IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

viimesiä taas viedäänTiistai 31.03.2009 00:55

vikoja päiviä maaliskuusta. sitten sais se kevät vihdoin jostain putkahtaa esiin! kiitos. kaipaan aurinkoa ja lämpöä ja haisevia ojia. viimesimpiä ehkä vähiten mutta kuitenkin, niitäkin! sitten tulee leskenlehdet, ne pienet ja aliarvostetut kasvit. ai että suorastaan ahdistaa toi lumi mikä tuolla vielä peittää maata laajalti. tänään kyl näky jo sellasta kivaa kevätfiilistä säässä. aurinko on mun kaveri.
inka osti mulle tänään teetä koffarista. tuli tarpeeseen kyllä. se piristi oloa melkoisesti, huomasin jälkikäteen tuossa. olin ihan raato sen aikaa kun etittiin inksulle takkia, mut sit moodit nous teen jälkeen!
musiikin koe meni ihan hulinaks. vaik ei ollu ees vaikee. piti sitten olla lukematta eilen =) ei tosin hirmusesti haittaa, näillä mennään.
tää mun otsis on ihan hassu, kutittelee tossa naamalla ja en oo kyllä yhtään tottunut vielä. tosin oon vissiin söpömpi tai jotain tän kanssa. mikä on ehkä melko positiivista.
tänään pyryn kans tutkailtiin eri yliopistojen anteja kasvatustieteiden tiedekunnan osalta. jyväskylä edelleen ykkönen, sitten ehkä tulis oulu. kaikki tää niin absurdia vielä edes ajatella mut kohtahan toi jo muka edessä olis. miten ihmeessä saan asiani hoidettua niin hyvin että saavutan tollasen tavotteen! jaa-a.
ja voih, mie niin haluisin jack russellin terrierin. ne on ehkä maailman suloisimpia otuksia! saan sellasen vasta kun asun omillani. siinä se ainoa syy miks olis kiva päästä omaan kämppään luomaan omaa elämää. koiravaava olis jotain ihaninta.
voi tää koeviikko, tän päivän aikana en oo kyllä saanut mitään aikaseks. aijai. huomenna olis sitten luvassa jättitankkaus maantietoa. ge2e is gonna kill meeeeeeeh! nojaa, ehkä ei. mutta motivaation puute syö täällä pahasti. nyt vois olla laadukasta mennä jopa nukkumaan! tai ainakin palata saksan pariin. jos vaan pääsis tosta fb:stäkin eroon..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.