IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

voi moroooooo....Sunnuntai 31.12.2006 03:06

S: Anteeksi, mistä oot ostanu tän takin?

herra1: Anteeksi.... minä ei puhu... *katsoo kaveriaan(herra2) kohti pelokkaasti*

S: Varifrån har du köpt de här jackan?

herra1: ehh..... *katsoo kaveriaan vielä pelokkaammin*

herra2: *kröhöm* Från STOCKHOLM!!"a-anteeksi..."
"Joo ursäkta vaan!!"

...tota.. oke moooo...

Bögh.Maanantai 25.12.2006 05:03

Joulu tosiaan oli ja meni.
Nykyään sekin tuntuu kovin arkiselta. Sitä kuitenkin ensin odottaa. Mutta ennen ku huomaakaan, se on jo ohi. Siinä se. Olis ny edes lunta ollu!

Screw u guys, I'm going home.

Lego-Lassen seikkailut PART 5Maanantai 25.12.2006 04:58

Aiemmat Lego-Lasset

Part 1 : zekophaa#blogcomments
Part 2 : zekophaa#blogcomments
Part 3 : zekophaa#blogcomments
Part 4 : zekophaa#blogcomments
Ja nyt siis Part 5..
Rickun aloitus.

*teletappien alku tunnari*
Oli aamu ja kaverukset olivat pikku hiljaa heräilemässä. Legolas hyppäsi alas puusta ja nyrjäytti nilkkansa samalla. "Voi tätä häpeää ja kurjuutta!! Miten nyt voin tanssia balettitunneilla?!" Legolas rääkyi, johon unentokkurassa oleva Lego-Lasse huokaisi. "Voi helvetti sun kanssas... Älä vain sano, että sinä vielä ompelet takkatulen ääressä..." Legolas rykäisi. "...en sitten sano..."

Legolas alkoi pohtia että saiko hän valmiiksi balettimekkonsa jota hän on jo jonkin aikaa yrittänyt saada valmiiksi. Mutta hänen ajattelun keskeytti Kantti-Alf joka tuli houraillen Legolasin eteen laulaen "If you were gay...that'd be okay.."
Lego-Lasse katsoi molempia 'ei näin'-ilmeellä ja käänsi heille selkänsä.

Legolas murahti, mököttäen. "Ai miten niin jos..." Kantti Alf vetäisi naamansa :3 -ilmeen ja tuijotti Legolasia. "Ai mitä sanoit?!" Legolas rykäisi ja näyti nyrkkiään velhorotalle. "Ei kun siis, millä oikeudella haukut minua homoksi! Siis, enhän Minä nyt sentäs ole mikään hintti! Katso nyt minua, mikä osa minussa muka näyttää homomaiselta?!" Lego-Lasse kääntyi katsomaan Legolasia ja tutki tätä Kantti-Alfin kanssa. Heidän mielestää kaikki Legolasissa oli... No, juuri sitä, mutta he olivat vain vaiti, johon Legolas..

...vastasi pitkällä katseella ja "Mitäh?"-lausahduksella. Kun yllättäen hän näki tontun istuvan puussa, jossa hän hetki sitten istuskeli. "Mikä tuo on?" Legolas kysyi hämmästyneenä ja osoitti puun suuntaan. Lego-Lasse ja Kantti-Alf olivat hyvin hämillään. "Siis mikä?" Lego-Lasse sai lopulta sanotuksi. Legolas tiuskaisi: "No tuo tonttu tuolla puussa!". "Tonttu? MISSÄ?" Kantti-Alf kyseli. "Nyt pitää olla kiltisti että jouluna saa lahjoja! se raportoi joulupukille kaiken!!!" Kantti-Alf jatkoi.

Lego-Lasse maltti oli nyt koetuksella, eikä se kovinkaan kauan kestäisi näiden kahden seurassa. "Nyt te helevetin nulikat lopetatte tuon! Jatketaan matkaa!" Kantti Alf kikatti, vilkutellen puuhun tontulle, jota hän ei edes nähnyt. Legolas oli ottamassa nuoltaan esiin ja aikoi ampua tontun, mutta ajatteli mitä Kantti Alf oli sanonut kilttinä olemisesta. Lego-Lassen pinna hajosi kahtia. "Kuunteletteko te saamarin tonttu paviaanit yhtään mitä minä sanon?!"

