IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Heimoi!Maanantai 31.03.2008 03:31

Takaisin Vaasassa o/

Reissu oli kiva.

[Ei aihetta]Perjantai 28.03.2008 10:03

Moimoi.

[Ei aihetta]Torstai 27.03.2008 15:59

Huomenna lähtö!

Pitäisi vielä kovasti pakata.. Paljon menoa muutenkin tänään. (mm. ajotunti ja laulutunnit yms)
Myös aion ostaa matkaevästä tänään...

Eli. Huomenna juna lähtee 9:22 kohti Hellsinkiä.

Tähänastiset suunnitelmat:

Perjantain suunnitelma:
-tavarat yöpymispaikalle
-käydä leffassa (Leffaa ei päätetty vielä)
-nähdä ainakin joitain kavereita?
-yms.

Lauantain suunnitelma:
-Iltapäivällä joskus kohti Vantaata.
-nähdä kavereita<3

Sunnuntai:
-?
-Kotiin.

..eli ei kovin tarkat suunnitelmat vielä.

Mutta reissusta mitä luultavammin tulee loistava. Kuvia näätte sitten reissun jälkeen joskus.

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 00:41

Perjantaina kohti Helsinkiä!

Sherlock. :DLauantai 22.03.2008 02:39

tuomas sanoo:
hassuu jotenkin

tuomas sanoo:
kun jotku vaan menee entistä enemmän känniin mitä enemmän juo


....

tuomas sanoo:
vaihdan nimeni ettet pistä enempää juttuja tonne mitä selitän tällee selvänä

pertsa sanoo:
moro!

pertsa sanoo:
nyt mua ei jäljitetä

...

pertsa sanoo:
nyt sä teit kyl tosi ilkeet

Lego-Lassen seikkailut part 6.Perjantai 07.03.2008 00:22

Muistattekos vielä Lego-Lassen?
Jos ei ole hajuakaan mikä se on, niin suosittelen lukemaan aiemmat osat ensin.

Aiemmat osat:
Part 1: Eh, ekan osan linkki ei tahdo toimia, mutta se löytyy arkistoista _Tammikuu 2006_, ja on siinä heti ensimmäisenä. Eli pitäisi löytyä.
Part 2: zekophaa#blogcomments
Part 3: zekophaa#blogcomments
Part 4: zekophaa#blogcomments
Part 5: zekophaa#blogcomments


Tällä hetkellä mukana olevat sankarit:
Lego-Lasse (aka. Legis)
Kantti-Alf (aka. Kanttis
Legolas
Jaakko Sparrou


...Ja kauan odotettu tarina.
Rickun kaunis aloitus.

Alkoi taas päivä kaunis kaunilla merellä. Kaunis aurinko loisti kauniisti ja herätti kauniit hahmot syvästä unestaan. Lego-Lasse vetäisi syvään kaunista henkeään ja hyppäsi kauniisti ylös nukkumapaikaltaan, joka sijaitsi lattialla, rommitynnyrin vieressä

Yhtäkkiä rommitynnyri alkoi uhkaavasti heilua ja sieltä kuului outoa kolinaa. Hitaasti ja varovasti Lego-Lasse lähestyi rommitynnyriä. Hänen sydän hakkasi niin kovasti, että olisi voinut luulla sen hyppäävän pian rinnan läpi. "TÖTTÖRÖÖÖÖÖÖ!". Lego-Lasse säikähti huutoa ja kaatui taaksepäin ja havitteli jo miekkaansa, kun Jaakko Sparrou nousi ylös rommitynnyristä. "Anteekshi jos mää säikäytin. Mutku rommi tais loppua...."

Lego-Lasse tuijotti Jaakkoa kuin mikäkin kummituseläin. "Joitko sä koko tynnyrin tyhjäks?!" Jakkoo heilui edestakaisin, virnuillen erittäin pervosti. "Tiedätkö, pidän rommista tosi paljon. Siis meinaan... Niin paljon, että voisin juoda sitä lisää. Voisin juoda sitä niin paljon, että kuolen ja jopa sen jälkeenkin." Lego-Lasse päätti antaa Jaakon houria itsekseen ja lähti kannelle hengailemaan, odottelemaan että jotain viimein tapahtuisi.

