IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hahaa, iltaa tänneTorstai 05.02.2009 00:04

hejsan. tänään loppui koeviikko, thank goodness for that. keveiden tuskien viikko on ohi. ihan sekavaa ollut kun ei oo jaksanut lukea ja stressi on iskenyt päälle vasta todellisuuden iskiessä vasten kasvoja. pettymyspäivä oli eilen, toivottavasti ei tuu enää koulun merkeissä vastaavaa olemaan. ainakaan nyt tän koeviikon tulosten merkeissä, kthxbye.
eiku siis ei, vaan joo! huomenna alkaa uus jakso. tarvisin annalta globuksen ja matikan kirja kai pitäis ostaa. ei kyl huvittais. vanhojen ruokailu ja jatkot pitäis maksaa myös, hirveetä tää rahan meno. ja voi kivuus, eilen tuhlasin ehkä järkyttävän paljon yhteen vaatekappaleeseen. i am soooo disappointed of myself! no mut se oli terapiaa. this is what i keep telling to myself.
huomenna pääsen myös kaffeilemaan sagan kanssa, ihanaa! vihdoin tapaamme privaatisti. hah, tänään oli teron 57.-juhlat. aika kovat bileet ja silleen. minttu on kyllä parasta jäätelöä, totean sen jälleen ja tulen vastedeskin toteamaan. nam.
tein itunesiin soittoluettelon. tärkeetä, mutta voi, rauhallisia kappaleita pelkästään. nyt soi kt tunstallin someday soon, oho, eikun jemin maybe i'm amazed. ai että kun rakastan. määwääwää.
mitä tää nyt on, galleria-avautuminen? paljon olis näköjään kaikkea turhaa ja pinnallista pienestä elämästäni kerrottavana. mutta, mainitakseni voisin nyt todeta että olen onnellinen, sitä ei kai kovin turhan usein kukaan sano? moni asia on ei-niin-hyvin mutta monesta asiasta voi olla kiitollinen ja montaa asiaa voi rakastaa, vaikka olisikin pimeää ja yksinäistä aina välillä.
kiitos sofu kun piristit iltaani kertomalla hassun ihania juttujasi, pidän sinusta paljon<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.