Legolas yritti Lego-Lassen takia teeskennellä ettei näkisi tonttua, kun taas Kantti-Alf yritti Legolasin takia teeskennellä näkevänsä tontun. Yllättäen alkoi tuulla. Kovaa. Legolas alkoi kirkumaan "GAAAH! Ne saivat minut! NE SAIVAT MINUT! KUOLEN! ÄÄÄRGH...". "Legolas, ne ovat hiuksesi", Lego-lasse ilmoitti. Legolas jostain kummallisesta syystä tahtoi pitää hiuksiaan yllättäen poninhännällä. Kantti-Alf vain tuijotteli puuhun pelottava virne kasvoillaan "Tonttu, Tontttuuuuu..."

Kunnes yllättäen puusta hyppäsi vauhdilla jokin sinipunainen otus, joka huitoi käsiään ja jalkojaan ilmaan. Kolmikko tuijotti otusta hiljaa, katsoen sitä kuin kalliolta pudonnutta. Paitsi Kantti Alf, joka jostain syystä halusi halata otusta. "Kuka olet, sa outo olio?!" Lego-Lasse uhosi ja otus virnuili. "Mina olla ninjatonttu! Isani olla merirosvo ja aiti olla puudeli!"

Kantti-Alf vain katsoi järkyttyneenä ninjatonttua. Hänen uskonsa tonttuihin oli särkynyt. Legolas katsoi ninjatonttua pelottava virnistys kasvoillaan. Hän ajatteli että hän voisi kouluttaa ninjatontusta urhoollisen apulaisen ja...ja... "Legolas?? Huhuu" Legolas havahtui ninjatontun sanoihin. "Tiesit nimeni? Öh?". "No tottakai mina serkkuni tunnistaa!". Yllättäen Legolasille muistui mieleen hänen merirosvo-enonsa. Nimeltään Jaakko Sparrou.

Legolas havahtui ja levitti kätensä. "Katoppas vain pikku veijaria! Serkkuni...!!" Hiljaisuus. "Mikä olikaan nimesi...?" Lego-Lasse ja ninjatonttu läpsäisivät otsiaan ja Kantti Alf rääkyi hieman syrjemällä, kiroten maailman surkeutta. "Ei muistaa, ei hyva! Mina olla Son Kovu!" Kantti Alf säpsähti ja mulkaisi Son Kovua, osoittaen sitä sormella. "Olet Siis Venäläinen!!" Ninjatonttu pudisti päätään. "Ei ei, mina olla puoliksi kiinalainen, puoliksi arabialainen ja osa minusta on kyllä myös Portugalista!" Kolmikko huokaisi syvään...

Lego-Lassen silmistä näkyi suuri vitutus. Hän nimittäin halusi seikkailemaan! Hän ei halunnut jumittaa paikoillaan jonkun Son Kovun Vuoksi. Hänen seikkailijaverensä sykki erittäin voimakkaasti hänen suonissaan. Legolasin silmistä näkyi hämmennys. Hän ajatteli, että miten tuollainen pikkuotus voi olla hänelle sukua. Son Kovun silmistä näkyi ahdistus. Häntä ahdisti, että hänen oma serkkunsa ei muistanut häntä, ja että hän on keskellä tuntemattomia henkilöitä. Kantti-Alfin silmistä näkyi..noh.. eh... Ei ainakaan mitään järkevää. Lego-Lasse sanoi muille: "TAHDON SEIKKAILEMAAN"

"Ottaa minut mukaan! Olla hyvä varastamaan!" Son Kovu vastasi. "No sen uskon..." Lego-Lasse huokaisi ja mulkaisi nonjatonttua. "Mistä tiedän että sinuun voi luottaa, sinä epäluotettava epäpoliittinen otus?!" Son Kovu kumarsi innokkaana. "Näyttä teille tie seuraavan kaupunki, tata tieta menna! Tulka!" Ninjatonttu alkoi hypellä edeltä ja Lego-Lasse seurasi epävarmana. Kantti Alf roikui Legiksessä kiinni, koska hän oli havainnut jotain epämääräistä meidän sankarissamme. Legolas tuli teitenki perässä, ajatellen itsekseen. "Tässä on kyllä jotain perin tuttua..."

