IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 05:28

elämäni ensimmäinen työtapaturma..entinen pomo sano mua ja työkaveria tapaturma alttiiks..ai ei turhaan,kaveri astu lasin päälle perjantaina ja mä nyt teloin käteni...homma olis voinu mennä säikähdyksellä mut ei ollu hätäkatkasijaa..keskisormi turpos samoin etusormi ja peukalo ja rannetta jomottaa..onneks kuitenkin oli vasen käsi..hiukan piukeena kyl sormet..no aamusta soitto pomolle ja ysiltä terkkariin..

tällästä tällä kertaa..jos kattois töllöö hetken ja sit koisiin..


sormet edelleen jumissa..sain loppuviikon saikkua..kattoo nyt kuin noi paranee tästä..kankeena nuo kaks sormee vielä on ja vähä tunnottomatki viä..liekö sitte mitään vakavempaa=D huomenna lääkäriin uudestaan katotaan sanooko se noista mitään lisää..kun tän päivänen oli vähä tyly eukko..

mätsärikiertue ennen kesääTiistai 20.05.2008 23:23

käytiin jo sunnuntaina ideaparkissa ja hyvä mieli jäi kun ninja sijottu kolmanneks.oli siis punasten kolmas(sinisiä ei sijotettu..)sissi sai kans punasen mut ei sijottunu sitten..

tänään oltiin koskissa ja molemmat sai sinisen. sissi ei sijottunu mutta ninja petras niin että oltiin kakkosia ja saatiin tollanen kiva sinivalkonen rusetti ja sitte sylkykuppi^^ melki yhtä korkee kun ninja ite=D miinusta sai järkkärit kyllä ajamattoman nurtsin takia kun koirat ainakin mulla meuhas pitkässä ruohikossa..oli muutenkin hassua olla ekaa kertaa nurmikentällä missä yleensä koirat telmii miten sattuu.kokemusta sekin.

huomenna kerran sitten kaupin kuulumiset että kuinka siellä mentiin..

kaupissa saatiin molemmat nauhat. ninja punanen ei sijottunu sissi sininen ei sijotusta..

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 04:02

Heppis testi.. :)

Sano HEP, jos olen kaverilistallasi.
Tämä mittaa ihmisten rehellisyyttä.
Ja ujoutta.
Muistakaa kävijälista.
Sanottuasi HEP, kopioi tämä omaan päiväkirjaan ja katso kuinka moni uskaltaa olla SINULLE rehellinen

niimpä niinMaanantai 21.04.2008 01:12

Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h
Tyttö: Hidasta, mua pelottaa
Poika: Enkä, tää on hauskaa
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua
Tyttö: Hyvä on, mä rakastan sua. Jarruta !
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika: Voitko ottaa pois mun kypärän ja laittaa sen sun päähäs? Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä, joista vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen, matkan puoli välissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.


"Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä teksti päiväkirjaasi"

[Ei aihetta]Perjantai 18.04.2008 17:45

prkl,pyydän jo anteeks kiroilua mut mistä vitusta mä löydän ohennussakset tähän hätään et sais koiran parturoitua..leikkelen sen pian ihan palasiks aikani kuluks turhautuessani,siis turkin en koiraa. siinä olis sitte selittelemistä mätsäreissä huomenna että joo vähä innostuin..

eli hyvää huomenta tänään on perjantai..
haha otsikko sen kertokoon..ei vaan saan kolmen viikon päästä uuden sängyn tai siis me saadaan=D ei siitä oo kun puolet mun kun yhessä se on maksettu.. eli rahaa palaa seuraavien kuukausien aikana onneks on korotonta maksuaikaa..^^ tsing 160 cm levee jenkki joka toivottavasti poistaa mun selkäongelmat ja sit ton olkapää vaivan..tosin siitä olkapäästä pitäis suoriutua jo fyrioterapeutille..ehkä ens viikolla..no mut pääasia et sänky tulee=D

ostin tänään kesäcrocsit ja nyt ne sit on jalassa kun niissä on kivat nyppylä näppylät jotka tuntuu mukavalta jalkapohjassa ^^ nii ja ostin mä niihin sellaset koiran päät muistuttaan ninjasta ja cissystä=D oon aika maanläheinen noitten värien suhteen kun talvicrocsit on sellaset tumman suklaan väriset ja nää on army vihreet=D

psst. kärpät voitti suomen mestaruuden..poika meni taas kotikulmille ouluun=))

16.2.2008Lauantai 16.02.2008 14:38

on muuten sitte tasan neljä vuotta siitä kun menetin loistokkaan elämäni galleriaan...nolife-elämä alko=D

vuosi 2008Lauantai 05.01.2008 03:49

alko muuten jees mut nyt yöllä piti olla töissä mutta mutta masussa kiersi ja piti jäädä sit kotiin..no tässä sitä vielä valvotaan,pesukone pyörii niin kylppärissä että keittiössä,tiskattu on kattilat yms kohta heitän tyhjät pullot pöydiltä veke ja kattelen sit mitä muuta sitä viä tekis..imuroida en sentäs ehkä viitti tähän aikaan yöstä=D tai no ei sitä kukaan estä tosin..

ehkä tää masu tästä paranee..jatkaan siivoilua, ja odotteleen et herra tulis kotiin ja toivottavasti huomais mitä oon saanu aikaseks..olis kiva kuulla kommenttia =)
heh otsikko sen melkein kertoo^^nyt lähinnä tänään syödään ja juodaan..serkkupoika tulee tänne ja sit jonna kans ja sitte syöpötellään ja juopotellaan(paitsi jonna joka lupas olla kuskina=)) ja saunotaan kans ja sitte hml pöyrimään ja baareilemaan =)

hmph ja hömpTorstai 06.12.2007 18:14

hyvää itsepäisyyspäivää vaan ja mä siivoon =D no pakko kait se on kun on vapaata,tosin olis sitä viä huominenkin ja sit sunnuntaina yöks töihin..

ajattelin et jos nyt edes vähä sais järjestykseen tätä paikkaa..kauheesti olis laitettavaa ja ikinä saa mitään aikaseks..tai no voishan sitä saada mut puuttuu välillä toi mies joka nostelee painavia tavaroita(ja nytkin sen vasen käsi ei oikein toimi kunnolla=D)kauheen kuuma kyl tulee kun siivoo..sain makkarin jo siihen pisteeseen et vaihtais lakanat enää..ja tosin kattoo jos sais sinne jotain muutakin kun sängyn ja yöpöydän=D mattoja nyt ei voi laittaa sissin takia..tosin on se jo vähentäny sitä pissaamista mut kuitenkin..

on kyl ihan yli pitkästyttävää kun tekis mieli tehä kaikkee muuta kun siivota..mut nyt on pakko nostaa perse ylös penkistä taas..

btw, enää kaks viikkoo töitä ja sit vasta 2.1.08 takas ^^