IRC-Galleria

Pako \o/Tiistai 25.09.2007 14:15

Tälläkin vatsamäärällä mut sai kiihtyy hetkessä nollasta sataan, kun tuli ilmoitus et pääsen kotiin . Minuuttia myöhemmin seisoin omissa vaatteissa, tavarat pakattuna, odottamassa poliaikaa. Nyt varttia myöhemmin istun synapsiassa kahvilla odottamassa kyytiä kotiin <3. Tänäin on hyvä päivä.

[Ei aihetta]Maanantai 24.09.2007 16:54

Nuolasin ennen kuin tipahti. Lääkäri lähti pohtimaan vastausta ruokatauolle klo 11 ja vastaus on kuulemma kuitenkin ei, vaikka kaikki on tässä yksikössä ok. Lasten tunteil ei saisi leikkiä. Nih kerta! Eka luvattiin ja nyt ei päästetäkkään :(/me känkkäränkkäilee

[Ei aihetta]Maanantai 24.09.2007 11:52

Meidän Papu on hyvän kokoinen sanoi lääkärit <3. Mä pääsen myös kotio. Aion muuten mennä mäkmöhnän kautta.

[Ei aihetta]Maanantai 24.09.2007 02:02

Tästä yöstä tulee pirun pitkä. Huonetoveri ilmoitti ettei nuku tänä yönä. Yay \o/

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2007 21:54

Yäh. Papu alkaa todella koetella herrmoja. Taas sain ylleni pinkin sairaalapyjaman kukkineen ja raviolin ruuan eteen. Onneksi tuo villipeto voi hyvin sentäs. Huomenna ne varmaan kertoo kohtalon mitä Papun kanssa tehrään. Nynne vaan ihmettelee vielä.
Sitä odotellessa ei auta kuin mennä syömään ja pohtia pako suunnitelmaa..

[Ei aihetta]Lauantai 22.09.2007 03:08

Synttärionnea naperolle <3

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 17:59

24/7 \o/

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 17:12

Tulipas sitten nukuttua oikein antaumukselliset yöunet tässä osoitteessa. Reilut 11 tuntia unta. Mieskin oli onnistunut katoamaan töihin huomaamatta. Heräsin vasta puoli kahdentoista aikaan herätyskelloon :o . Edes selkä ei oo suuttunut pitkistä yöunista, vaan olo on kerrankin mitä parhain. Voimaa olisi kuin pienessä kylässä ja ei ole niin minkäänlaisia kolotuksia tahi supistuksiakaan. Silti oon vasta tähän mennessä saanut peruttua huomisen neuvolan ja soitettua muut puhelut (no okei irkkasinkin hiukka salaa heti aamusta vaikka ei pitänyt nousta ennen 12sta, mutta ko halusisin...)

Eilen illalla kun vaaputtiin miehen kanssa kotio ajattelin vielä, että tänään voisi olla sellainen päivä kun laitokselle on pakko mennä. Illalla oli niin napakoita supistuksia ja joka paikkaan sattui antaumuksellisesti :|. Ei olisi selkeästi kannattanut mennä nukkumaan laisinkaan kotiin päästyä, kun nyt on tilanne tämä

Mä olen koko ajan ajatellut, että meille tulee neitsytlapsi ja nyt vasta tajuun, että tässähän alkaa todella tulla kiire sen kanssa. Lienee helpompaa ruveta veikkaamaan sittenkin sitä syntymispäivää lokakuun alkupuolelle :D Mä en vaan malttas, mutta onneksi muutkaan ei ni en oo yksin sykynä.

Nyt sitä hyyhmää tekemään.

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 03:49

Tänäin torstaina minä;

- Nukun tosi pitkään. Ensin viisi tuntia vasemmalla kyljellä, sitten viisi oikealla ja jos selkä kestää jatkan vielä muutaman tunnin selällään. Kerään unta varastoon ja en nouse missään nimessä ennen puolta päivää ylös.

- Teen mansikkahyyhmää ja syön kaikki aivan itse (joudun käymään Naistenklinikalla joka 3s päivä niin en kerkee neuvolaan vaa'alle, voi harmi ko kukaan ei kyttää mun painoo enään)

- Kuuntelen Onin huolia ja katson sen kanssa Mi Gorda Bellan uusimmat jaksot

- Käyn jäätelöautolla (pysähtyy alaovelle)

- Luen nimikirjaa, irkkaan ja kirjoittelen jakautuvien keskustelupalstoille tyhmiä juttuja (no hei henkinen kapasiteetti on samalla viivalla oravan kanssa)

- Suunnittelen joulua ja erityisesti joululahjoja. Tänä vuonna pitää ostaa lahjoja jo kahden puolesta.

-Soitan puhelun neuvolaan ja Potulle (nää voi tehdä onneksi makuullaan, ettei makuuhaavojen hankinta pääse venähtää)

Mitä kaikkee muuta sitä voisi vielä...? Hmm. Saunoa ja juua lasin punkkua? Se kaksi viikkoa alkaa tuntua nimittäin todelliselle ajalle, niin kyllähän tässä nyt sitten kerkee vaikka ja mitä.