IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 17.04.2008 03:49

Oli ne Päkkärit vaan niin laartser tän laif ja silleen <3. Mä olin ainankin myyty kaikesta siitä ihQuilustakin.

Ainoa mikä järkytti oli Hunksien osaaminen laulun sanojen suhteen (paremmin kuin siis jopa me). Siinä olikin kuulkaas tytöillä hiukka vaikeeta ko ei tiennyt kumpaa laulavaa poikasettii olisi ihaillut ;).

Mutta voitteko kuvitella, nekin on jo 15 vuotta vanha yhtye. Ei ihme, että ihan tuli teinivuodetkin mieleen. Muistampa jopa 2000-luvun ensimmäisiin hetkiin kuuluneen pakkasen lisäksi kilpalaulantana Larger than lifeä :D

muoks. Aika monta merkintää olikin tolta keikalta, mutta tää sai nauramaankin http://irc-galleria.net/blog.php?last_id=14546728&beid=14546751&action=showcomments&nick=Daizu%60#blogcomments

[Ei aihetta]Perjantai 21.03.2008 17:02

Hyvää ja rauhallista pässiäistä kaikille Oulun pikku pakkasista <3

[Ei aihetta]Perjantai 14.03.2008 22:06

Kolmas sänkyyn kaatava totaalinen räkätauti menossa tänä vuonna. Onneksi kuumekkin on pitänyt aatoksen liukkaana :P

/me on hiukka tyhmä jo itsekkinMaanantai 10.03.2008 12:36

Ärh. Tuo viime yön postaus kyllä pitää panna krapulan piikkiin. Näyttää näin päivän valossa aika tökerölle. Olisi kai kannattanut vissiin jo eilen tarkentaa hieman..

Tuolla alemmalla ei siis ollut mitään tekoa kirjaviisauden tai lukeneisuuden kanssa. Ei todellakaan. Lähinnä sitä tässä hain takaa, että tyhmyyteen ja tietämättömyyteen tunnutaan vetoavan aina silloin kun asioista ei viitsitä ottaa selvää. Kuunnellaan jokainen puskaradion antama tieto ja paasataan sitä sitten ehdottomana totena. Esimerkiksi tulee mieleen viimeaikoina käytyjä keskusteluja mm. 4.3 pidetystä mielenosoituksesta sensuurin suhteen (juu-uh mulla on siis kotona nörttimies joka on katkera siitä, että sen runkkumateriaalia rajoitetaan), äidinmaidonkorvikkeiden munuaistoksisuudesta (mä oon tuhonnut lapseni kyvyn normaaliin eloon, kun en ole pitänyt sitä nälässä) ja aika moni muukin vastaavan tasoinen keskustelun tynkä.

Tietysti on hienoa, että asiat herättävät keskustelua ja näin pitääkin olla. Kuitenkin tietyssä asemassa olevien ihmisten on syytä myös ottaa asioista selvää ennen suun avaamista. Myös järkevä ihminen pystyy ottamaan huomioon toisiakin katsantokantoja. Jos asiaan enemmän perehtynyt kykenee antamaan vastinetta keskusteluun, sitä ei viitsitä huomioida tai saati arvostaa. Mielummin kaadetaan kurat niskaan väänetelemällä sanoja tai haukkumalla. Pääasia on ettei oma tyhmyys näin pääsisi julki. Tämä on mielestäni juuri sitä tyhmyyttä. Lapsien kohdalla ymmärrys toki vielä riittää, mutta ei siinä vaiheessa kun ihminen kutsuu itseään jo aikuiseksi.

Olen ehkä sitten kalkkis, mutta kotona jo opetettiin ettei kaikesta ja kaikista ei tarvitse pitää. Toimeen on kuitenkin tultava, oli tilanne mikä hyvänsä. Se ei ole edes kamalan vaikeaa.

