IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

gr8. absolutely fabulous.
tänään on ollut ehkä ultimaalisin JÄÄTÖPÄIVÄ pitkiin aikoihin. pahempi viel ku eilen. ja eilenhän nyt näin jälkikäteen ajatellen ei edes ollut jäätö eikä mikään tähän verrattuna. eilen oli suorastaan hauskaa, jos sillä sanalla nyt voisi yhtään kuvata päivän olemusta. anyway, it was enjoyable? :--D
mutta hittttovie. mitäs tänään. no olin äidin kanssa the kouvolassa. käytiin hansakeskuksen lääkäripalvelussa pyytämässä äidille sairasloman lyhennystä. okei, wtf ensinnäkin koko asiaa mut joo, sitten mentiin fenniaan suorittamaan jotain vakuutusasioita. siellä meni varmaan puol tuntia kun äiti alkoi jutella vakuutusyhtiön tädin kanssa. jippii. nooo, mitäs vielä, parkkipirkko meinas just tulla sakottamaan meitä kun mentiin siirtämään kiekkoa autolle. hmm. laadukasta. sitten toki oltiin lähes normaaleja ja käytiin hennesissä. ostin vaatteen. aika epärosamaisen mutta nyt oli pakko =)
the kouvolailun jälkeen mentiin normimarkettiin. joka toki sijaitsee the kouvolan puolella mutta kuitenkin. ostettiin outoja juttuja. kuten vaikka muroja. meillä ei oo _koskaan_ muroja. ostettiin myös euroshopper-kakkupohja ja -sitruunakääretorttu. ja tollasta kaikkea yhtä fiksua. jätskiäkin 2litraa! sen siitä saa ku laittaa meiet kauppaan. ostetaan kaikkea mikä on alennettu tai muuten vain mielihaluja herättelevää.
kotimatka oli hupaisa. äiti sekos totaalisesti ja nauro kaikelle _idiootille_ ja no eiköhän siitä sitten kahden henkilön nauruhysteria muodostunut. kotiin päästiin kuitenkin. hienosti onnistuin muuten välttelemään noita kaikkia hyviä ruokia mitä ostettiin. alan edistyä. hitaasti mutta varmasti? tai sit ei, kohta kuitenkin sorrun. ja no huomenna on allun oikee synttäripäivä et ei sitä koskaan tiie. tai no kyllä tietää. todellakin tietää!
tosiaan, jäätöä ollut tässä tämä ilta. emmerdale x2 + muuta paskaa telkkarista. mut nyt, lipstick jungle kutsuu ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.