IRC-Galleria

ja kotiin päinTorstai 12.01.2006 14:55

olipas mukava uskonnon tunti..tykkään noista jeesus leffoista ehkä eniten ja varsinkin kun näkee jo toiseen kertaan niitä..mut sainpahan vähä nukuttua..voi olla et kun kotiin pääsen niin otan vähä pitemmät päikkärit kun 10min =D

aarghTorstai 12.01.2006 12:25

jeejee ja viä jee..väsyttää ihan ketusti ja viä pitäs yks tunti kituuttaa täällä laitoksessa..

elämä osaa sitte olla äärettömän tylsää välillä kun tuo armeija on elämässä..ja kaveri ei oo maisemissa.

Sit toisekseen kun on tekemistä niinku eilen, kaveri äijänsä kans soittaa ovikelloo kun nautin kylvystä onnellisena..ja legendaarinen lause miehen suusta kun pyyhe päällä meen ovee aukoon: "ois varmaan sittenki pitäny soittaa?!" jesh sen mä halusin viä kuulla!!!!

ny syömää tapettiliisteriä ja punasia pullia

uus vuosi ja uudet kujeetMaanantai 02.01.2006 01:16

ens viikonloppuna sit muutto edessä..ja heti viikko ilman sitä toista osapuolta..krrr...oon viha..

muutto lähestyyTiistai 20.12.2005 20:39

niin tosiaan tässä parin viikon jälkeen mullakin jää äitin ja isin jaloissa pyöriminen vähälle kun pitäs perustaa "perhe" kultapossun kans..eli meistä tulee niinQ avopuolisot XIIT sanoisin tuollaisesta,mutta raaka juttu on niin et sellanen tapahtuu=D

oknpTorstai 01.12.2005 19:12

yskä on sit äärettömän kiva ja mukava asia..

otan sit kuvan kun keuhkot on tos jossain kuvattavana..siis sen jälkeen kun oon yskiny ne ulos itestäni..

tyhmää..

jeejee..Keskiviikko 23.11.2005 14:41

voiko päivä paremmin alkaa kun huomaa et bussi lähti 1 minuutti sitte..ja kello oli 11.10 ainakin kun heräsin et joo-o..

Eikä asiaa parantanu se et ääni oli kadonnu ja pää täys räkää ja sit eilen alkanu päänsärky jatkuu entistä pahempana..

en tiä itkeekö vai nauraako kun ekan kerran neljään vuoteen myöhästyn vilpittömästi bussista..ja kuitenkin naurun aiheeks sitä voi luokitella koska nukuin niin sikeesti 12h =DD varmaan ylikin koska en nähny alkua enkä loppua amerikan kaunottaresta ja nörtistä jota piti niin kauheesti kattoo illalla..

hmph..galtsupongausta harrastinTorstai 17.11.2005 00:46

eksyin odottavien äitien sivuille..jotenkin on niin järkyttävää joskus kattella niinku tosi nuoria jotka oottaa vauvaa..ei, enkä muuten ole kateellinen jos joku niin ajattelee..

Jotenkin vaan tuntuu et ei viä olis se aika kun elämä on niin hyvin edessä viä.

Mulla on (onneks?) siskojen muksuja joita oon saanu paapoo ja niitä on riittäny,kyllä tässä oon miettiny olisinko hyvä äiti ja kaikkee ja koska musta tulis äiti.

Oon onnellinen niitten puolesta jotka oottaa masu pollollaan sitä vaavia=) kyl mäkin sit kun oon valmis, pelottaa ihan kamalasti kun tiedän kuinka paljon sellanen vie aikaa, tai siis vie kaiken ajan.

Ensin kuitenkin hankin koiran(jota ei onneks tarvi synnyttää=) josta huolehdin ja sit kun on sen aika niin pistetään vauvantekohommat käyntiin=)

paska päivä..Keskiviikko 16.11.2005 11:42

hienoo kun alkaa vituttaan heti aamusta..tässä pitäs vääntää enkun ainetta mut ah ja voih vittu kun kiinnostaa!!

voisin lähtee autolla ajaan jossa on vielä kesärenkaat ja hups vahingossa puuta päin,helpottaa pelkkä ajatuskin..teot varmaan jää tekemättä..

mikä voi ollakin joillekin helpotus..mulle ei..

Helvetti..

plaahTiistai 15.11.2005 23:11

on muuten harvinaisen perseestä taas..

[Ei aihetta]Tiistai 08.11.2005 16:58

höhöh vaihteeks tällä viikkoo vaan pari koulupäivää kun huomenna on joku viun musiikki teema päivä,kiinnostaa ja niinku tooosi paljon=DD

No ei kait siinä mitään..jos kävis siä ja lähtis pois..kohta pitäs varmaan suunnitella autoileen lähtöö kun siskonpojat pitäs hoidosta hakee..

Tiesittekö muuten et Shrek 2 peli on aika vaikee?=) ainakin tällä hetkellä yks kohta on sellanen et ei tiä minne muualle tippuis kun rotkoon ja sit aasi parka kuolee=D ostin siis tossa eilen uuden pelin koneelle=D