Porukkamme jatkoi matkaa hyvin pitkälle kaikessa rauhassa, kunnes Ninjatonttu pysähtyi äkisti. "VOI EI!". Lego-Lasse hämmästyi ninjatontun huudahdusta. "SE ON ISÄ!" Ninjatonttu jatkoi. Legolas havahtui ajatuksistaan. "Se on.. Jaakko- eno!!". Lego-Lasse oli kiinnostunut tilanteesta, koska hän tahtoi tavata tämän legendaarisen merirosvoherran. Lego-Lasse oli sanomassa Son Kovulle, että tämä esittelisi isänsä muulle porukalle.. mutta kun hän katsoi taakseen, hän näki kun Son Kovu juoksi kaukana...kaukana... ja katosi horisonttiin. Lego-Lasse päätti siis mennä itse juttelemaan Jaakko Sparroulle.

Lego-Lasse asteli Jaakko Sparrouta kohti ja nosti hiukan sormeaan. "Anteeksi, oletteko te kenties---" Ennen kuin kukaan ehti edes Eroottista Elokuvaa sanoa, Jaakko oli napannut Legista kaulasta kiinni ja mulkaisi tätä. "OLEtko SINÄ se helveTIN viina KAUppiAS?!" Jaakkon äänitaso vaihteli kummasti, joka sai Legiksen aivan...

...naurun partaalle. Hän oli samalla myös hämillään. "Öh, viinakauppias? Ei mulla viinaa ole.. mutta.. Kantti-Alfilla saattaa olla jotain muuta epämääräistä". Jaakko vaikutti pettyneeltä, ja sanoi "noH, En mä oLis viiNAA haLUnnutkAan...". Lego-Lasse tiesi Jaakon legendaarisesta taustasta. Legos pyysi jaakkoa liittymään heidän seuraansa seikkailuun. Jaakko mietti hetken, ja mainitsi, että hänellä on laiva jota voisi käyttää.

Kantti Alf muuttui valkeaksi ajatuksesta. Sitten vihreäksi, koska tiesi tulevansa merisairaaksi. Sitten hän muuttui siniseksi ilman mitään varsinaista syytä. Sitten hän muuttui punaiseksi, koska oli rakastunut Jaakon kenkään. Lego-Lasse virnuili ja näytti voitonmerkkiä. "Jes! Eikun vesille!" Legolas hymähti pienesti itsekseen, sillä hän piti Jaakon ulkonä-, siis hänen luont-, siis... No, enivei, sankarit menivät tutustumaan Jaakon laivaan.

Jaakko esitteli laivaansa. "Laivan nimi on Punainen Kuula.." Jaakko välillä katsoi Legolasia päin joka käänsi katseensa aina pois punastuen. Jaakko kertoi tarinoita laivastaan. Legolas katseli Jaakkoa jatkuvasti. Kun taas Kantti-Alf katseli Jaakon kenkää... Lego-Lassen silmissä näkyi onnellinen pilke. "Lähdetäänkö seikkailuun?"

Jaakko pudisti päätään pettyneenä. "Seikkailu on valitettavasti kiinni... Mutta merille voidaan lähteä!" Lego-Lasse läpsäisi otsaansa huokaisten. "Tarkoitinkin ihan sitä, eikä visiittiä mihinkään hikiseen räkälään..." Jaakko tyrmistyi. "Anteeksi vain, mutta Seikkailu on kylläkin...!! Joo, lähdetäänkin sitten..." Jaakko kääntyi pois ja lähti irroittamaan laivaa laiturista ja Legolas huokaisi. "Taidan olla rak-... Ei kun siis varsin riemastunut, että pääsemme vesille! Juu *kröhöm* aivan..."

