, saa hermot kiristymään ajoittain. älä yritä liikaa, ole oma itsesi. myös olisi hyvä, jos et vetäytyisi kuoreesi aina kun alkaa pääsemään lähemmäs sisintäsi. olet kaikesta huolimatta huipputyyppi (ja ajattelen sinusta JÄNNÄSTI..)!

10. olit unessani viime yönä. taas on ikävä. parhaita ystäviäni olet ehdottomasti. kuuntelet minua aina ja olen siitä suuresti kiiiitollinen. tiedäthän, se riittää. pelkästään se, että on hetkessä kiinni ja kuuntelee vierellä ja ymmärtää, on täydellistä. olet ollut epävarma siitä että riitätkö sellaisena kuin olet ja vastaus on minulle täysin selvä. tietenkin riität. sinua halatessa tuntuu kuin kaikki maailman murheet häipyisivät, koska olet aina niin intensiivisesti mukana joka tilanteessa. rehellisyytesi ja suorasukaisuutesi on ihailtavaa, kaikkien tulisi ottaa sinusta mallia. joskus vaivaa se, että olet jollain tapaa mustasukkainen. kuitenkin se on ymmärrettävää, koska minäkin olen! sinusta voisin kertoa niin paljon kaikkea. lopetan kuitenkin tähän! olet tärkeä ja hyvinhyvinhyvin rakas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.