IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

oo nordman - vandraren !Lauantai 14.02.2009 17:18

ihan huippubiisi, fiilistelen tääl ja lauleskelen på svenska! det gör ont men gå ända du kan alltid vända om!
nyt vaihtu emiliana torrinin jungle drumiin hih. mikä päivä, ei jaksais pukeutuu eikä tehä oikeestaan yhtään mitään. but my heart is beating like a jungle drum. no eilen kyl oli sellasii olotiloja aika paljonkin.
mut oli kivaa! kiitos kaikki wanhat. eilisen jälkeen tuntuu ensinnäkin mukavalta olla löysissä vaatteissa ja ilman kenkiä. jalat on ihan muussina edelleen mut ei se haittaa oikeestaan. hiukset on vieläkin ihan kuoseissa, hairspray tais olla aika jytykamaa. eilen illalla kun tulin sitten kotiin ja yritin päästä nopeesti nukkumaan niin mulla oli ongelma nimeltä piilarit. en meinannu saada niitä pois ku ne oli jämähtäny hienosti ja mun kynsil oli vaikeeta operoida. mut sain ne sit pois, en kyl voi kertoo et miten, minuu inhottaa ajatella :
D
tanssit oli tosiaan aivan ihanat. eilen sanoin jossain vaihees etten olis uskonu ite sanovani mitään tällasta mut niin se nyt vaan oli. =) jäi oikeestikin hyvät muistot. vaikka oli tuskaista =)))))
toton africa. ooi, äsken kuuntelin men at workin down underin. teen täs tällasta maailmanympärimatkaa youtuben välityksellä. hmm, onpa kiva eläytyä musiikkiin. ja arvatkaapa mitä, mie myönnän et tykkään leona lewisin run-coverista. snow patrolin alkuperänen on aivan loistava mut kyl toi coverikin värisyttelee. se on tosi hieno ja ilmeikäs tulkinta.
"i bless the rains down in africa!"
joo ja hyvää ystävänpäivää vaan kaikille vaikken edelleenkään oikeen pidä tästä suomalaisesta konseptista mutta kuitenkin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.