Ja niin Sankarimme lähtivät taas matkaan... uuden ystävän kanssa. Pikkuhiljaa alkoi saapua ilta (aurinko laskee mäkien taa...) , ja sankarimme menivät nukkumaan Punaisen Kuulan hyttiin.
*muumien loppumusaa*

End of chapter 5.

Kivaa joulua :pSunnuntai 24.12.2006 04:52

Missä nukkumatti on??

[Ei aihetta]Lauantai 23.12.2006 06:46

Klikkaa kymmenen satunnaista galleriasta ja laita niiden oletuksen kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: "hyvää syntymäpäivää!!"
2. Toistelin: "ViherTukkana luokses bompin ;) "
3. Sanoin luokkatoverilleni: "jöööö"
4. Sitten piti tehdä: "duunissapa duunissa, tohkeena :T "
5. Joka kerta kun oon kotona sanon: "jättipää! "
6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: "tuskassa aurinko käristi ihon"
7. Oon saletisti: "king of the hill!"
8. Kiljasin eilen kaupungilla: "bon apetit mulkerot"
9. Ensivuoden tuleva mottoni on: " "Vänkkä hymy" "
10. Viimeiset sanani tulevat olemaan: "Siinä on muuten virallinen sivaripaita päällä"

[Ei aihetta]Perjantai 22.12.2006 01:23

vielä vuosi ;<

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.12.2006 00:49

Köh? "I must be emo" ?Torstai 14.12.2006 23:07

Gootti
[x] angstaan vitusti
[ ] viiltelen
[ ] haluun kuolla, miel. mahd. verisesti
[x] ja kajaalia menee..
[/] mulla on valkoinen naama
[x] käytän vain mustia vaatteita
[/] enka saa happea kun korsetti on liian tiukalla
[/] kuuntelen vaan goottimusaa
[ ] kävin tuskassa
[/] piirrän mun kulmakarvat ite
[ ] ostan vaatteeni morticiasta
[x] musta on mun lempiväri
[ ] kaikki muut on teinikootteja paitsi mä
[x] mulla on masennus vaik sitä ei oo diagnosisoitu
[x] pimeässä on kivaa
[/] ja viini on hyvää
[/] mulla on masennus
[ ] mulle on määrätty masennus/unilääkkeet

= 8½


Punkkari
[ ] juon kiljuu tai sorbusta
[/] ja oon lähes aina kännissä
[x] käyn festareilla
[ ] mut en muista festareista mitään
[ ] tykkään imppaa liimaa vetää kaikkee muuta kamaa
[ ] mulla on bändi
[ ] mut meen bändis ei kukaan osaa soittaa/laulaa
[ ] eikä sekään haittaa tahtia, keikkaa pukkaa
[ ] oon köyhä
[ ] en käy töissä/koulussa
[ ] mulla on keesi
[ ] ja sitte on vitusti lävistyksiä
[ ] ja suurin osa niistäkin tehty ite / kaveri tehny
[/] en kuuntele muuta ku punkmusaa
[ ] varastan kaupasta
[/] kiroilen vitusti
[ ] kyttä on natsipaska
[/] ja oon anarkisti

= 4

Hoppari
[ ] vedän vitusti pilvee
[ ] ja muissakin kamoissa on kivaa
[ ] isot korut on yoyo
[ ] kuuntelen vaan räppii
[ ] pommaan tagei
[ ] ja maalaan iha oikei graffiteiki
[ ] mun perse näkyy
[ ] mulla on liian isot vaatteet
[ ] isot pallit tarvii isot housut
[ ] puhun stadinslangii
[ ] kytät on homoja
[ ] kapitalismi on perseest
[ ] oon kommari
[ ] on tosi cool jos on mutka tai mora mukan ku dallaa kadul
[ ] bling bling vitun köyhät
[ ] rikollisuus on jees
[ ] mazda 626 tai 323 on proo

