IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

+Tiistai 26.05.2009 17:37

rararanska meni oikein hienosti. nyt enää hisssstoria ja sakkkksa. tärinät!
mutustelin tossa kalevia. mmh mustikkavalkosuklaa nam nam nam! mustikasta tuli mieleen toinen tallinnan tuliainen noilta hönöiltä, haha, mustikka fizzii! wtf voisin kysyä..
mul on oma lemmikki tääl. tollanen ällö yöperhonen. nimesin sen eilen fb:ssä yö-kilpertiksi. sangen hieno nimi sinällään! mut joo, toi on nytteki mun ainoo seura ku iskä on tapiontiellä, äiti töissä ties kuin pitkään tänään ja allu tukholmassa! ylhäinen yksinäisyys. kurjuus!
eilen makasin tuol pihal ranskan kirjan kans ja jäi vähän heikoks se opiskelu ku jämähdin vaa selälleni naama kohti aurinkoa. oli ihanaa mut yskä paheni. heh heh. sen takii oon nyt turvallisesti sisällä. koneen äärellä, hmm. todella turvallista tota luku-urakkaa ajatellen. enää ei ku sellaset 130 sivuu! loistavuutta!
mut tosiaan, aika surkeeta, tajusin vasta eilen et kun me muutetaan niin toi meien ihanin piha jää tänne. yllättävää joo, but yesterday it finally hit me! meien oma pikkuviidakko joutuu uusien ihmisten käsiin =( eikä enää ikinä voi maata omalla patiolla raajat levällään. eikä nauttia ton hauskan puun viel hauskemmista varjoista! voih, nyt pitää sit vissiin imeä kaikki siitä irti vielä kun pystyy! kaikki mein pihalle hengaamaan hei! =)
eilen istuttiin myös inkan kanssa kymijoen rannalla siin kuusankoskitalon takana ja yllätyin jälleen kerran siitä et miten kaunis paikka voi kuusaalta löytyä. apua, kohta en halua muuttaa täält ollenkaa! tai ehkei ihan kuitenkaan. kouvola on enemmän jees anyway! vaik siel ei sitä rantaa ookaa.
nyt jatkan historiaa. ah, turun romantiikka ja silleen >

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.