IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.06.2008 16:33

olipa taas viikonloppu..nyt juodaan vissyä ja odotellaan että sais ruokaa ja vauvat kotiin..kauhee ikävä jo..on tääki elämää kun ei osaa edes nukkua kunnolla ilman et koirat tuhisee vieressä..

no ei siinä sitte mitään..vkl oli ihan jees eilinen meni päivällä ollessa hauholla ja ilta lontsussa latotansseissa..onnistuin kun onnistuin saamaan tanssijalkani taas toimiin ja tanssin pari peliä isin kans..että se on ylpee musta kun osaan tanssia =) se tais ollakin sitte ainoo asia mistä se on ylpee=D no ei vaan.mikko, mira ja jannekin tuli viihdyttään itteensä tansseihin ja sit poikettiin kkssa mut meno oli kyl ehkä huonoin mitä hetkeen oon nähny..no sieltä sit poistuttiin myös aika nopeesti..vitutti se kuuden euron hinta sisään..no elämä on toiset sen tais maksaa ja toiset ei=D siitä ei sitte puhutakaan enempää.. NIIN ja poistuttiin muuten sitte tyylikkäästi ja nopeesti keltaisella banaanikostajalla josta sit revähti ovikin auki mutkassa=DD terveiset auton omistajalle rokkiroku:lle =D

hitto että ottaa päähän mennä töihin tänään..no elämä on kun sit saa rentoutua puoltoista viikkoo..kummityttö tulee kylään viikolla ja käydään sit sen ja kummipojan kans särkänniemessä vähä hurvittelemassa ja tiedä sitte mitä muuta keksitään jos viihtyvät mun kans parikin päivää=)

tossa on ohessa eilis illalta kuva musta ja ellistä..oli kiva riehua isomman koiran kans välillä kun omat on niin pieniä=) mut sitäkin pippurisempia=Djoo ja ellin ilme taas ihan kymppi=D eli "voisitko ryhävalas poistua mun päältäni kun litistyn lattiaan"

[Ei aihetta]Lauantai 07.06.2008 04:27

eiköhän tää taas tästä.. päätöksiä tehdään ja ne teen minä itse..aika sen näyttää oliko se oikein vai väärin..

kiitos jonna kun kuuntelit ja puhuit mulle asioita joita mun kannattaa miettiä.oot rakkain<3

[Ei aihetta]Torstai 05.06.2008 00:29

vielä kun jaksais nää illat yksinään..takana 1h20min lenkkiä eikä siltikään mieli parane..

huohKeskiviikko 04.06.2008 18:41

no kesä on kesä ja sillä mennään..mieltä nostetaan ja ehkä jonnekin päästään..ois jees päästä tänäkin kesänä hyppään benji-hyppy mut taitaapi jäädä haaveeks.. yksin matkalle jonnekin huitsin nevadaan kun pääsis niin unohtus huolet ja murheet..piristääkin saa jos jaksaa=)

ps. mun elämä muuttuu nyt..oli miten oli vanhaan en palaa..en enään.

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 05:28

elämäni ensimmäinen työtapaturma..entinen pomo sano mua ja työkaveria tapaturma alttiiks..ai ei turhaan,kaveri astu lasin päälle perjantaina ja mä nyt teloin käteni...homma olis voinu mennä säikähdyksellä mut ei ollu hätäkatkasijaa..keskisormi turpos samoin etusormi ja peukalo ja rannetta jomottaa..onneks kuitenkin oli vasen käsi..hiukan piukeena kyl sormet..no aamusta soitto pomolle ja ysiltä terkkariin..

tällästä tällä kertaa..jos kattois töllöö hetken ja sit koisiin..


sormet edelleen jumissa..sain loppuviikon saikkua..kattoo nyt kuin noi paranee tästä..kankeena nuo kaks sormee vielä on ja vähä tunnottomatki viä..liekö sitte mitään vakavempaa=D huomenna lääkäriin uudestaan katotaan sanooko se noista mitään lisää..kun tän päivänen oli vähä tyly eukko..

mätsärikiertue ennen kesääTiistai 20.05.2008 23:23

käytiin jo sunnuntaina ideaparkissa ja hyvä mieli jäi kun ninja sijottu kolmanneks.oli siis punasten kolmas(sinisiä ei sijotettu..)sissi sai kans punasen mut ei sijottunu sitten..

tänään oltiin koskissa ja molemmat sai sinisen. sissi ei sijottunu mutta ninja petras niin että oltiin kakkosia ja saatiin tollanen kiva sinivalkonen rusetti ja sitte sylkykuppi^^ melki yhtä korkee kun ninja ite=D miinusta sai järkkärit kyllä ajamattoman nurtsin takia kun koirat ainakin mulla meuhas pitkässä ruohikossa..oli muutenkin hassua olla ekaa kertaa nurmikentällä missä yleensä koirat telmii miten sattuu.kokemusta sekin.

huomenna kerran sitten kaupin kuulumiset että kuinka siellä mentiin..

kaupissa saatiin molemmat nauhat. ninja punanen ei sijottunu sissi sininen ei sijotusta..

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 04:02

Heppis testi.. :)

Sano HEP, jos olen kaverilistallasi.
Tämä mittaa ihmisten rehellisyyttä.
Ja ujoutta.
Muistakaa kävijälista.
Sanottuasi HEP, kopioi tämä omaan päiväkirjaan ja katso kuinka moni uskaltaa olla SINULLE rehellinen

niimpä niinMaanantai 21.04.2008 01:12

Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h
Tyttö: Hidasta, mua pelottaa
Poika: Enkä, tää on hauskaa
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua
Tyttö: Hyvä on, mä rakastan sua. Jarruta !
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika: Voitko ottaa pois mun kypärän ja laittaa sen sun päähäs? Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä, joista vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen, matkan puoli välissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.


"Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä teksti päiväkirjaasi"

[Ei aihetta]Perjantai 18.04.2008 17:45

prkl,pyydän jo anteeks kiroilua mut mistä vitusta mä löydän ohennussakset tähän hätään et sais koiran parturoitua..leikkelen sen pian ihan palasiks aikani kuluks turhautuessani,siis turkin en koiraa. siinä olis sitte selittelemistä mätsäreissä huomenna että joo vähä innostuin..

eli hyvää huomenta tänään on perjantai..
haha otsikko sen kertokoon..ei vaan saan kolmen viikon päästä uuden sängyn tai siis me saadaan=D ei siitä oo kun puolet mun kun yhessä se on maksettu.. eli rahaa palaa seuraavien kuukausien aikana onneks on korotonta maksuaikaa..^^ tsing 160 cm levee jenkki joka toivottavasti poistaa mun selkäongelmat ja sit ton olkapää vaivan..tosin siitä olkapäästä pitäis suoriutua jo fyrioterapeutille..ehkä ens viikolla..no mut pääasia et sänky tulee=D

ostin tänään kesäcrocsit ja nyt ne sit on jalassa kun niissä on kivat nyppylä näppylät jotka tuntuu mukavalta jalkapohjassa ^^ nii ja ostin mä niihin sellaset koiran päät muistuttaan ninjasta ja cissystä=D oon aika maanläheinen noitten värien suhteen kun talvicrocsit on sellaset tumman suklaan väriset ja nää on army vihreet=D

psst. kärpät voitti suomen mestaruuden..poika meni taas kotikulmille ouluun=))