= 0


Hevari
[x] mulla on niittivöitä ja ketjui ja sellassii
[/] kuuntelen vaan hevii
[x] mulla on pitkä tukka
[ ] ja soittakaa paranoid!
[/] pitti pystyyn!!!
[ ] saan pitis ain turpaani
[x] moshaaminen on komijaa
[x] \,,/
[ ] oon melkei kaksmetrii pitkä
[x] hevimies on tosimies
[ ] käytän nahkavaatteita
[ ] vittu palvon saatanaa saatana
[/] kalja on ihan vitun jees
[ ] kävin nummirockis joskus
[x] mul on usein niskat kipeet
[x] osaan laulaa
[ ] oon vanha ruma äijä

= 8½

Pissis
[ ] NO DAA EN OO
[ ] sidukka on jees
[ ] ks = x
[ ] muoti on elämä
[ ] mulla on napakoru
[ ] poltan tupakkaa
[ ] tarkemmin punasta malluu
[x] oon käyny h&m:ssä ostoksilla
[ ] seurustelen parivuotta vanhemman amiksen kaa
[ ] ja tykkään istuu takapenkillä autossa
[ ] kuuntelen kaikkee mitä musiikkikanava ja radio lykkää
[ ] stringejä käytän
[ ] oon kamalan läski
[x] halailen kavereitani
[ ] raxut ei oo koiranruokaa
[x] meikkaan
[ ] irkki = galtsu

= 3

Fruittari
[ ] omistan lacosten kengät
[ ] tukka on geelillä nostettu pystyyn
[x] raitapaidat on hot
[ ] kuulen usein "homo"-kommentteja
[ ] kuuntelen kaikkee mitä musiikkikanava ja radio lykkää
[ ] muoti on niille joilla on hyvä maku
[ ] muijjat kuolaa mun perää
[ ] MÄ OON NIIIN LEIJJA
[ ] otan irkkiin peilin kautta kuvia
[x] mul on paljon ystävii mikkä on muijii
[x] mul on mese
[ ] kutsun muijia usein kissoiks
[ ] antti tuisku on muoti-ikoni!
[x] oon/aion mennä lukioon
[ ] bemarit on hot!
[ ] puntit kuuluu sukkien sisään
[x] mul on korut molemmis korvis

= 5

Emo
[x] mulla on pitkähkö tukka
[ ] ja se on musta
[x] elämä on surullista
[ ] viiltelen
[/] kuuntelen vain surullista emomusaa ja skedepunkkikin on khuul
[x] omistan bändipaitoja
[x] raitapaidat on bro
[x] tennarit on pakolliset
[x] käytän kajaalia
[/] teen kajaalilla tekokyyneliä
[x] laitan yleensä kuviini surullisia kuvatekstejä
[x] emopojat vie sun naisen (MIEHEN NE VIE SAATANA)
[x] salkkareiden romeo on aika hot
[/] olen yksinäinen

= 10½

Kawaiiheebot
[ ] japani on ihq!
[ ] KAWAIIII!!
[x] pokemon rulz
[x] japsipojat ja tytöt on hot
[ ] olen ulkonäöltäni tytön näköinen vaikka olen poika
[/] raahaan pehmoeläimiä mukana
[ ] kerään japanikamaa
[ ] pukeudun räikeisiin väreihin
[ ] näyttelen peace-merkkiä kaikille
[ ] KAORU ON HOT
[ ] ja kuuntelen muutenkin japsimusaa
[/] meikkaan ihan vitusti
[/] koulupuvut pakolliseksi Suomeen!
[/] katon animee
[ ] katon myös animepornoo
[ ] piirrän japsijutskii
[x] luen mangaa

= 5

Hippi
[ ] mul on rastat
[ ] oon kasvissyöjä tai vegaani
[ ] polttelen pilvee
[ ] oon tesmannu lsd:tä
[ ] diggailen reggaesta ja sensellasesta
[x] RUOKAA EI ASEITA
[x] soitan kitaraa
[ ] en käy melkei koskaa suihkus
[x] VIHREET ARVOTTT
[ ] käytän vaatteis aika räikeitä värejä
[x] huivit on jees
[x] halailen puita enkä roskaa
[x] en mee armeijjaan
[ ] en oo ikin tapellu mut saan aina turpaani
[ ] mulla on leveelahkeisia housuja
[ ] boikotoin vähän kaikkee
[x] hortoilen vähän välii mettäsä

