IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

3vk jäljellä lomaaPerjantai 26.06.2009 16:26

eka viikko menny ihan törkeen hienossa ilmassa ja polttanu itteni parikin kertaa =) no kyl se ruskeeks muuttuu vielä..aikaseks saanu sentäs jotain,kuten vaatekaapin siivottua,käytyä lenkillä ja ja niin se kallein juttu,uus sohva tuli tilattua!!! =)

sellanen suomisoffan finlandia super 180x296cm saan vihdosta viimein näyttään tän olkkarin siltä miltä se kuulostaakin..timolta tuli vaan vähä kommenttia hinnasta mut ei halunnu mukaan niin ei kannata rutista ;) mä tykkään susta muru <3 =D sit enää pitäis miettiä verhot uusiks ja matot,ei mitään vaativaa toimintaa,ehei =D mut onneks täs on aikaa suunnitella..pitäis varmaan alkaa selaileen kuvastoja netistä kun ei oo luukusta tullu kotio asti..

nii ja sit toi takapiha nyt oon ainakin omasta mielestä visioinu sen valmiiks,eli tulee tohon vanhan terassin eteen puulaatoista lisää lääniä ja sit sellanen ns aita antaan näkösuojaa ja siihen sit kasvaan ainakin villiviini kun se toinen köynnös näyttäny pärjäävän siin talven ylitte..ens viikolla kuulemma käännetään anun kans tota pihamaata sit pohjalle valmiiks ettei nurtsi kasva alta sitte..mitäs muutakaan kesälomalaiset vois tehä=D äiti kyl oli vähä veikannu et kun se on saanu valmiiks niin istutaan seiskan aikaan siiderit kourassa ko timo tulee kotiin töistä ^^ en kyl epäilis yhtään=)

mutta nyt jatkaan jos vaikka sais vähä siivottua täällä..
siis alkaa tasan kello kaks tänään päivällä=D ja siit sitte kun kulta pääsee töistä niin lähetään viemään koirat mummille ja vaarille ja sitte matka kohti ylivieskaa ja kalajoen nurkkiin vietteleen juhannusta..

ja ai että,ihka eka virallinen täyspitkä kesäloma \0/ mä tykkään sano muut mitä sano mut kyl mä oon lomani ansainnu =)
Nii meni sit taas yks äärettömän kiva ja ihana viikonloppu..onneks seuraava ja senkin jälkeen on tulossa kivoja viikonloppuja <3

mä sit tykkään niin tästä elämästä tällä hetkellä ja tulevastakin vaikken tiiäkään mitä tapahtuu =)

nyt kuitenkin viel 12 työpäivää viel ennen lomaa rattosaa..=)

....Tiistai 26.05.2009 08:47

hyvää huomenta,kello on varttia vaille kuus tiistai aamuna ja mä hymyilen elämälle ja se mulle takas vaik olenkin ihan helvetin väsyny!!!! =)

[Ei aihetta]Lauantai 25.04.2009 18:10

kolmet mätsärit viikon aikana..lopputulos tämä: Hämeenlinna pun1 BiS4, Tampere Sin2, valkeakoski Pun1 BiS4. Et hyvin sissi vie eteenpäin ainoo et viimesin oli kyl niin apaattinen esitys ja hiekka sotki jalkoja ontuun..(kumma kun muuten ei onnuttu..) minneköhän seuraavaks=D

[Ei aihetta]Torstai 05.02.2009 21:06

suunnaton vitutus yhen pallon takia mikä hukku pihalle..kumpaa tässä syyttää,koiria vai itteensä?heitin pallon ja koirat hyökkäs ihan jonnekin muuhun suuntaan kun pallo..ja tämä pallo otti ja pomppas hankeen ja sieltä sitä ei enää löytyny..

vittu..

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 21:30

10.5h ylitöitä tehty tähän mennessä..huomen viel neljä tuntia..sitte perjantaina olettaisin et ihan normipäivä..eip oo kerinny kyl tekeen muuta kun oleen taas töissä ja koirien kans lenkillä ja sit nukkuun..

saalis!!!!Torstai 08.01.2009 22:10

ninja sai tänään ekan elävän saaliinsa pellolta!!!tiedä sitte mikä hiiri tai myyrä oli mut aika tuhdissa kunnossa näytti olleen..kaveri tosin menetti suht nopeesti henkensä..kerran näin sen juoksevan karkuun mut neiti otti sen ylpeenä suuhunsa ja niks naks henki pois=D tyttö oli aika ylpee=D harmi vaan kun ei ollu puhelin mukana niin ois voinu ottaa kuvan todisteeks..ylläri et just tälläsellä reissulla päätin jättää kapulan kotiin..

[Ei aihetta]Perjantai 21.11.2008 02:34

ihan on teinityttö olo. onnellinen sellanen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.10.2008 22:15

päivän ruoka: Possun palapaistia ja riisiä, jälkkäriks omenakaurapaistos kera vaniljavaahdon/jäden =)


ainii mäkin saatan olla taas rillipiruna ens viikosta lähtien kun uudet lasit saan..löysin ainakin omasta mielestäni hienot pokat =) kattotaan kuin ne auttaa tätä näköö sitte=D
« Uudemmat -