Lego-Lasse haistoi raitista meri-ilmaa, ja nautti hiljaisuudesta. "KRÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Legis! KRÄÄÄÄ". ...sinne meni se hiljaisuus. Lego-Lasse katseli ympärilleen, että mistä tuo rääkyminen kuului. Laivan nokassa oli vanha lokki jonka jalkaan oli sidottu kirje. "Kirje on Legikselle! KRÄÄ!", lokki parkui. Lego-Lasse hieman ihmetteli puhuvaa lokkia, mutta tajusi että on nähnyt oudompaakin. Lego-Lasse otti kirjeen ja kiitti.

Lego-Lasse tuijotti kirjettä kummaksuneena ja aikoi juuri avata kirjeen, kun Kantti Alf hyppäsi Legiksen taakse ja karjaisi tämän korvaan: "LEGIS ON SAANU RAKKAUSKIRJEEN! RAKKAUSKIR-" Lego-Lasse säikähti niin totaalisesti, että löi Kanttista mojovasti turpaan. "Älä jumalauta säikäytä noin, saatanan pelle!" Kantti Alf pyysi hiljaa anteeksi ja istui hiljaa paikallaan. Mutta Legis kuitenkin palasi taas kirjeen pariin.

Kirjeessä Lego-Lassea pyydettiin käymään saarella nimeltä Puusilmä. Lego-Lassen silmissä näkyi sama pilke, joka näkyy aina, kun hän epäilee seikkailun olevan tulossa. Legolas kömpi myös kohti kantta hyvin unisena. Ensimmäisenä hän näki Kanttiksen, joka istui järkyttyneen näköisenä kannen perimmäisessä reunassa imien peukaloaan ja sen jälkeen Legiksen tuijottamassa kirjettä hullunkiilto silmissään. Legolas päättikin samantien mennä takaisin nukkumaan. Myös Jaakko oli vihdoin päässyt rommitynnyristään pois ja tuli myös kannelle hoipertelemaan.

Lego-Lasse päätti astua ruoriin, koska laivassa ei ollut ketään muuta joka olisi ollut siihen kykenevä, ja suuntasi laivan kohti Puusilmä saarta. "Noniin, miehet! Eikun menoksi." Jaakko mumisi jotain laivan kapteenina olemisesta, mutta Legis päätti olla piittaamata tuon kännisen hullun puheista. Legis oli niin innoissaan, että hän olisi voinut saada melkein sydärin.

Legis ohjasi laivaa hullunkiilto silmissään. Se kiilto oli ollut hänen silmissään siitä asti, kun hän luki kirjeen.. Kunnes hänellä välähti että eihän hän voi ohjata laivaa mihin sattuu. Hän tarvitsisi kartan, tai jonkun joka osaa sinne. Silloin hän päättikin antaa Jaakon ohjata. Jaakollahan on sellainen lahjakkuus, että hän pääsee mihin ikinä hän tahtookin...jos hän on juonut tarpeeksi rommia. Joten Jaakko tarttui ruoriin.

Jaakosta kuitenkin tuntui siltä, että jokin ohjasi laivaa väärään suuntaan. Hän ei osannut sanoa varmasti, koska oli niin kännissä. "Legis... Ohjaako... Joku laivaa?" Legis katsoi Jaakkoa oudoksuen. "Öh... Sinä?" Jaakko heilui ja otti rommipullon taskustaan, joka lisäsi Jaakon koomisuutta. Hän heilutteli pulloa edestakaisin. "Ei! Ei kun... Laiva ei mene sinne minne ohjaan. Mitä jos ne hullut pingviinit ohjaa menidän laivaa ja vie meidät jäävuorten luokse?!" Lego-Lasse huusi. "Älä nyt sekoile siinä vaan ohjaa! Seikkailua kohti!" Yhtäkkiä, laiva heilahti voimakkaasti.

Legolas taas kömpi kannelle ja mutisi jotain lampaista. Lego-Lasse ei tiennyt kumpaa pitäisi ihmetellä enemmän, Legolasta ja lampaita vai tuota ihmeellistä heilahdusta. Legis alkoi katsomaan ympärilleen. Jaakko vieläkin tutki rommipulloansa, eikä ollut havainnut vieläkään mitään outoa. Kantti-Alf istui vieläkin nurkassa järkyttyneenä imemässä peukaloaan. Legolas oli nukahtanut kannelle ja matki unissaan lampaiden määkimistä."Siis mitä helvettiä täällä tapahtuu?", Lego-Lasse karjaisi. Yllättäen jostain ilmestyi mielettömän kokoinen aalto, joka tuli kohti Punaista Kuulaa.