= 7

Amis
[ ] omistan dx corollan
[ ] mulla on sakkolihaa oleva tyttöystävä
[ ] isken vaan sakkolihaa
[ ] ajelen pillurallii
[ ] ja takan istuu alaikäsii chicksei, kyyditten niitä vaan pillun toivos
[ ] haen niille myös siiderii ja tupakkaa
[ ] kalja on parasta
[ ] heti auton tuunaamisen jälkeen
[ ] oon ammattikoulussa jollain teknisellä alalla
[ ] omistan pilottitakin
[ ] oon isänmaallinen
[ ] maiharit löytyy
[ ] oon keitelly kiljuu joskus
[ ] lukiolaiset on pellejä, ja yhdys sanat turhia
[ ] pää on kalju
[ ] liha on pilalla kun siinä kasvaa karvaa ja isot tissit on pakolliset
[ ] ajokorttia ennen amistellaan mopolla

= 0

Skini
[ ] pää on kalju
[ ] hakaristi löytyy jostain vaatteesta tms
[ ] suomileijona tatuoitu johki ja suomijellona-vaatteita löytyy
[ ] pilotilla saa pillua
[ ] maiharitkin on
[ ] meen armeijaan tottakai
[ ] ne jotka ei mee, on homoja
[ ] pesäpallomaila on periaate
[ ] ammattikoulussa opiskelen
[ ] ulkomaalaisia hakataan
[ ] SUOMI SUOMALAISILLE
[ ] karjala takaisin vaikka pullo kerralla
[ ] no siis joo, meinaa oikeesti karjala takaisin
[ ] ruotsalaiset on homoja (eiku ne on heteroita idiootit)
[ ] koti, uskonto ja isänmaa
[ ] tai no ei sun uskonnolla niin väliä..
[ ] RIP ADOLF HITLER <3

= 0

(Älä kopioi tätä ilman mun lupaa.)Torstai 07.12.2006 17:00

Poika ja tyttö rakastivat toisiaan, mutta heidän välilleen oli langetettu kirous. Jos he edes hipaisisivat toisiaan, toinen heistä kuolisi. Ei ollut keinoa kumota kirousta. Oli hyvin vaikeaa pysyä erossa toisistaan. Koskematta toisiaan. Joka päivä kiusaus kasvoi suuremmaksi. Poika ja tyttö kävelivät sateessa. Vaistomaisesti he ottivat toisiaan kädestä kiinni. Tyttö lyyhistyi kuolleena maahan. Poika jäi sateeseen itkemään.

PopcityLauantai 02.12.2006 04:01

Aivan.uskomaton.päivä.
ONNEA PULU!!<3
Näkyi tosi paljon tuttuja!
Myös sellaisia joita ei ole pitkään aikaan näkynyt :o
voi olen aivan ääh.

Parempi että kirjottelen tähän myöhemmin. Olen liian shokissa.

13:12
Nyt vihdoin alkaan tajuamaan että mitä oikein on tapahtunut.
Eilisen olin tosiaan onnesta sekaisin monesta syystä.
Clubilla paljon ihmisiä. Todella paljon tuttuja. Whoah.
Oli kiva päivä aamusta siihen asti ku menin nukkumaan.
En unohda tätä ikinä.


13:43
Niinjoo. Tänään clubilla Insomnium ja The Scourger.
Kaikki sinne katsomaan!

14:24
Your ego is just too large.

16:00
"Jee, on rankkaa olla tonttumies. I said yeee, it's hard to be a tonttu."

16:36
"In the illalla? Herranjestas. Then we have slept koko päivä. Sun täytyy nousta at once ja etsiä avain."
---
"because sull on rumimmat kuteet ja pisin naama"