IRC-Galleria

muutto lähestyyTiistai 20.12.2005 20:39

niin tosiaan tässä parin viikon jälkeen mullakin jää äitin ja isin jaloissa pyöriminen vähälle kun pitäs perustaa "perhe" kultapossun kans..eli meistä tulee niinQ avopuolisot XIIT sanoisin tuollaisesta,mutta raaka juttu on niin et sellanen tapahtuu=D

oknpTorstai 01.12.2005 19:12

yskä on sit äärettömän kiva ja mukava asia..

otan sit kuvan kun keuhkot on tos jossain kuvattavana..siis sen jälkeen kun oon yskiny ne ulos itestäni..

tyhmää..

jeejee..Keskiviikko 23.11.2005 14:41

voiko päivä paremmin alkaa kun huomaa et bussi lähti 1 minuutti sitte..ja kello oli 11.10 ainakin kun heräsin et joo-o..

Eikä asiaa parantanu se et ääni oli kadonnu ja pää täys räkää ja sit eilen alkanu päänsärky jatkuu entistä pahempana..

en tiä itkeekö vai nauraako kun ekan kerran neljään vuoteen myöhästyn vilpittömästi bussista..ja kuitenkin naurun aiheeks sitä voi luokitella koska nukuin niin sikeesti 12h =DD varmaan ylikin koska en nähny alkua enkä loppua amerikan kaunottaresta ja nörtistä jota piti niin kauheesti kattoo illalla..

hmph..galtsupongausta harrastinTorstai 17.11.2005 00:46

eksyin odottavien äitien sivuille..jotenkin on niin järkyttävää joskus kattella niinku tosi nuoria jotka oottaa vauvaa..ei, enkä muuten ole kateellinen jos joku niin ajattelee..

Jotenkin vaan tuntuu et ei viä olis se aika kun elämä on niin hyvin edessä viä.

Mulla on (onneks?) siskojen muksuja joita oon saanu paapoo ja niitä on riittäny,kyllä tässä oon miettiny olisinko hyvä äiti ja kaikkee ja koska musta tulis äiti.

Oon onnellinen niitten puolesta jotka oottaa masu pollollaan sitä vaavia=) kyl mäkin sit kun oon valmis, pelottaa ihan kamalasti kun tiedän kuinka paljon sellanen vie aikaa, tai siis vie kaiken ajan.

Ensin kuitenkin hankin koiran(jota ei onneks tarvi synnyttää=) josta huolehdin ja sit kun on sen aika niin pistetään vauvantekohommat käyntiin=)

paska päivä..Keskiviikko 16.11.2005 11:42

hienoo kun alkaa vituttaan heti aamusta..tässä pitäs vääntää enkun ainetta mut ah ja voih vittu kun kiinnostaa!!

voisin lähtee autolla ajaan jossa on vielä kesärenkaat ja hups vahingossa puuta päin,helpottaa pelkkä ajatuskin..teot varmaan jää tekemättä..

mikä voi ollakin joillekin helpotus..mulle ei..

Helvetti..

plaahTiistai 15.11.2005 23:11

on muuten harvinaisen perseestä taas..

[Ei aihetta]Tiistai 08.11.2005 16:58

höhöh vaihteeks tällä viikkoo vaan pari koulupäivää kun huomenna on joku viun musiikki teema päivä,kiinnostaa ja niinku tooosi paljon=DD

No ei kait siinä mitään..jos kävis siä ja lähtis pois..kohta pitäs varmaan suunnitella autoileen lähtöö kun siskonpojat pitäs hoidosta hakee..

Tiesittekö muuten et Shrek 2 peli on aika vaikee?=) ainakin tällä hetkellä yks kohta on sellanen et ei tiä minne muualle tippuis kun rotkoon ja sit aasi parka kuolee=D ostin siis tossa eilen uuden pelin koneelle=D

[Ei aihetta]Maanantai 07.11.2005 20:34

tulinpas koiran kans lenkiltä.. se on kyllä yks jästipää..

löysi jostain jonku nenäliinan ja veti karseet karkujuoksut porukoitten sängyn alle=DD eikä meinannu tulla ollenkaan pois sieltä..

Nyt se makaa tossa mun lattialla muka niin väsyneenä et pois alta..no kait se on vähä väskä kun oltiin melkein tunti ulkona ja se vähä onnistu riehuun ja yhessä välissä se tiputti sen heijastin-välkky-pannan tai mikä lieneekään=)

joo mut kait sitä vois mennä suihkussa käväseen ja sit startata auto,ensin heittään koira kotio ja sit koskiin..kattoon viä omaa inttipoikaa kun se lähtee joskus takas parolaan=)

[Ei aihetta]Perjantai 04.11.2005 13:16

oikeesti taas kiinnostaa kaikki ihan vitusti..

Asiaa ei auta yhtään se et olin tänää pois koulusta ja vituttaa sitäkin enemmän

[Ei aihetta]Tiistai 01.11.2005 20:26

dodi tuli sit hesassa käytyä vaihteeks..

paska reissu mut tulipahan tehtyä..tiä taas yhtään sen enempää mitä ennen tota messuilua..

mut tänää tuli meille uus auto!!pääsen leikkiin sillä kun isukki vaan tulis esittelemästä sitä=DD