IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2008 22:36

Se oli sitten siinä.

Tänään pääsin taas jo totuttuun tapaan nautimaan hammaslääkärillä asioinnista tuon samaisen *piip-piip-piip-piip*n hampaan kanssa. No nyt sitten ei ollutkaan muuta tehtävissä ko irti repiminen. Eikä vienyt sitten ko 1,5h ja muistinkos kertoa, että nyt ei sitten oo muuta vaihtoehtoa kuin laitattaa implantti yksityisellä. Onneksi sekään ei maksa kuin sen kaksi tonnii. Pikkurahoja pikkurahoja.

Paskat. En muista koska olisin näin katkerasti itkenyt.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.02.2008 14:25

Perkeleen pirut. Sunnuntai ja taas tuo sama hammas hajosi. Taas katosi paikka. Tällä kertaa se oli ientä levittämässä, niin nyt ien rotkottaa suussa sitten miten sattuu. Mä en ala. Mä en yksinkertaisesti ala.

Burana huuleen ja eikun huomista odottamaan.

[Ei aihetta]Perjantai 08.02.2008 03:24

Hei sinä maailman valtias, ihkudaa pinkkiin pukeutuva pissis.

Mikä kumma siinä on, että helsinkiläinen laumassa kulkeva nuori nainen ei osaa käyttäytyä? Mikä kumma siinä on, että oma napa on niin tärkeä, ettei toisia ihmisiä voida ottaa huomioon edes puolentoista tunnin ajan? Jos tämä nyt on niin ylitse pääsemätöntä, olisiko paha rasti Finnkinolle järjestää sitten erillisiä "Hei me textaillaan, soitellaan, heitellään ruokaa toisten päälle, huudellaan, keskustellaan niin ettei edes 5n rivin päässä kuule suomenkielisen elokuvan puhetta" -elokuvanäytöksiä? Juuh, kyllä olisi senkin hakeaivo. Maailma ei pyöri juuri sinun ympäriilläsi.

Me maksoimme tänään mieheni kanssa nauttiaksemme elokuvasta pitkästä aikaa yhdessä. Kotona meillä on pieni poika, joka usein kotona elokuvia katsottaessa kommentoi ja häiritsee hieman juoneen paneutumista. Kuitenkin, kotonahan tämä on sallittua varsin hyvin. On myös varsin ymmärrettävää, ettei nelikuinen vielä osaa olla hiljaa ja antaa katsomisrauhaa. Luulisi kuitenkin, että 14-15 vuodessa tämmöinen asia olisi ehkä jo opittu. Se, että juuri sinä (ja sun niinku bestikset fooeva!!!11) olet maksanut elokuvasta, ei tarkoita että voisit pilata muiden elokuvakokemuksen. Sitä oikeutta sillä piletilla ei saa.

Jos "Hei me textaillaan, soitellaan, heitellään ruokaa toisten päälle, huudellaan, keskustellaan niin ettei edes 5n rivin päässä kuule suomenkielisen elokuvan puhetta" -elokuvanäytös on juuri se mitä haet, ole niin ystävällinen ja jätä menemättä elokuviin. Vuokratkaa kavereiden kanssa joku raina ja pankaa kotona pyörimään. Samahan se mikä, kun ette sitä kuitenkaan katso.

[Ei aihetta]Maanantai 04.02.2008 00:46

Epätoivoa.

Me lähdettiin tänään puolenpäivän aikoihin ajamaan Turusta kotio päin. Matkalla tuli jo kova karkkinälkä ennen kuin päästiin edes Lietoa pidemmäksi. Mä vaan sitten onnellisena satuin löytämään menomatkalla ostetun karkkipussin. No haukkasin sitten jäistä suklaata ja hammas napsahti halki. No ei siinä kai mitään, mutta tuossa samaisessa hampaassa on juurihoito parhaillaan kesken. Sekin väliaikainenpaikka sitten lensi tietty pois seuraavaksi, ko ei ollu enää hammasta sitä ympäröimässä. Nyt tuo jämäkekkin mikä suuhun tästä jäi alkoi sitten heilumaan ja vaikka ei kuulemma pitäs olla kipee, niin voin kyllä kertoo et on. Mä oon ihan varma, että tuo putoo tuosta yöllä, kun mulla on paha tapa öisin narskutella menemään. Ja mikä parasta tuo hammas on niin edessä, että oikeasti itkettää. Nastahammas ko ei oo millään tapaa halpa ja mä en haluu vielä olla hampaaton vanhus!

Miksi en uskonut vanhan kansan sanontaa, että raskaus vie aina hampaan?

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.02.2008 23:51

Jostain syystä Papu jaksaa aina nauraa tälle vitsille;

Mitä antaa blondille jolla on jo kaikkea?

-No penisilliiniä


Pitäskö huolestuu?

[Ei aihetta]Torstai 24.01.2008 16:16

Tänään ne tuli postissa. Ai mitkäkö kysyit? No liput Päkkäreiden keikalle tietty! Ja mies on musta niin ylpee

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 01:13

Ai hitsi oli kyllä aivan ihanaa olla tänään ensimmäistä kertaa liikkumassa oikein ajan kanssa. Hauskasti jo nyt tuntuu uusia kadoksissa olleita lihaksia rintakehällä. Mä olin kyllä ehdottomasti rapakuntoisin koko sakissa ja ohjaajakin huomasi sen kyllä ;). Ajatteli varmaan, että nyt tuon plösön pumppu laukee. Kiitos suuri siis oivasta joululahjasta Papun kummitätille.

Huomenna on mulla kyllä tosi jännä päivä taas tulossa. Backstreet Boyssin liput tulee myyntiin ja Papulle mennään hakemaan päivähoitopaikkaa. Hihi

[Ei aihetta]Maanantai 21.01.2008 14:39

Nonni sain minäkin aikaiseksi. Huomenna alkaa Yoga Powerissa juoksu toukokuun loppuun asti. Hui.

[Ei aihetta]Torstai 17.01.2008 04:06

Ja Papu eiku pailaa. :P

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.01.2008 19:33

Uah mä olin ajatellut, että tänään olisi ollut jo parempi päivä.. Edelleen tukossa, vatsa ja pää pipinä :P Plah. Huomenna pitäisikin sitten jo selvitä Papun kanssa taas yksin kaikki päivät.