"Ei helevetin saatana...!" Lego-Lasse huudahti. "Nyt ylös kaikki, meitä kohti tulee aivan saatanan iso aalto!!" Kaikki hätkähtivät ja tuijottivat aaltoa kauhuissaan. Paitsi tietenkin Jaakko, joka halusi halata tuota kammotusta. Ja tietenkin Legolas, joka kertoi olevansa osittain masokisti. Lego-Lasse hätääntyi. "Ihan sama vaikka olisitte Michael Jackson ja sen pari poikaystävää, nyt menkää töihin, meidän täytyy tehdä jotain, ettei tuo kammotus tuhoa meidän laivaa!" Jaakko nosta sormeaan ja katsoi Legistä vihaisena. "Minun laivaa." Legis pyöritti silmiään. "Ihan sama. Töihin siitä!"

Kaikki juoksentelivat ympäri laivaa. Legolas kaivoi esiin sateenvarjon. Jaakko yritti puhaltaa aaltoa kohti, jos se vaikka kääntyisi takaisinpäin. Kantti-Alf heilui keppinsä kanssa muuten vaan joka puolella. Lego-Lasse tarttui ruoriin. "Nyt muutes lähdettiin täältä". Legis ohjasi laivaa sivuun, yrittäen päästä pois aallon kulkureitiltä. Aalto läheni uhkaavasti ja Lego-Lasse rukoili Punaisen Kuulan puolesta. Aikaa kului, ja he lopulta pääsivät aallon edestä pois, ja aalto jatkoi matkaansa. Legolas vilkutti sille hyvästiksi, kyynel silmäkulmassa. Mutta nytpä selvisi, että kuka tai mikä aallon aiheutti, nimittäin heidän eteensä ilmestyi...

...jättiläis mustekala! Jaakko katsoi otusta suu ammollaan. "Daavid Joonas! Mitä sinä täällä teet?!" Mustekala puhalsi kuplia suustaan ja sylki ne Jaakon päälle, päästäen sitten suusta sellaisen ihme kuplivan rääkäisyn. Lego-Lasse tuijotti Jaakoa. "Luulenpa, että tuo on ihan tavallinen mustekala. Joka on aivan helvetin iso." Kantti Alf ja Legolas katsoivat toisiaan, sillä he tiesivät, että Lego-Lasse oli alkanut kiroilla entistä enemmän. Jättiläismustekala katsoi nelikkoa ja alkoi puhua möreällä ja erittäin rumalla äänellään:

"Minä olen tämän meren kulkulupatarkastaja!". Lego-Lasse paniikissa alkoi selittämään: "Kulkulupatarkastaja? Mitkä luvat? Tarvitsenko siihen lupia että saan kulkea täällä? Minä olen seikkailija!..." ..ja hän vain jatkoi selitystä, samalla kun Jaakko vei pientä lappusta mustekalalle hyvin tyytyväisen näköisenä. Lapun mukaan Punaisella Kuulalla on ikuinen kulkulupa kaikkialla.

"Vai niin." Mustekala tokaisi. "Asia on sitten selvä. Menkääs sitten siitä, minulla on kiire japaniin etsimään koulutyttöjä." ja tämän sanottuaan, mustekala vajosi veden alle, keikuttaen hieman laivaa miehistön kiusaksi. "Aha..." Lego-Lasse mutisi ja katsoi surkeaa miehistöään. "Noniin, jatketaan matkaa kohti seikkailun saarta. Ei kun siis Puusilmä saarta. Jaakko! Ruoriin siitä!" Jaakko kirosi Legiksen komentelua, mutta meni kuitenkin ruoriin, jotta pääsisi äkkiä ostamaan lisää rommia. Kantti Alf kiipesi mastoon, jos hän sattuisi näkemään pinkkejä elefantteja. Legolas taas keräsi rohkeutensa ja päätti mennä ahdis--- keskustelemaan Jaakon kanssa, sillä hänestä känniset ja hullut miehet olivat jotenkin kiihot--- mielenkiintoisia.

