IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

<3Perjantai 27.06.2008 04:38

http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc
Maailman ihanin video T_T <3

[Ei aihetta]Torstai 26.06.2008 19:29

"Musa ei voi koskaan olla liian lujalla. Sen kun työnnät pään ämyriin ja pyörittelet korvia. Volaa, lisää volaa, vielä enemmän volaa. Puuroutuu tai kuuroutuu, mitä väliä."
-Lou Reed
(Please Kill me - Punkin sensuroimaton esihistoria)

[Ei aihetta]Torstai 19.06.2008 20:26

Hyvät juhannukset kaikille jo tässä vaiheessa :) Älkää juoko itseänne hengiltä älkääkä kaatuko kokkoon.

Juhannushoroskooppi! \o/ Torstai 19.06.2008 05:02

Näin Jousimiehenä on ilmeisesti hieno juhannus tiedossa :)KALAT
on aamusta asti humalassa, hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa kokkoon.

OINAS
vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä, kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen.

HÄRKÄ
makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuuksiinsa,sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.

KAKSONEN
vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.

RAPU
juo juo ja juo, itkee, juo juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee,juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä kokkoa.

LEIJONA
meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT
juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia,sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.

VAAKA
juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi,loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan.

SKORPIONI
aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES
juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu kokkoon, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään grillitikulla silmään ja sammuu nokkospuskaan. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS
juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan,lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES
vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän kokoyön kestävän humalan.

[Ei aihetta]Tiistai 17.06.2008 01:58

Ihmiset, muistakaa pitää aina turvavöitä autossa. Ne pelastavat ihmishenkiä....... >.<

[Ei aihetta]Maanantai 16.06.2008 17:50

Nenäster says: Never trust a woman who takes men too seriously. says:
Haluisin piirtääkin jotain mut kynäst loppu virta...
Minna. says:
virta?! :D
Nenäster says: Never trust a woman who takes men too seriously. says:
Tai siis.
Nenäster says: Never trust a woman who takes men too seriously. says:
Terä.
Nenäster says: Never trust a woman who takes men too seriously. says:
No saatana sama asia. :D:D

PRÖVÄÄNZ!Torstai 12.06.2008 16:44

Tänään kohti isoo pahaa provinssia :O
Hyvällä tuurilla sieltä selviää hengissä... hyvällä tuurilla...

Pitäkää kaikki toisistanne huolta siellä!

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.06.2008 03:44

Pian provinssi!
Siellä nähdään?