IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Lego-Lassen seikkailut - PART 2Tiistai 07.02.2006 00:04

Joka toinen Rickun kirjoittama, joka toinen minun. Aloitus: Minä.
Aurinko laski mäkien taa, ja teletapit menivät nukkumaan. Lego-Lasse lähti jatkamaan matkaansa kohti tuntematonta. Lego-Lasse ei enää tiennyt mihin suuntaan hän oli menossa, hänen kompassi meni rikki. "Voi jehna", Lego-Lasse sanoi ja istahti puun juureen.

"kuka kiehnää minun puun juuriani!" Kuului äreä ääni puun latvoista.

Yllättäen, puun latvasta hyppäsi albiino-rotta. "Nimeni on Kantti-Alf. Kuka sinä olet?", Rotta sanoi ja poimi kävelykeppinsä maasta.

"Olen Hiirten Hero, Lego-Lasse, Mahti Muhvi! Entä ketä lienet sinä, noin must.. Erh... Valkea...!" Lego-Lasse karjahti ja pomppasi pystyyn.

"I feel good..nanananana....ahm, anteeksi. Mikä minun pitikään sanoa...Niin! Olen Kantti-Alf, olen velho, tiedäthän?", Kantti-Alf sanoi ja katsoi kysyvästi Lego-Lassen päälle. "err..joo, velho. Onko tässä lähistöllä jotain kaupunkia?" Lego-Lasse mutisi epäröivästi. Kantti-Alf osoitti kauas kaukausuuteen ja sanoi: "Kun kävelet tuohon suuntaan, löydät kaupungin". Lego-Lasse oli hiljaa hetken ja tokaisi: "Minä tulin sieltä..."

"Ai... No... SItten... Kävele tuohon suuntaan!!!" osoittaa sormellaan jotain metsää ja virnistää. "Menet kauhukakaroiden karkkimetsän halki ja sitten kyttyrä kameli vuoren ja lopuksi..." Katsoo Lego-Lassea totisena "Viemäriliskojen, pimeän luolan....."
Lego-Lasse tuijotti pitkään rottaa, eikä saanut sanotuksi juurikaan mitään...

Kantti-Alf sanoi: "No kyllä minä voin tietty viedä sinut sinne..." Kuului vain nopea *WOOSH* ja Lego-Lasse ja Kantti-Alf löysivät itsensä oudosta paikasta. "Ei, ei meidän tänne pitänyt tulla..." Kantti-Alf mutisi itsekseen. Lego-Lasse katseli ympärilleen, ja tajusi että he ovat korkealla....Hyvin korkealla.

Kantti-Alf kikatti kuin pikkutyttö ja huusi: "Olemme mount everestin veljen kukkulalla!"

"Mount everestin veljen?" Lego-Lasse kysyi hämmentyneenä. Kantti-Alf vain nyökkäsi ja lähti kävelemään alas rinnettä hyräillen 'They're taking the hobbits to isengard' -musiikkia. Lego-Lase katsoi hetken hänen peräänsä, ja sitten hänkin lähti kävelemään rinnettä alas. Kun he olivat kävelleet noin puoli kilometriä alas päin, he löysivät luolan.

"He ovat vieneet hobbitit tuohon luolaan!!!" Kantti-Alf kirkaisi ja Lego-Lasse mottasi tätä mojovasti otsaan. "Vaikenetkos..." Lego-Lasse mutisi ja asteli epäröivänä luolaan.

Kun he pääsevät syvemmälle luolaan sieltä alkaa kuulua tasaista 'Tum Tum Tum Tum...' -ääntä. Kantti-Alf huusi "Hobbittien täytyy olla siellä!!" Kantti-Alfin huuto kaikui pitkin luolaa.
Lego-Lasse vastasi: "Voisitko hetken olla turpa kiinni? Tämä ei ole rautapiha!"
Ja yllättäen Lego-Lasse vaikeni, sillä heidän silmiensä eteen aukeni...

...se oli... Se oli!!!!! -To be continued- No ei tämä mikään kauniit ja rohkeat ole! Jatketaan.
Siis...Se oli... Se oli iso tanssiva kyrpä! No ei vaineskaan, vaan Legolas, joka ammuskeli jousellaan nuolia seinään.

Lego-Lasse katsoi silmät tuikkien Legolasta ja juoksi hänen eteensä polvillensa ja sanoi silmät kirkkaina "Olet esikuvani, elämäni suola! Kuin ensilumi talvella, kuin ensikukka keväällä!" Legolas vain tuijotti Lego-Lassea ja sanoi "Ahaa.." ja jatkoi ammuskelemista, kunnes huomasi Kantti-Alfin. "Kanttis!!! rakas ystäväni!!"

"Rakas hobbit jeesukseni! Mitä sulle kuuluu rakas tulittaja kuomani!" Kantti-Alf kirkaisi jälleen ja virnuili leveästi. Lego-Lasse päätti pysyä vain vaiti...

Legolas ja Kantti-Alf jo halailivat innoissaan, ja siinä vaiheessa Lego-Lasse sanoi "Hommatkaa hotellihuone..." Legolas ja Kantti-Alf päästivät samassa sekunnin murto-osassa irti toisistaan. Legolas yskäisi, suoristi vaatteitaan ja kysyi rauhallisena: "Mitenkäs te tänne löysitte? Minähän piilouduin tänne jo vuosikausia sitten, sillon kun ne homot.....*ÖHM* anteeksi siis sillon kun eh.. minulla oli vaikeaa..."

Kantti-Alf nauroi täyttä kurkkua. "Minä teleporttasin itseni ja tämän härskin näköisen hiirulaisen tänne, sitte me vaan käveltiin alas M.E. (mount everest) veljeä ja löydettiin tää luola!" Lego-Lasse tuijotti Kantti-Alfia ja Legolasta vuorotellen. EIkä sekuntiakaan kulunut, kun hän vain pyörtyi. Siis yksinkertaisesti vain pyörtyi. Ihan siihen niin vaan. Mitä ihmettä?


-To be continued-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.