Lego-Lasse katsoi tyytyväisenä horisonttiin... ja hän näki maata. "MAATA NÄKYVISSÄ O_O", hän kirkui niin lujaa kuin kykeni. Kantti-Alf säikähti Legiksen huutoa ja putosi mastosta päälleen. Noh, ainakin hän nyt saa hetken katsella niitä vaaleanpunaisia elefantteja. Jaakko lähti ohjaamaan kohti tuota paikkaa, jonka täytyi olla PUUSILMÄSAARI.

End of chapter 6.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 14:14

Eilen & viime yönä oli kivaa.

Heitin tän talven ensimmäisen lumipallon!! .....sori Markus : DD
"Heititkö sä mua just lumipallolla?"
".....ehkä."

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 13:52

Rakas, Annika.

En tiedä miten sanoisin tämän, mutta olet pervo. Luulen että ymmärsin sen kun vaihdoin lenkkareita lähikaupan nurkalla ja näin sinut istumassa paahtoleipäni päällä.
Olen varma että olet tarpeeksi arpinen ymmärtämään että joulupukkia ei ole.
Lähetän sinulle takaisin sormuksesi, mutta pidän itsemurhakirjeesi muistona.

Haluan että tiedät että minä tulen aina muistamaan ystävyytemme.

onnea oikeudenkäyntiin,

Minna.

JA NÄIN SE TAPAHTUU:

Rakas, __hyvän ystäväsi/rakkaasi nimi__.

En tiedä miten sanoisin tämän, mutta __1__. Luulen että ymmärsin sen __2__ __3__, ja näin sinut __4__ __5__.

Olen varma että olet tarpeeksi __6__ ymmärtämään __7__.

Lähetän sinulle takaisin __8__, mutta pidän __9__ muistona.

Haluan että tiedät että minä __10__ __11__.

_12_,

__Nimesi__


1. MINKÄ VÄRINEN PAITA SINULLA ON?
sininen – romanssimme on ohi
punainen – suhteemme on kuollut
valkoinen – aijon käydä kirkossa
musta – vihaan sinua
vihreä – horoskooppimme eivät sovi yhteen
harmaa – olet pervo
keltainen – kävelen kadulla
vaaleanpunainen – sieraimesi ovat kuin loukkaus
ruskea – poliisi etsii sinua
ei paitaa – olet nolla
muu – olen rakastunut siskoosi

2. MISSÄ KUUSSA OLET SYNTYNYT?
tammi – sinä yönä
helmi – viime vuonna
maalis – kun kääpiösi puri minua
huhti – kun kompastuin seesamin siemeneen
touko – viimeisin ensimmäinen toukokuuta
kesä – kun löit minua lankulla
heinä – kun oksensin
elo – kun näin sen kutistetun pään
syys – kun uimme alasti
loka – kun esitin joulupukkia
marras – kun koirasi juoksi pihalla
joulu - kun vaihdoin lenkkareita

3. MITÄ RUOKAA SYÖT MIELUITEN?
taco – kämpässäsi
pizza – asuntovaunussasi
pasta – lähikaupan nurkalla
hampurilainen – bussin alla
salaatti – sillä aikaa kun söit
kana – kaapissasi
kebab – pastorin kanssa
kala – naisten vaatteissa
leipä – joulujuhlissa
lasagne – lentokoneessa
makkara – transsissa
muu – naapureittesi kanssa

4. MINKÄ VÄRISET SUKAT SINULLA ON?
keltainen – iskemässä
punainen – loukkaamassa
musta – ärsyttämässä
sininen – koputtmassa
lila – kaatamassa siirappia - päälle
valkoinen – vittuilemassa
harmaa – repimässä vaatteita irti - päältä
ruskea – asettamassa iilimatoja - päälle
oranssi – nipistämässä
vaaleanpunainen – repimässä peruukkia - päästä
ei sukkia – istumassa - päällä
muu – suutelemassa

5. MINKÄ VÄRISET ALUSVAATTEET SINULLA ON?
musta – paras ystäväni
valkoinen – isäni
harmaa – presidentti
ruskea – pierutyynyni
lila – paahtoleipäni
punainen – Kerttu
sininen – avokaadoviljelmäni
keltainen – kirjeystäväni Zimbabwesta
oranssi – minun Matti ja Teppo levykokoelmani
vaaleanpunainen – koirani
ei alusvaatteita - patsas
muu – hullu pastori