Mutta juuh. Suvaitsevuutta ja ymmärrystä toivon, enkä vähiten itselleni. Rauhallista ja asiallisesti käyttäytyvää maanantaita meille kaikille. Taidan tämän kunniaksi allekirjoittaa mielestäni teemaan sopivan adressin http://www.adressit.com/mi_gorda_bella . Tässä on sentään järkeä <3

?Maanantai 10.03.2008 04:04

Mikäköhän siinä on, että ensin ihmisten tyhmyys osaa olla huvittavaa ja asteittain jopa viihdyttävää. Hiljalleen se kuitenkin alkaa muuttua ärsyttäväksi ja lopuksi sitä jo säälii. Lopulta ehkä jopa kuvottaa se, että tyhmä ihminen voi olla niin idiootti ettei ymmärrä edes rautalankaa.

"muutaman jälkeen prahasta"Sunnuntai 09.03.2008 03:54

Arvatkaas mikä tila! Dtm, laartser tän laif ja sit 6o viskiä? Ol6 möyh, mut paktkohan täm on muistaa. Ekan kerran tjanssin nimittäin päjäd teistin ilman vatsaa \o/

[Ei aihetta]Lauantai 08.03.2008 02:37

Kiitos <3

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2008 22:36

Se oli sitten siinä.

Tänään pääsin taas jo totuttuun tapaan nautimaan hammaslääkärillä asioinnista tuon samaisen *piip-piip-piip-piip*n hampaan kanssa. No nyt sitten ei ollutkaan muuta tehtävissä ko irti repiminen. Eikä vienyt sitten ko 1,5h ja muistinkos kertoa, että nyt ei sitten oo muuta vaihtoehtoa kuin laitattaa implantti yksityisellä. Onneksi sekään ei maksa kuin sen kaksi tonnii. Pikkurahoja pikkurahoja.

Paskat. En muista koska olisin näin katkerasti itkenyt.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.02.2008 14:25

Perkeleen pirut. Sunnuntai ja taas tuo sama hammas hajosi. Taas katosi paikka. Tällä kertaa se oli ientä levittämässä, niin nyt ien rotkottaa suussa sitten miten sattuu. Mä en ala. Mä en yksinkertaisesti ala.

Burana huuleen ja eikun huomista odottamaan.

[Ei aihetta]Perjantai 08.02.2008 03:24

Hei sinä maailman valtias, ihkudaa pinkkiin pukeutuva pissis.

Mikä kumma siinä on, että helsinkiläinen laumassa kulkeva nuori nainen ei osaa käyttäytyä? Mikä kumma siinä on, että oma napa on niin tärkeä, ettei toisia ihmisiä voida ottaa huomioon edes puolentoista tunnin ajan? Jos tämä nyt on niin ylitse pääsemätöntä, olisiko paha rasti Finnkinolle järjestää sitten erillisiä "Hei me textaillaan, soitellaan, heitellään ruokaa toisten päälle, huudellaan, keskustellaan niin ettei edes 5n rivin päässä kuule suomenkielisen elokuvan puhetta" -elokuvanäytöksiä? Juuh, kyllä olisi senkin hakeaivo. Maailma ei pyöri juuri sinun ympäriilläsi.

Me maksoimme tänään mieheni kanssa nauttiaksemme elokuvasta pitkästä aikaa yhdessä. Kotona meillä on pieni poika, joka usein kotona elokuvia katsottaessa kommentoi ja häiritsee hieman juoneen paneutumista. Kuitenkin, kotonahan tämä on sallittua varsin hyvin. On myös varsin ymmärrettävää, ettei nelikuinen vielä osaa olla hiljaa ja antaa katsomisrauhaa. Luulisi kuitenkin, että 14-15 vuodessa tämmöinen asia olisi ehkä jo opittu. Se, että juuri sinä (ja sun niinku bestikset fooeva!!!11) olet maksanut elokuvasta, ei tarkoita että voisit pilata muiden elokuvakokemuksen. Sitä oikeutta sillä piletilla ei saa.

Jos "Hei me textaillaan, soitellaan, heitellään ruokaa toisten päälle, huudellaan, keskustellaan niin ettei edes 5n rivin päässä kuule suomenkielisen elokuvan puhetta" -elokuvanäytös on juuri se mitä haet, ole niin ystävällinen ja jätä menemättä elokuviin. Vuokratkaa kavereiden kanssa joku raina ja pankaa kotona pyörimään. Samahan se mikä, kun ette sitä kuitenkaan katso.