IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!
olen kriisissä itseni kanssa,tämän elämän,maailman,jopa eri ihmisten kanssa...eniten olen sekaisin siitä,että tiedän sen olevan hyvä asia,että painoa on tullut tässä pari kiloa,mutta haluan ne pois ja vielä siitäkin sen jälkeen laihtua ja silti en pysty lopettamaan suklaan yms syömistä.mihin mun itsekuri on hävinny??eiks mulla pitäny olla anoreksia??ei kait se voi noin vaan hävitä mun elämästä??en ainakaan haluais sitä.
samaan aikaan olen jotenkin iloinen siitä,mitä vaakassa on,mutta silti haluaisin laihtua.olen niin jotenkin kriisissä,kun en tiedä,miten päin olisin.

oon tottunu siihen,että mulla on kaikki asiat riidattomasti hallinnassa ja siks tämänhetkinen tilanteeni luokin ahdistusta,koska mulla ei oo tällä hetkellä sitä mun kahletta,joka sanelis aamun , päivän, illan...olen kuin laiva tuuliajolla ja se vituttaa.
mikään ei oo niin inhottavaa,kuin olla tällaisessa tilanteessa..tämä mun ajatusmaailma on tällä hetkellä niin sekava,että tuskin tiedän itekkään,mitä mä haluan oikeasti ja miten/milloin.eli tämä kirjoitus on vain osoitus siitä,että olen eksyksissä itseni kanssa ja pahasti..

onneks sentään ulkona on hyvä keli,eikä rahaa oo tällä hetkellä,että ostaisin mitään herkkuja.jospa se sais mun tilanteen tasaantumaan tässä pikkuhiljaa,toivon todellakin,että rakas anani näkisi tilaisuuden tulleen ja olisin taas iloinen ja varma itsestäni ja voisin nauttia nälästä ja siitä energiasta,mitä hallinnan tunne ruokaan mulle tuo..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.