6. MITÄ KATSOT MIELUITEN TV:STÄ?
Scrubs - miehekäs
O.C. - tunteellinen
One Tree Hill - avoin
Heroes - jälkeenjäänyt
Lost - kiihottunut
House - arpinen
Simpsons - luuseri
Idol – masokistinen
Family Guy - seniili
muu - hävettävä

7. MIELENTILA JUURI NYT?
iloinen – kuinka huonosti olen voinut
surullinen – kuinka tympeä olet
tylsistynyt – että joulupukkia ei ole
vihainen – että inhoan ruokiasi
masentunut – että olemme serkuksia
ylipirteä – että tähän ei ole ratkaisua
hermostunut – kuinka vähän maksoin sinusta
huolestunut – että autosi on säälittävä
apaattinen – että olen käynyt sukupuolileikkauksessa
häpeävä – että olen allerginen hamsterillesi
hellyydenkipeä – että kiihotun roskakuskeista
iloisempi kuin koskaan – että en ikinä aikonut soittaa sinulle vaikka toisin sanoin
muu – kuinka paljon oikeasti painan

8. MINKÄ VÄRISET SEINÄT SINULLA ON MAKUUHUONEESSASI?
valkoinen – sormuksesi
keltainen – rakkauskirjeesi
punainen – Darth Vader - julisteesi
musta – ajokorttisi
sininen - sohvatyynyt
vihreä – puhelinluettelon
oranssi – tekohampaasi
ruskea – osoitekirjasi
harmaa – hammasharjani
lila – latino - CD:si
vaaleanpunainen – leikatut varpaankynnet
muu – armeijamuistosi

9. ENSIMMÄINEN KIRJAIN ETUNIMESSÄSI?
A/B – kuvasi
C/D - öljykanisterin
E/F – naapurisi Orvokin
G/H – neitsyyteni
I/J – verikokeen tulokset
K/L – vasemman korvasi
M/N – itsemurhakirjeesi
O/P – puhelinnumerosi
Q/R – äitisi
S/T – postimerkkikokoelmasi
U/V/W – rikosrekisterisi
X/Y/Z – tennissukkasi
Å/Ä/Ö – todistuksesi

10.VIIMEINEN KIRJAIN ETUNIMESSÄSI?
A/B – tulen aina muistamaan
C/D – en tule ikinä unohtamaan
E/F – olen aina halunnut rikkoa
G/H – sain AIDS:in
I/J – tulen aina vihaamaan
K/L – aijon kouluttaa
M/N – tuhopoltin
O/P – haastattelin
Q/R – ilmoitin psykiatrille
S/T – voin pahoin kun mietin
U/V/W – yritän unohtaa
X/Y/Z – pärjään paremmin ilman
Å/Ä/Ö –en ikinä pitänyt

11. MITÄ JUOT MIELUITEN?
vesi – ystävyytemme
kalja - vanhuus
limsa – elämäni kloonina
tiivistemehu - eskimoreinkarnaatio
maito - vuokra-asuntoni
viini - viinakaupan myyjä
siideri – intohimoinen kiinnostus hiiriä kohtaan
tuoremehu – munakoisofetissisi
mineraalivesi – nolo ihottuma
Oboy – Gollum - imitaatiot
viski – pilata toinen maailman sota
muu – vihata isääsi

12. MINNE MATKUSTAISIT MIELUITEN?
Thaimaa – lämpimin terveisin
USA – ystävällisin terveisin
Englanti – onnea oikeudenkäyntiin
Espanja – hukuta itsesi
Kiina – unohdin ruokkia kalasi
Saksa – helpottuneesti
Japani – pala helvetissä
Kreikka – ikuinen vihollisesi
Austraalia – lähetä terveisiä isoäidillesi
Egypti – häivy nyt
Ranska – kivuissa
muu - haluan rahani takaisin

[Ei aihetta]Tiistai 26.02.2008 03:39

Q: What will a logician choose: a half of an egg or eternal bliss in the afterlife?

A: A half of an egg! Because nothing is better than eternal bliss in the afterlife, and a half of an egg is better than nothing.

[Ei aihetta]Maanantai 18.02.2008 14:06

..ja stam1na !!!! <3333